5 Beauty hacks!

Hovne kviser? Legg en isbit (med klut over) inntil kvisen i et par minutter. Det gjør at hevelsen går ned og kvisen blir mye mindre. 

Skrubbe kroppen eller ansiktet? Da bør du gjøre det i dusjen. Når du har stått i dusjen i noen minutter er huden mye mer klar for å bli skrubbet, enn om du gjør det utenfor dusjen.

Oljete igjennom sminken? Da bør du bruke blotting sheets. Det får du kjøpt på de fleste butikker som selger kosmetikk, og det er et must å ha i vesken. Det er små “ark” som suger opp oljen i ansiktet, men som ikke fjerner noe av sminken.

Sitter du lenge foran pc’en? Da bør du ha en facemist stående på pulten din, som du kan spraye over ansiktet med for å vekke opp trett hud, gi fuktighet, også er det en deilig frisk dusj som er perfekt etter timesvis foran en pc.

Sprukne lepper? Ta med en tannbørste og en leppepomade inn i dusjen, og når huden har myket seg opp og er klar påfører du leppepomade på tannbørsten og skrubber leppene. Da blir alt av død hud borte, og de slutter å sprekke opp. 

 

 

7 kommentarer
  1. Ååååååååhhhhh. Jeg er en stor fan av deg på YouTube, men på bloggen skriver du jo bare det samme om og om igjen. Kan du heller ikke skrive litt mer om livet ditt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg