Vixen Blog Awards 2015

I går var jeg på Vixen blog awards. Kvelden begynte på hotellrommet til Adrienne. Der ble det ganske mye alkohol, og altfor mye jentesnakk. Herregud, holdt på å dø av latterkrampe av den ene tingen jeg fant ut. Når vi kom inn på Vixen ble jeg intervjuet av noen fra Nettavisen. Har en ganske dårlig følelse på at jeg virket ekstemt full under det intervjuet, for å si det sånn. Husker det var noe snakk om youtube og antrekket jeg hadde på meg for kvelden. Men mer enn det husker jeg ikke! Aner ikke hvor eller når det kommer ut. Men kjenner jeg gruer meg litt. Haha!

På festen ble det masse mingling med andre bloggere. Er så mange gode og nydelig bloggere som jeg har blitt kjent med. Vet mange bloggere kanskje kan virke overfladiske på bloggen, men i virkeligheten er de alle fleste av de kjempe søte og fantastiske! Møtte også på noen skjønne blogglesere som ville ta litt bilder med meg. Blir nesten litt rørt hver gang jeg møter på dere!

Da var Vixen over for i år. Må bare gratulere alle de som vant forskjellige priser! Nå får jeg komme meg på trening. Selv om jeg mest vil ligge i senga i dag! 

12 kommentarer

Siste innlegg