Nye kjoler fra Nelly!

Reklame | Nelly

I går fikk jeg en gigantisk pakke fra Nelly på døren med hele 16 nye plagg. Det har kommet inn så mange nydelige vårplagg nå, og jeg bare måtte ha noen av de! Fikk mange forespørsler om jeg kunne legge ut klærne, etter at jeg viste esken på snapchat, så here we go.

Siden det er såpass mange plagg må jeg dele opp innleggene, så de ikke blir altfor lange. Liker å vise plaggene skikkelig når jeg får noe nytt, så da blir det typ 40 bilder om det er 16 plagg. Haha! Litt vel mye for et innlegg! 

Denne kjolen.. Altså.. Helt amazing! Jeg føler meg litt som en gudinne i den! Den står virkelig på liste over kjoler jeg vil bruke på 17. mai. Om jeg ikke bruker den da, kommer jeg i alle fall til å bruke den masse i sommer. Den er jo helt sinnsykt fin! Perfekt for både sommerfester, grilling med venner og hverdags om du vil se litt ekstra fresh ut! 

KJOLE HER

Hvor sykt søt er ikke denne kjolen? Altså, I love it! Fargen og alt er bare helt perfekt sammen!

KJOLE HER 

Denne kjolen her er så søt! Tror nok jeg kommer til å bruke den mye til hverdags utover hele våren og sommeren. Gleder meg til det blir litt varmere ute så jeg kan bruke den!

KJOLE HER

Kan man bli mer vår / sommer en denne kjolen? Altså. Jeg blir helt forelsket når jeg ser denne kjolen. Den er jo helt nydelig! Perfekt til både 17. mai og sommerfester!

KJOLE HER

Litt morsomt, men denne kjolen har jeg hatt i body i typ et år eller noe. Har brukt den så mye, for den er jo helt nydelig! Når jeg så at den hadde blitt laget i kjole bare måtte jeg ha den! Elsker blomstene på den og volangen over brystet!

KJOLE HER

 

Hvilken kjole likte du best? 😃

14 kommentarer

Siste innlegg