Slik ble Halloween-festen!

I går hadde vi virkelig tidenes Halloweenfest! Rebecca og jeg hadde brukt mange timer både på fredag og lørdag til å pynte opp og lage både jello shotter, velkomstdrinker, cup cakes og kake, sånn at det skulle bli skikkelig Halloweenstemning her! Det ble det virkelig! Knipset massevis av bilder av all pynten så det kan dere klikke dere inn HER for å se.

Festen i går ble veldig vellykket! Alle hadde kledd seg ut skikkelig bra og var så skumle! Tror nok den skumleste av alle var broren til Per Fredrik, Ståle. Han hadde blod og hvit sminke i hele ansiktet, også fikk jeg røde linser av meg for å toppe det hele! 

Vi danset til langt på natt, og spilte en skummel versjon av “jeg har aldri” med spørsmål Rebecca og jeg hadde laget på forhånd. Skikkelig halloweentema! Anbefales virkelig. Noen av spørsmålene var; “Jeg har aldri; kastet egg på et hus / sett et gjenferd / vært på et nedlagt mentalsykehus / vært i en skog midt på natta. Det ble så gøy!

I dag kjenner jeg virkelig at jeg festet til rundt 3 i går, for herregud så sliten jeg er! Nå har det jo vært en ekstremt hektisk uke, så jeg er nok litt ekstra sliten nå som jeg endelig kan senke skuldrene. PS; Hvis dere vil se enda mer av festen kan dere sjekke ut snapchat; stinablogg. Men da må dere være raske, for snappene går snart vekk!

 

9 kommentarer

Siste innlegg