Dette vil jeg forandre!

Reklame | Gucci, Michael Kors, nly, gina tricot, bubbleroom

GUCCI SOLBRILLER | NLY SKO | MICHAEL KORS VESKE 

NLY JAKKE | BUBBLEROOM KJOLE | GINA TRICOT BELTE

——————

I går lunsjet og shoppet jeg med Rebecca, og før vi gikk inn på sushi restauranten knipset Rebecca noen antrekksbilder av meg. Pleier aldri å ha med speilrefleksen når jeg er avgårde, fordi den er gigasvær og jeg har et lite kamera som fungerer nesten like bra. Men jeg har syntes at antrekksbildene med det lille kameraet blir skikkelig mæh, så da tok jeg med det store, og wow for en forskjell det ble! Kvaliteten på bildene ble så mye bedre!

Tror nok jeg kommer til å ta med speilrefleksen mer fremover når jeg skal ut av huset, for bildene blir jo så mye bedre! Har forresten tenkt til å steppe up fotogamet mitt litt, og levere bedre kvalitet når det kommer til bildene for dere. Selv syns jeg det er så gøy å lese blogger som har skikkelig fine bilder med god kvalitet. Pleier alltid å lese masse amerikanske blogger som har det, and I love it! Så det er noe jeg kommer til å legge mer vekt på fremover. 

I går var jeg så sliten da jeg kom hjem at jeg rett og slett ikke klarte å blogge. Så da ble det ikke noen oppdateringer. Uffameg! Må lære meg å blogge før jeg drar ut, så jeg alltid får oppdatert dere, for dere kommer jo først ❤️🌟

15 kommentarer

Siste innlegg