12 Ting du kan gjøre på en søndag!

Søndag, og da kjeder du deg kanskje litt? Vel, om du kjeder deg og har lyst til å gjøre noe gøy eller produktivt kan du jo ta en titt på denne listen:

Garderobe – Nå som sommeren virkelig er helt over er det på tide å rydde vekk sommerklærne. Rydd de bort så du slipper å savne sommeren og får mer plass til høst / vinterklær!

 

Detox – Ta deg en runde igjennom skuffer og skap i hjemmet ditt, og ta en skikkelig detox på ting. Doner / kast alt du ikke trenger, liker eller vil ha. Jeg merker selv at hvis jeg har for mye rot og ting overalt, føler jeg at jeg nesten blir litt kvalt av alle tingene. Så jeg elsker å ta detox rundt i huset!

Film-maraton – Kjøp inn noe digg å spise og ha et skikkelig film-maraton!

 

Selfcare – Ta deg et langt bad, sleng oppi en bath bomb, ta på deg ansiktsmaske og gi deg selv litt selfcare. Da får du virkelig slappet av og ladet opp før en ny uke!

Tur – I dag er det superfint vær, så hvorfor ikke ta turen ut i naturen? Kle på deg et deilig turantrekk, fyll opp termosen med kakao, ta med deg noe digg å spise og kom deg ut!

 

Planlegg uken – Gjør deg selv en tjeneste og planlegg den kommende uken. Planlegg middager, skriv handleliste, planlegg når du skal trene, planlegg når du skal gjøre alle mulige oppgaver i hjemmet, planlegg antrekk, osv. Har du en plan på ting er det så mye lettere å gjennomføre uken på en god måte!

Sminkekoster – Hvor lenge er det siden du vasket sminkekostene dine? Ta en god runde og få vasket alle sminkekostene og svampene.

 

Trening – Dra en tur på treningsstudio eller kjør på med en hjemmetreningsøkt. Hvor ikke kicke igang treningsuka i dag?

Bak – Bak noe skikkelig digg! Hva med ostekake, urterundstykker i form, hjemmelaget pizza, brioche-rundstykker eller sugar cookies?

 

Planlegg reiser – Nå som vi er midt i korona burde man ikke akkurat reise utenlands med mindre man er strengt nødt til det. Men hvorfor ikke drømme seg litt bort? Planlegg turer du kan dra på når pandemien er over. Hvis du vil reise til for eksempel Italia. Finn ut hvilket hotell du vil bo på, hvilke ting du vil besøke, hvilke restauranter du spise på, osv.

Lær noe nytt – På YouTube er det uendelige videoer med ting du kan lære. Enten om det er å lære seg alt om sminke, foto, design, et nytt språk eller hva enn du kan tenke på. Det finnes antagelig på YouTube!

 

Roadtrip – Ta deg en skikkelig roadtrip i dag! Det er jo så fint vær og så mye fine høstfarger. Fyll opp bilen med digg mat og kjør rundt og se på all den fine naturen, stopp noen steder og bare kos deg!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg