Slutt på popcorntime?

De siste dagene har det kommet frem en skikkelig kjip beskjed. Det er slutt på popcorntime. Strømmetjenesten som tilbyr oss alle de nyeste episodene av favorittprogrammene våre, er nå lagt ned. Jeg syns dette er så ufattelig kjipt! Det er ingen andre strømmetjenester som faktisk tilbyr de aller nyeste filmene og episodene av favorittprogrammene mine. Jeg håper virkelig popcorntime kommer tilbake, bare at vi heller betaler en hundrelapp i måneden. Det hadde vært så mye bedre!

Det er så kjipt at vi nå må vente ekstremt lenge, eller gå igjennom masse virus sider hvis vi skal se nye episoder av favorittprogrammene våre. Kunne ikke de heller sett på markedet, og laget et like bra tilbud som man kunne betalt for? Markedet sånn som det er nå, er jo helt ræva. Netflix for er eksempel, har kun filmer som er veldig gamle og har aldri nye episoder av noe som helst. Hadde vi i alle fall hatt den amerikanske versjonen av Netflix, hadde det hjulpet betraktelig. Men neida. 

Her i Norge er utvalget så dårlig, at vi heller ender opp med å bruke sider som gir pc’en mer virus enn limewire ga oss på tidlig 2000′ tallet. Hvorfor er det ingen som faktisk tilbyr et bedre utvalg? Jeg tror de fleste nordmenn har null problem med å betale en hundrelapp i måneden for å strømme. Så pengene er vel ikke problemet. Hmmm. Blir spennende å se om popcorntime kommer ut med en betalingsversjon i fremtiden. Da kommer jeg til å stå først i køen i så fall!

Hva syns du om at popcorntime har blitt lagt ned?

55 kommentarer
  1. Irriterer meg akkurat like mye som det irriterer deg. Det er faen ikke rart at folk bruker gratis nettsider når tilbudet er så ræva som det er. Det er virkelig noe de bør rydde opp i.

  2. Er helt enig! Jeg vil egentlig ikke bruke popcorn time fordi jeg vet at det er ulovlig, men hva annet valg har vi når det ikke er noen andre som legger ut dagens nye episode av seriene vi følger med på? Jeg har ikke noe problem med å betale, men da får Norge begynne å legge ut de nyeste episodene og filmene med en gang de kommer da, så er jo alt greit.

  3. Hei! Jeg er fullstendig enig! Hvis du fortsatt vil føle med på favoritt seriene dine kan du laste ned det svenske popcorntime! 😉

  4. Heei. Kjempe fin blogg du har 😀
   Håper du for en fin kveld. <3.
   Stå på videre ;).
   Håper kan følge hverandre.
   Vært og følge :DDD.
   Klem.

  5. Prøv couchtuner.la
   Den har nesten alle seriene som går på tv for tiden! Bruker den fast hver dag. Utrolig bra utvalg!

  6. Hvis du vil ha amerikanske Netflix – versjonen er det bare å laste ned en gratis proxyapp til nettleseren da. Da “lurer” den Netflix til å tro at du er i USA og gir deg tilgang til deres Netflix 😉
   Ellers er jeg enig med deg; kunne ønske Netflix oppdaterte innholdet sitt oftere også mtp sesonger av serier som går på TV. Tar en evighet før de faktisk ankommer Netflix syntes jeg.

  7. Jeg synes bare det er bra at popcorntime er lagt ned 🙂 tenk på de som lager filmene, uten å faktisk få betalt for at de blir delt over alt.
   Synes det er rett å rimelig at man betaler for å se en film som noen faktisk har opphavsrett til. Opphavsretten deres blir jo brutt når det deles gratis på popcorntime

  8. Popcorntime ble lagt ned pga de ikke tjente noen penger,men de har laget en ny side som heter butter

  9. Om du vil se de nyeste episodene av serier kan du bare gå inn på cokeandpopcorn.ch! Jeg synes at det funker mye bedre, selv om de ikke har noen filmer der :/

  10. P R E A C H😩
   Hadde med glede betalt for popcorntime, kontra Netflix. Ironisk at det er det som koster penger, når det suger big time.

  11. Bruker ikke Popcorn time eller andre programmer faktisk, svært sjeldent Netflix er i bruk også. 😛 Men kan skjønne at det er utrolig kjipt!

  12. De som laget popcorntime er igang med å lage et helt likt konsept som heter butter. Så jeg venter i spenning!!!

  13. Hei 🙂 Jeg har selv amerikansk netflix på PC’en min. Det er mye bedre utvalg av filmer og serier der, og de har flere sesonger av serier også. Det er ikke så veldig vanskelig å laste ned heller så det er bra 🙂

  14. Grunnen til at popcorn time ble lagt ned er fordi at den hentet filene sine ifra steder som f.eks thepiratebay etc. Det er faktisk over 315.000 nordmenn som er under gransking as we speak på grunn av nettopp dette.
   Om produsentene får viljen sin, så vil de som er under gransking få en regning på hver film/episode de har sett på.
   Tviler de får det igjennom, men ”better safe, than sorry” som man sier. Så personlig bruker jeg ikke å laste ned ulovlig 🙂

  15. Hvis du har chrome på pcn, så er det bare å laste ned tillegget ‘hola better internett’. Så når du da går inn på netflix, kan du velge å streame fra USA 🙂 genialt. Ellers bruker jeg eztv.it til å laste ned serier (ikke fått noe virus, og omtrent alt av serier ligger der). også bruker jeg swesub.no til å laste ned tekst (det er ihvertfall engelsk tekst til alle serier).

