12 Ting du kan gjøre i juleferien!

Ah, endelig juleferie! Fri fra skole og jobb, og nå er det tid for ferie og kos. Om du er usikker på hva du skal bruke ferien til kan du jo sjekke ut disse punktene!

Besøke familie – Hvor lenge er det siden du var hos besteforeldrene dine sist? Kanskje på tide å ta turen og besøke de? Ta med deg en julestjerne eller en bukett med tulipaner, det setter alltid bestemødre veldig stor pris på!

 

Julefilmer – Legg deg i vannrett stilling på sofaen, spis pepperkaker og se på julefilmer! HER finner du 24 julefilmer å velge mellom!

 

Bake – Bak pepperkaker, chocholate chip cookies eller sugar cookies! Dette er dødsgodt å momse på mens du ser på julefilmer eller har familie på besøk!

Nyttårsforsetter – Nå som året snart er omme er det på tide å tenke på 2020. Hva har du lyst til å oppnå i det nye året? Hva skulle du ønske at du hadde gjort i 2019, som du heller kan gjøre i 2020? Lag et lite dreamboard med hvordan du ønsker at 2020 skal se ut. HER finner du en oppskrift på hvordan du kan lage ditt eget dreamboard.

 

Arranger julemiddag – Be inn venner eller familie på julemiddag eller julelunsj. Det er jo så hyggelig!

 

Skitur – Om det har kommet snø hos deg kan du spenne på deg skiene og teste ut løypene. Husker godt i fjor, da jeg stod på ski 2. juledag. Det var heeeelt kaos i løypene fordi alle skulle teste de nye skiene sine, hehe!

Juleverksted – Be inn tantebarn, venner eller familie på juleverksted. Lag morsom julepynt eller pepperkaker!

 

Shopping – Nå har virkelig det store julesalget begynt! Hos Nelly.com finner du over 10’000 varer til opptil 70% rabatt! Hos Bubbleroom finner du over 3000 plagg til opptil 70% rabatt, og hos Kicks finner du en kalenderluke hver dag til 50% rabatt.

 

Detox – Rydd opp skikkelig i skuffer og skap, og doner bort alt du ikke trenger. Hvor deilig er det ikke å starte det nye året med et hjem som ikke er overfylt med ting du ikke bruker?

Album – Lag et fotoalbum med alle morsomme og koselige ting du opplevde i 2019. Det er så typisk at bilder blir borte og glemt om de ikke blir satt inn i et ordentlig album

 

Julemarkeder – Det er fortsatt mange steder hvor du kan dra på julemarked, så ta turen ut og kos deg!

 

Spis ute – Dra på date eller double date på julelunsj / julemiddag. Inviter gjerne et vennepar dere ikke har sett på en stund, så dere kan catche up igjen!

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg