Her er det mest sol i hele Norge!

Reklame | Bubbleroom, gucci

I går var jeg på en liten sushi-date med Rebecca. Nå er det superlenge siden jeg har spist sushi! Jeg spiser kun laks nigiri siden jeg ikke liker den tangen som er rundt vanlige sushibiter. Men nigiri er jo supergodt, så jeg kan ikke klage! Vi drar alltid på sushi of norway når vi skal spise sushi, for de har uten tvil byens beste.

Der smaker sushien så ferskt og godt, og nesten like godt som når Per Fredrik lager det. Han er seriøst amazing på å lage sushi. Tror jeg må få han til å gi meg et lite sushikurs. Hehe! Det er jo så sunt og godt at det bare må jeg spise oftere! Nigiri er forresten bare laks og ris.

BUBBLEROOM KJOLE | GUCCI SOLBRILLER 

Solstrålen Rebecca. Man skal lete langt etter en jente som smiler og ler mer enn henne. Hehe!

BUBBLEROOM KJOLE | GUCCI SOLBRILLER 

——-

Apropo sol, de siste dagene har solen virkelig tittet frem her i Sandefjord. Det er helt nydelig vær, og rundt huset vårt har nesten all snøen smeltet. Nå er det såvidt bittelitt igjen på verandaen, men det er virkelig ikke mye. Satt under pleddet på verandaen og leste tidligere i dag, og det er helt magisk. Påskeværet skuffer virkelig ikke!

Noe som jeg syntes at var veldig merkelig, men også amazing, når jeg flyttet til Sandefjord, er at det er veldig mye varmere og mye mer sol her enn andre steder. Hos foreldrene mine i Hokksund er det alltid haugevis mer av snø enn her, og hver gang jeg drar til Oslo fryser jeg nesten stumpen av meg. Jeg leste faktisk for en stund siden at Sandefjord er det stedet i hele Norge med mest sol, så det er jo kanskje ikke rart det er så mye varmere her. Hehe! Kan i alle fall ikke klage. Jeg elsker sol, så jeg har uten tvil havnet på det rette stedet!

Nå skal jeg ut og nyte solen mens den fortsatt er oppe. Håper dere nyter godværet og påskeferien 🐣💗

14 kommentarer

Siste innlegg