  16. Tvseries.net
   De legger ut nye episoder av serier med en gang de er sendt i USA. Super!! Du betaler for poeng, men det er da du har lyst og betale og er tom for poeng. Selv har jeg hatt nok poeng i flere mnd. Test det ut. De har noen ganger noen nye filmer aa, men bruker den mest til serier.

  17. Folk klarte seg jo ganske bra før strømming? Det var ikke så vanskelig å se ting på TV, eller gå på videobutikken på hjørnet? Og det føles godt å endelig se noe man har gledet seg til lenge, enn å bare trykke seg inn på et program og se ting med en eneste gang. Hvor er spenningen og gleden blitt av?

  18. Last ned hola unblocker!! Har brukt dette i en god stund nå og er super fornøyd, da “lurer” du netflix til å tro at du er i et annet land og får netflix derifra. Canada, usa,england.. u name it!!

  19. Det er en side som er veldig bra(Når du lærer deg hvordan man bruker den) men der kommer det opp mye reklame. Prosjektfreetv.no har masse serier og så langt så har jeg ikke merket en gang der de ikke har hatt episodene i en serie. Ned siden er bare reklamene som er før videoen som må vekk før du ser dem, Du må lete litt rundt på noen serier og episoder etter et bra sted å se dem og den er laget for eple produkter. Alle andre type pc-er får virus etter en liten stund. Denne bruker jeg ofte og annbefaler den!!
   Du kan se den på i paden eller om du har aple tv så kan du ta på sånn greie som gjør at det blir vist på tv-en!
   Håper det hjalp Stina<3

  20. Jeg synes det er bra at det blir lagt ned, for vis dere ikke visste det så er popcorntime faktisk ulovlig

  21. hei bruker den amerikanske netflix bruker noen som endrer Ip-adressen men er ganske dårlig utvalg der også må jeg si… som er litt vel dumt siden jeg ser mange forskjellige serier som kommer ut hver dag jeg har ikke akkurat tid til å vente å se hele serien når den har komt ut…

  22. Hadde det blitt en betalingttjeneste, og dermed lovlig, ville ikke nødvendigvis utvalget vært like bra. Da måtte popcorntime kjøpt opp rettighetene, så det kunne endt med samme tilbud(kanskje til og med dårligere) enn Netflix. Ser flere har nevnt det over, du kan legge inn den amerikanske Netflixen 🙂 Synes selv det er veldig kjipt at popcorntime har lagt ned, men ser jo at det er veldig lite lønnsomt for filmbransjen.

  23. Det er ikke noe problem å få den amerikanske netflix’en på pcen din. Bare google hvordan du gjør det. Har gjort det selv 🙂

  24. Her bruker vi kveldene til alt annet enn å bli firkantet i øynene, he he. Hvis vi vil har vi haugevis av kanaler på TV, at Popcorn time er nedlagt eller ikke, det er uaktuelt. God helg til deg Stina 🙂

  25. Helt enig!
   Norge ligger veldig etter på tv serie og film muligheter. Vi må vente i evigheter for og se de tingene vi liker og følge med på. Jeg hadde med glede betalt for popcorntime så jeg kan se ting når det faktisk slippes i statene. Så blir spendenes og se om det kommer noe tilbud.

  26. Ikke alle har like muligheter å betale en 100 lapp for hver måned. Da går du heler på netflix?? Å betaler. Hvis du vil betale. Pop corntime var det eneste stedet som var gratis. Det er uansett USA som eier pop corntime så den blir gratis så lenge jeg vet.

  27. popcorn time er jo ikke lagt ned. det er bare å skibe hvilken film eller serie du vil se på når du trykker på “SEARCH ON KAT”. Da kommer alt opp.

  28. hvis du søker popcorntime på google, så kommer poporntime.se opp og den har akkurat samme innhold og like god kvalitet som den forrige popcorntime! Bruker den nå og har ikke fått noe virus eller noe som helst :)her en linken: http://popcorn-time.se/

  29. Synes det er bra det blir lagt ned. Det er ulovlig! Filmene som blir vist der har ikke kommet på kino engang (mange av de), så synes det er bra at det blir lagt ned. Bruker heller 79kroner på nettflix som er lovlig enn å ende opp med en stygg bot. – Jepp, mange får bot for å bruke popcorntime.

  30. Om du bruker google chrome kan du laste ned Hoola og bruke en server fra USA så får du amerikansk netflix<3

  31. Problemet med popcorntime, ut over at det er ulovlig osv er at filmselskaper og tv-kanaler får redusert muligheten til å tjene inn produksjonskostnadene. Det vil i ytterste konsekvens føre til at det blir lagd færre filmer og kan også føre til at tv-serier som er avhengig av utenlandsk distribusjon for å være lønnsomme blir tatt av luften. Det er selvsagt kjipt å vente i evigheter på den neste sesongen av en serie man følger med på, men om alternativet er at det ikke blir noen neste sesong er vel ventetiden helt ok? HBO nordic er temmelig bra oppdatert, mens netflix har et stykke igjen. Utvalget vil nok forbedre seg om/når man får mer globale distribusjonsavtaler på nett.

  32. du vet at popcorntime tok ipen til folk? hvorfor vil du ha tilbake et program som tar ipen din og gir den til andre?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg