Tidenes påske-tips!

Reklame | MIN

Endelig er det påskeferie. Jeg gleder meg til å ha fri fra store deler av jobben, og kose meg masse denne påsken. Nå er vel dere kommet dere godt opp på hytta, ned i sofaen hjemme eller kanskje dere koser dere i solveggen ute? Uansett hvor du er, har jeg et tips til dere!

Når jeg skal slappe av elsker jeg å lese artikler, gjerne om sminke, klær, trening, hage og oppskrifter, og det gjør vel flere av dere også? På “MIN” appen kan du og jeg gjøre akkurat det! Det er en app som Egmont har samlet haugevis av artikler fra Det Nye, Shape Up, rom123, hageliv, kamille, og enda flere magasiner!

På denne appen velger du enkelt hvilke magasiner du vil følge, og hvilke sjangre du vil lese fra også får du opp artikler som passer dine interesser. Altså, hvor amazing er ikke det? Her får man arkiver fra langt tilbake rett i handa, enkelt og greit!

Selv elsker jeg å lese fra ipad’en min når jeg skal slappe av i sofaen med en kopp kakao. Det gir skikkelig god stemning! Også er det så avslappende. Perfekt når man har ferie. Senest i stad fant jeg artikler om hvordan man kan få bedre treningslyst, og 40 forslag til hvordan mørketiden kan bli bedre. Veldig god lesing! Gleder meg til å utforske enda flere artikler, og gjett om jeg kommer til å bruke denne mye i påsken!

Nå kan du teste ut denne appen helt gratis i 30 dager! Du registrerer deg enkelt HER så får du tilgang til masse godt lesestoff som er perfekt for påskekosen!

Dette er en abonnement-tjeneste som løper automatisk og koster kun 99,- per måned etter disse 30 dagene. det er ingen bindingstid, så om du ikke vil beholde den etter 30 dager sier du bare opp på “mine sider”. Veldig enkelt. For å lage abonnement må du være over 18 år, eller ha godkjenning fra foresatte.

Selve appen finner du på her; androidios/iphone

 

Hva skal du i påsken? 🐣

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg