Skeie ut på en torsdag!?

I kveld fikk jeg så lyst på reker at dere aner ikke. Jeg bare måtte dra innom butikken rett før stengetid for å handle inn. Jeg spiser reker nesten hver dag, men da er det som regel reker som har vært frosne også blir de blandet i salat, så da blir det litt annerledes. I kveld derimot fikk jeg utrolig lyst på reker med loff. Det er så simpelt, men så utrolig godt! 

Reker og loff med litt dill, majones og sitron på toppen er virkelig en sommefavoritt, og det blir ikke den siste gangen i år som jeg spiser det. Kanskje ikke det mest sunne i og med at det både er majones og loff. Men pytt, det er jo torsdag, så da er det lov. Haha! Som at torsdag er en “sånn” dag. Men jeg er litt mer sånn at jeg spiser sunt og greit til vanlig, og om jeg får lyst på noe ekstra digg på en torsdag; ja da spiser jeg det. Livet er for kort til å nekte seg selv litt ekstra kos iblant 🙏🏻🦐☀️🍋😃

Nå skal vi kose oss med film og reker, så det blir koselig! Ville bare titte innom her først for å ønske dere en god kveld 💗Nyt solen hver dag, og kos dere masse!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg