7 Life hacks for jenter

– Hvis en gutt ikke behandler deg bra, dump han. Det er ekstremt mange gutter der ute som faktisk kommer til å behandle deg bra, så aldri finn deg i å være sammen med noen som er en drittsekk mot deg.

– Bruk en kam med store tagger før å børste håret når du har krøllet det. Da holder krøllene seg fine, samtidig som du får fjernet alle floker. Bruker du en vanlig hårbørste derimot, blir krøllene ofte veldig borte og håret blir bare fluffy.

– Lakker knapper som er festet med tråd, men et klar neglelakk. Da holder trådene seg på plass, og man slipper å miste knapper. 

– Alltid skriv ned frister for innleveringer på skolepapirer, møter, osv på kalenderen på iPhonen din. Sjansen for at du har med deg en kalenderbok overalt er liten, men iPhonen din derimot, den er alltid med. Så da unngår du å glemme innleveringer og møter. Og du har sjansen til å skrive opp avtalene med en gang du får beskjed om de.

– Oppbevar et ekstra sett med husnøkler i nærheten av huset. Bare pass på å gjem det veldig godt. Det kommer til å redde deg den dagen du har glemt igjen nøklene på jobben / skolen.

– Alltid ha 2-3 tamponger / bind i alle veskene du bruker. Hvis du eller en venninne plutselig får mensen er du sikret. Og hvis du får mensen hjemme, og er tom for tamponger / bind, vet du at du alltid har et par ekstra i veskene dine. Bare pass på å fylle opp veskene regelmessig!

– Vil du at rommet ditt skal se større ut? Mal det hvitt og sett opp speil. 

 

13 kommentarer

Siste innlegg