Årets første..!

I dag har jeg vært på årets første grilling! Jeg tror faktisk aldri jeg har grillet ute så tidlig før, med unntak av engangsgrill på skitur. Hehe! Rebecca hadde invitert en god gjeng med venninner og kompiser av kjæresten sin, og hadde stelt i stand full grilling. Det ble så koselig!

Jeg kler meg jo alltid altfor kaldt, så jeg kjørte fullt opp i dag med varme klær, og når jeg satt i solen ble det skikkelig varmt og deilig! Vi griller pølser, hadde dagsfylla og koste oss skikkelig med grove vitser og skravling! Så koselig! 

Haha, Per Fredrik bare måtte teste luen min. Ble han ikke søt? ❤️

Snøballkrig! 

Slike dager som i dag er gull verdt. Det er så koselig å samles i sola, og vi var virkelig dødsheldige med været. I solen var det jo nesten 15 grader, så vi kan virkelig ikke klage. Gleder meg til grillsesongen. Jeg skal virkelig grille mye ute i år med venner. En ting jeg har så lyst til å gjøre er å stikke ned på stranda når det er kvelden og grille med venner. Det ser så idyllisk ut, og vi bor jo rett ved stranda så det er jo virkelig null stress å gjøre det her i Sandefjord. Ah, som jeg elsker denne byen! 

8 kommentarer

Siste innlegg