Vil du si din mening?

annonse

Visste du at din stemme er ekstremt viktig for samfunnet og merkevarer? DU kan være med på å forme blant annet hvordan butikker gjør ting, og hvordan politikken styres. Det er jo ganske kult, eller hva? 

Et eksempel på dette er når det var valg nå i høst. Jeg var så irritert over at det ikke gikk ann å stemme over nett, og syns det er kjipt at de som ikke hadde tid til å møte opp på valgdagen, eller ikke har helse til det, ikke får stemme. Det er rett og slett ikke ok! Rett før avstemmingen satte meningstorget.no igang en spørreundersøkelse for å spørre hva folket faktisk ville. Ville de stemme over nett, eller ville de dra til lokalene? Vel, det var ingen tvil om at jeg ikke var alene om å tenke at man burde stemme over nett!

Takket være denne spørreundersøkelsen som meningstorget hadde, kan det faktisk hende at vi kan stemme på nett ved neste valg. Det vil gjøre at mange flere kan stemme, og hvor fantastisk er ikke det? Det har også tatt en undersøkelse for å sjekke hvor mange som pendler med sykkel, og det var hele 12%! 

Dere husker kanskje jeg skrev om Meningstorget for et år siden? (les innlegget HER). Meningstorget har i alle fall massevis av spørreundersøkelser DU kan svare på hvor som helst, og når som helst for å ytre DIN mening. Enten om du sitter på toget på vei til jobben, du venter på en venninne som du skal ta en kaffe med, eller du rett og slett bare har litt tid til overs på en kvelden, kan du svare på spørreundersøkelser. 

For å være med på og forme hvordan ting blir i fremtiden må du være over 18, og du lager enkelt bare en bruker på meningstorget.no. Det tar cirka 5-10 minutter å fylle ut hele profilen, da de spør om litt forskjellige ting, for å kartlegge dine interesser, så du får spørreundersøkelser som faktisk er relevante for deg. Så fort du har fylt ut profilen din er det bare å sette igang med spørreundersøkelsene! 

En liten bonus er at du faktisk får bonuspoeng hver gang du svarer på en spørreundersøkelse. Disse poengene kan du donere til veldedige formål, eller så kan du ta de ut som gavekort eller cash. Alt etter hva DU vil! Meningstorget er forresten i 32 (!) forskjellige land, og de lar deg være med på å ytre dine meninger! 

Så folkens, er dere klare for å være med på å forme fremtiden? Det er jeg i alle fall! Klikk deg inn HER for å starte!

5 kommentarer
  1. Har du tenkt over risikoen ved å stemme på nett? Det vil bli mye lettere å manipulere valgresultatene og det vil fare for hacking? I tillegg kan familiemedlemmer/kjærester/el. presse noen til å stemme på et parti mot sin vilje.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg