Kan det bli mer idyllisk?

I dag er første dag på lenge at jeg føler meg som meg selv igjen. Jeg våknet av meg selv 06:30 i dag, og spratt rett opp av senga, klar for å komme igang med jobb. De siste månedene har vært veldig opp og ned med at jeg har vært utbrent, og jeg føler at jeg endelig begynner å komme meg skikkelig igjen.

I dag har i alle fall vært en veldig bra dag, og jeg har fått gjort ekstremt mye jobb med bloggen. Blogging er jo min store lidenskap, så det gjør meg veldig glad når jeg føler at jeg får til ting! 

I lunsjpausen min overrasket Per Fredrik med grilling på verandaen, og det var så koselig! Vi har grillet en del ganger på verandaen allerede, og det er helt fantastisk. Det å sitte ute i sola, spise god grillmat, høre fuglene kvitre og se ut mot vannet er virkelig balsam for sjelen. 

Etter grillingen gikk vi en tur ned til stranda som ligger rett i nærheten. Det er så koselig å gå ned dit, for det er helt magisk fint der. Sandefjord er jo så utrolig fint om våren og sommeren. Er så glad for at vi flyttet hit vi bor nå, for det er virkelig idyllisk her. I skrivende stund tusler det en bambi utenfor vinduet på kontoret mitt. Kan det bli mer idyllisk enn det?

Nå skal jeg begynne å gå igjennom bildene av de nye kjolene mine. Fikk veldig mange i går, og jeg gleder meg til å vise dere. Fikk så mange at jeg må dele opp i flere innlegg, men først delen kommer ut i kveld!

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg