Halloween-fest, Rolle i Vikings, Savn, Nedtur ++ Uken som gikk #34

// inneholder reklame

Ukens opptur
– På fredag samlet alle bloggerne i Side2 seg og vi hadde møte hos Egmont. Jeg var veldig nervøs før møtet siden jeg var usikker på hvordan fremtiden kommer til å bli. Vel, møtet gikk amazing! Jeg er helt sikker på at Egmont kommer til å gjøre en kick-ass jobb for oss bloggerne fremover!

Ble også kjent med masse nye bloggere, som jeg virkelig ser frem til å bli enda bedre kjent med i fremtiden. Det er så gøy med blogger-kollegaer. Det er jo et litt sært yrke vi har, og ikke mange som forstår hvordan ting egentlig er, og da er det gøy å ha noen kollegaer som holder på med det samme! 

Ukens høydepunkt
– Det er uten tvil Halloweenfesten som vi hadde i går! Det var så utrolig gøy, og folk hadde virkelig kledd seg opp! Hele innlegget kan du se HER

Ukens favoritt produkt 
– Denne uken tok jeg av vippe extensionene mine etter å ha brukt det siden starten av året. Jeg har allerede rukket å teste litt forskjellige vipper, og har funnet en favoritt! Min favoritt gir skikkelig mye volum, de er behagelige å bruke, jeg kan bruke de flere ganger, også er de så nydelige! På bildet under har jeg på vippene! Vippene finner du på salg HER nå. De er forresten fra Ardell.

 

Ukens nedtur
– Dette er opptur og nedtur. Oppturen er at Per Fredrik fikk rolle i tv-serien Vikings! Det er jo den 5. største tv-serien i verden nå, så det er skikkelig stas! Så stolt av han! Nedturen er derimot at han måtte reise fra meg fra onsdag til lørdag. Så vi savnet hverandre veldig mye!

Ukens tanke
– Denne uken har vært ekstremt hektisk, med både 3 dager fullstappet med møter i Oslo, og pynting til Halloweenfest, i tillegg til selve festen. Jeg liker når det er hektisk, men ikke såå hektisk! Da føler jeg at alt bare flyr over hodet mitt hele tiden, og jeg rekker ikke gjøre alt jeg vil gjøre. Hodet mitt blir bare et kaos og jeg klarer ikke å finne roen. Til uken blir det mye mer rolig, og det blir deilig! 

 

Ukens koselige
– Denne uken startet veldig rolig og koselig med middag på en ny restaurant her i Sandefjord, sammen med Per Fredrik. Slike middager der vi bare er oss to, og kan slappe helt av; det er så koselig!


Hvordan var din uke? 💗

6 kommentarer

Siste innlegg