12 Gleder i hverdagen!

Selv om de fleste av oss lever for helgene, er det ukene vi lever mest i. Det er der 5 av 7 dager er, og hvis vi skal telle med den ekstra tiden vi bruker på å studere i helgene, blir det fort enda mer. Selv har jeg egentlig aldri helg, siden jeg alltid jobber hver dag. Derfor har jeg lært meg å sette ekstra pris på de små tingene i hverdagen, som gjør den ekstra spesiell og fin. 

– Når man nettopp har handlet inn blomster, og hjemmet automatisk ser 15x mer freshere ut. For ikke å snakke om hvor godt roser dufter. Ah, helt fantastisk!

– Når man våkner 5 min før vekkerklokken. Det er hva jeg kaller en myk start!

– Den første kaffen om morgenen, som virkelig får deg til å våkne opp. 

– Når man kommer hjem fra skole / møte / jobb og endelig kan slenge på seg kosebuksa og slappe av på sofaen. 

–  Når man har satt av litt ekstra god tid, så man kan nyte frokosten i ro mens man ser et par youtubevideoer. Personlig må jeg alltid se Shane Dawson sine videoer mens jeg spiser frokost. Han er så utrolig morsom, så da startes dagen med litt godt humør.

– Når sminken blir on-point og brynene blir on-fleek. Man bare føler seg sååå on top of the world når sminken er perfekt. 

– Når man nettopp har barbert leggene og vasket håret, og man legger seg i nyvasket sengetøy. 

– Joggeturer ute i solen. Jeg pleier ofte å jogge en tur midt på dagen, og da kjenner jeg at jeg virkelig er klar for å jobbe dagen lang. En joggetur er som 15 kopper kaffe. Hehe!

– Søte meldinger fra kjæresten

– En lunsj med en venninne servert med en stor dose gossip

– Når man nettopp har vært hos frisøren eller tatt en manikyr, så man føler seg nesten som et nytt menneske på utsiden.

– Stearinlys om kvelden

Hva er hverdagslykke for deg?

6 kommentarer

Siste innlegg