Dårlig selfiegame!

I går ble det fullt fest med reunion! Det var så gøy og koselig å se igjen hele gjengen. Merker virkelig hvor mye jeg har savnet alle! Det er sykt hvor mye mange hadde forandret seg. Et par av guttene kjente jeg nesten ikke igjen. Så det sier jo litt! Det ble en veldig morsom kveld hvor vi alle fikk catchet up med hverandre, drakk oss litt fulle sammen, og hadde det veldig gøy. 

Utover kvelden dro noen få av oss ned til Z i Drammen og holdt festen gående til stengetid. Det er helt merkelig hvor stor forskjell det er fra å være på byen i Drammen til Oslo. I Drammen rekker jeg såvidt å gå 5 meter før jeg møter igjen noen jeg kjenner, mens i Oslo har jeg flaks om jeg møter en kjent person i løpet av 4-5 kvelder. Men gud så gøy det er å møte igjen kjentfolk. Både på reunion, og ute på byen. 

Selfiegamet var ikke helt sterkt i går, så dette var den eneste selfien jeg tok. Men jeg filmet en god del og la det ut på snapchat, så da kan dere få med dere litt fra kvelden der. Heter forresten stinablogg om du ikke har lagt meg til enda! Nå skal jeg prøve å få sniket inn en liten powernap. Kjenner virkelig på kroppen hvor gøy jeg hadde det i går. Men det var virkelig verdt det! 

8 kommentarer

Siste innlegg