Slik kan du enkelt tjene penger!

// annonse

Uansett om du er student som trenger penger fordi studielånet ikke rekker til, eller om du bare har lyst på litt ekstra kroner ved siden av jobben din, kan du tjene det nå, kun på å fortelle om dine meninger, ved å svare på undersøkelser. Altså, hvor kult er ikke det? På meningstorget.no kan du svare på undersøkelser om forskjellige merkevarer, og som belønning kan du tjene penger, eller du kan ta det ut i gavekort hos forskjellige butikker som H&M, Kappahl, Cubus, eller G-Sport, eller du kan gi det til veldedighet. 

Du kan ta ut pengene allerede fra du har 30,- kr opptjent. Da trenger du bare en konto på paypal, så er det bare å overføre. PS; du må være over 18 år for å lage bruker på meningstorget

Det beste av alt er at du kan gjøre undersøkelsene når det passer for deg. Så mens du sitter på bussen og har litt tid til overs, kan du bruke tiden på å svare på undersøkelser og tjene noen ekstra kroner! Og det er ikke bare på bussen du kan gjøre det, kjeder du deg en kveld er det bare å svare på undersøkelser, eller så kan du også gjøre det mens du venter på venninna de før dere skal ut.

Her er det bare fantasien som setter grenser til når du kan gjøre det, så her er det bare å begynne å tjene ekstra kroner! Så du kan unne deg noen nye klesplagg, eller en god middag ute med venner, eller bare mat til studentlivet. Hehe! 

Å registrere seg er gratis og det tar veldig kort tid (testet det nettopp ut selv, og det tok sånn 2 minutter). Så nå er det bare å trykke HER for å registrere seg, og begynne å fylle ut undersøkelser!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg