Treningstur med Rebecca

Her om dagen gikk Rebecca og jeg en tur rundt Bugårdsdammen som ligger rett utenfor sentrum i Sandefjord. Jeg har vært der en del ganger før, og det er jo så fint der! I fjor sommer gikk jeg der mye, og det er ikke uten grunn.

Det er en gigantisk dam med masse ender, også er det lagt opp en skikkelig fin tursti rundt som det vokser masse trær og blomster. Kan faktisk ikke bli finere enn det. Det er helt magisk hvor fint det er der om sommeren. Til og med nå som det er vår og trærne er ganske bare, er det fortsatt helt nydelig der!

For å si det sånn; det blir ikke siste gangen jeg tar noen runder der denne sesongen. Jeg har lyst til å ta med Chloe dit på turer ofte så hun kan bli mer vandt med dyr og mennesker, også er det jo god trening å løpe rundt dammen. Hehe!

Kroppen min begynner endelig å bli mye bedre i form igjen, og i dag var første gangen på lenge at jeg faktisk orket å jogge litt. Så her går det fremover med store skritt. Som jeg gleder meg til å bli i storform igjen! Det kommer til å bli helt fantastisk! 

Rebecca bare; “omg jeg vil kose med anden!” Tror ikke den ville kose med hun.. Haha!

Det ble en veldig koselig tur og vi gikk jo rundt og snakket i typ 1,5 time. Aner ikke hvordan det er mulig, men vi har alltid tusen ting å snakke om når vi møtes. Noe som er rart i og med at vi møtes veldig ofte. Hehe! Men det er vel sånn det er når man er gode venninner og begge elsker å skravle om alt mulig rart! Perfekt måte å trene litt på for man tenker ikke engang over at man trener. Haha! 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg