Dette gleder jeg meg til!

I forrige uke var Per Fredrik i Irland og jeg var overalt i Oslo og her hjemme for å dra i møter, fikse sponsede innlegg og lage Halloweenfest. Det var ekstremt hektisk! Denne uken derimot er det mye mer rolig og vi har mye bedre tid til hverandre. Derfor startet vi dagen med å ta lunsj i sentrum sammen.

Det er ikke akkurat så mange steder i Sandefjord som er åpne så tidlig, så vi må måtte være litt oppfinnsomme på hvor vi dro. Derfor sjekket vi ut en café vi ikke har vært på før, som het “Bare Beppe”. Der fikk vi veldig god suppe som var perfekt i dag siden det er Halloween.

I år har jeg virkelig feiret Halloween med både fest og massevis av bloggposter om Halloween. Nå som Halloween straks er over hopper jeg rett inn i julemodus. Det er så mye koselig jeg har lyst til å gjøre denne julen, og jeg må rett og slett bare sette meg ned og skrive en lang liste med alle tingene, før det er MYE.

Jeg gleder meg til å pynte opp med juletre og pynt rundt i huset, og lys utendørs. Jeg har også tenkt til å ha noen slags julefester med venner og jule venninnekvelder. I tillegg så må vi få dratt på alle mulige julemarkeder som finnes. Det er jo så koselig å dra på. Ååååh, som jeg gleder meg! 

Nå skal vi se på noen Halloween episoder av Modern Family og South Park med litt god mat. Det blir kos! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg