Jeg stenger kommentarfeltet

Noe som egentlig er ganske fascinerende er hvor mye kommentarer har å si. Her på bloggen kan folk legge igjen anonyme kommentarer så mye de vil. De kan vrenge ut de styggest tingene rett ut fra levra si, også trenger de ikke å stå til rette for det.

Det er ingen politi som gidder å bry seg med mindre det er en drapstrussel, og til og med da er det ikke sikkert de gidder å bry seg. Her kan folk som har hatt en kjip dag eller bare har et kjipt liv få ut alt de vil av dritt de har på innsiden.

Jeg som blogger må personlig godkjenne / ikke godkjenne hver ENESTE kommentar. I løpet av en dag kommer det inn MYE forskjellig. Det er mange kommentarer der folk faktisk er skikkelig hyggelige. Men så kommer det også mye oppgulp fra personer som ikke kan ha det særlig godt med seg selv. Siden jeg har en funksjon her på bloggen der jeg godkjenner / ikke godkjenner kommentarer manuelt, må jeg lese alt folk sender inn og ta stilling til det.

Jeg må lese alt som folk sier. Og vet dere hva? Jeg er drittlei. Jeg er så lei av å måtte ta imot dritt fra mennesker HVER ENESTE DAG, som skal fortelle meg at jeg ikke har perfekt grammatikk, eller som skal si at jeg er en talentløs blogger som ikke har en dritt å komme med fordi jeg skriver lister (som btw klikker sjukt bra, så eheee).

I løpet av oktober har jeg i gjennomsnitt hatt over 14’000 forskjellige mennesker innom bloggen hver eneste dag. Jeg får kanskje mellom 50-100 kommentarer hver dag her på bloggen. Det vil si at cirka 0,5% av de som leser bloggen legger igjen en kommentar. Det er så få mennesker at det faktisk ikke gir et representativt syn på tankene til folk om bloggen min.

Men altfor ofte får disse 0,5% altfor stor plass i min hverdag. De får lov til å komme inn i hodet mitt og stoppe meg når jeg egentlig har lyst til å skrive om det ene eller det andre, og det er faktisk ikke greit. Så derfor stenger jeg rett og slett hele kommentarfeltet. Jeg vil leve livet mitt på den måten jeg vil, og jeg gidder ikke å ta imot mer anonymt oppgulp fra gud og hvermann.

Om du faktisk er et hyggelig menneske og lurer på noe får du heller legge igjen spørsmålene dine på facebookgruppen min HER. Snapchat ( stinablogg ) kommer jeg til å åpne en liten periode på søndager, så dere kan sende inn spørsmål til ukens spørsmål. Ellers enn det så får dere som har det kjipt her i livet og som liker å sende meg dritt anonymt her på bloggen, finne dere en hobby eller noe. For nå gidder jeg ikke at bloggen min skal være et sted dere kan slenge dritt på, for at dere skal føle dere litt bedre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg