Derfor har jeg ikke blogget

Nå føles det rart å skrive her inne igjen. Jeg har ikke blogget på nesten en uke. Det var egentlig ikke meningen å ikke blogge, men det har skjedd så mye dritt denne uken at hver gang jeg har skullet blogge har jeg ikke taklet det.

Jeg har så lyst til å være her åpen og ærlig med dere om hva som skjer. Men det er dessverre mye business-messig som gjør at jeg ikke kan snakke om det.

Men for å si det sånn; det har vært den ene etter den andre som har ført meg bak lyset og kastet meg rett under bussen så fort de har kunne dra inn noen likes på det. Jeg burde nesten blitt vant med det etter så mange år i denne bransjen. Men jeg blir like satt ut hver gang noen jeg tror er en venn, viser seg å bare være falsk. For ikke så lenge siden var det en “venn” som la igjen en lang stygg kommentar om meg i det offentlige rom, der personen går til personangrep på meg og håner hele min bransje. 

Jeg blir oppriktig kvalm av mennesker som dette. Legger de fra seg alt av medmenneskelighet det sekundet de bestemmer seg for å bli kjente? Vel, jeg har bare en ting å si om slike folk. De kommer aldri noen vei, og karma slår dem rett i trynet. Dette er en liten bransje, og alle vet alt om alle. Backstabber du noen på den måten lukker dørene seg for deg rimelig kjapt.

Uansett. Nok om søppelmennesker som ikke har noen betydning. Den siste uken har vært ganske dritt for meg, men jeg har også lært mye. Anne Brith er en blogger som jeg snakker med nesten hver dag, og jeg får så mye oppløftende råd av henne om hvordan jeg skal takle alt dette. Hun er så inspirerende og jobber hardt, og det er det jeg også bør gjøre. Drite i alle de som ikke gjør noe positivt, fokusere på dere som leser bloggen min og som klikker dere inn her hver dag, år etter år og som alltid er ved min side. Det er faktisk dere som betyr noe, og jeg setter så stor pris på at dere er her, til tross for at jeg har vært mye frem og tilbake i år, og har mitt å stri med. 

Fremover kommer jeg til å luke vekk mange ting fra livet mitt, så jeg kun sitter igjen med det gode. Jeg har satt meg noen skikkelig hårete mål, og de skal jeg jobbe beinhardt mot. To av målene mine er å blogge fast og mye mer slik som jeg gjorde før, og på YouTube har jeg lyst til at det skal komme to nye videoer hver uke. Jeg vil produsere mye innhold for dere, og i kulissene kommer jeg til å jobbe mot store mål som jeg ikke tørr å fortelle om helt enda.

Jeg har så mange drømmer og store ambisjoner om hva jeg vil få til her i livet, og da kan jeg ikke la søppelmennesker stoppe meg. Det bør ikke dere heller. Uansett om det er familie, “venner” eller noen på skolen / jobben som gir dere dritt; ikke ta det imot. Ikke la noen pushe deg ned, og få deg til å føle at du ikke kan få til noe. Vi mennesker kan få til så ekstremt mye amazing om vi bare har den rette innstillingen. 

👊🏼💗

64 kommentarer

Siste innlegg