24 Julefilmer du bør se!

En av våre juletradisjoner er at vi ser på en julefilm hver eneste kveld fra 1-24 desember. Dette er så koselig, og vi får masse julestemning av det! Dette er noe vi har gjort i flere år, og som jeg virkelig kan anbefale!

Vi har allerede begynt å skrive liste med filmene vi skal se i år. Må jo passe på så vi ikke glemmer noen, hehe! Om du vil se en julefilm eller 24 kan du jo sjekke ut listen under!

Gremlins – Bare meg som syns Chloe er superlik en Gremlins? De store ørene og de lure ansiktet! Hehe!

Bjelleklang – Denne måå jeg se hvert eneste år. Tidenes barndomsfilm som jeg bare elsker!

Home Alone 2 – Da Per Fredrik og jeg var i New York bodde vi på det samme hotellet som gutten i hjemme alene. Så gøy! Per Fredrik elsker den filmen, så han bestilte det hotellet på grunn av det.

Polarekspressen – Denne er så koselig! Dette er en av Per Fredrik sine favoritter.

Christmas Vacation – Denne ler jeg meg ihjel av. Per Fredrik ser den sikkert 20 ganger i året, og han elsker den!

Barbie Nutcracker – Denne er min must-see hvert år. Denne har vært en favoritt helt siden jeg var liten, og det er få ting jeg syns er mer koselig å se på. Dette er grunnen til at jeg elsker å pynte med nøtteknekkere! Ser også alltid på de andre Barbie julefilmene også, men denne er favoritten!

Mikkes Magiske Jul – Denne går alltid på TV2 på julaften, så den pleier jeg alltid å se på. Det er så koselig, og minner meg skikkelig om barndommen min!

 

Selv om vi har pyntet til jul nå og hører på julemusikk, venter vi alltid med julemat og julefilmer til 1 desember. Det er da julen virkelig “starter” for oss. Som jeg gleder meg til å se på julefilmer og kose meg med masse julegodt!

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg