Drøye fans, Utbrent, Bloggerne, Sminke ++ Ukens spørsmål #217

annonse; annonselenker; nelly, gina tricot, gucci

Hva er det drøyeste en fan har gjort eller sagt til deg?
– Komme hjem på døren min for å spørre om selfies. Det er ikke noe som er direkte “farlig” at unge jenter gjør. Men det er jo i mitt private hjem da, så det føles jo veldig ubehagelig, og det er jo virkelig ikke greit. 

BADEDRAKTHER


Hvordan lærte du så mye om blomster og hageting?

– Jeg kommer fra en ganske hagegal familie. Så det ligger litt i meg fra barndommen av. Det er jo mye grunnting jeg har lært fra før av. Men det var først i vinter at jeg fikk skikkelig interesse, og begynte å lære mye om det. Jeg har lært av både hageprogrammer som “hagen min” på NRK også har jeg sett mye på YouTube. “Garden answer” er en av mine favoritter på YouTube. Hun lager så mange inspirerende og bra videoer!

KJOLEHER
SKOHER
VESKE – GUCCI, HER

 

Hvor lenge har du holdt på med YouTube?
– Jeg startet YouTube kanalen min juni 2010. Men jeg la bare ut noen få videoer her og der, og jeg gjorde det liksom aldri ordentlig. Det var først høsten 2014 at jeg begynte å legge ut video fast hver onsdag. Vurderer forresten å legge ut videoer fast hver onsdag igjen. Er det noe dere vil at jeg skal gjøre?

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
– Vi har vært sammen siden 12 september 2015. Så det er snart 3 år. Wow, det har gått fort! Selv om vi har rukket mye på denne tiden. Hus, hund og forlovelse. Ikke dårlig bare det. Eller hva?

Hvor gammel er du?
– Jeg er 25. Født 5 februar 1993. 

 

Hva er den grønne concealeren du brukte i sminkevideoen din?
– Den er en color correcting concealer. Hvilket vil si at den bruker en grønnfarge for å jevne ut en rødfarge. Jeg er ofte litt rød rundt nesa og steder der jeg har kviser. Da bruker jeg concealeren på de stedene også jevnes det ut og blir basically usynlig. Den var en lifesaver da jeg var på mitt verste og hadde 40 kviser i ansiktet mitt. Ingen trodde på at jeg hadde så mye kviser, fordi den dekket så godt over det, hehe! Concealeren finner du HER.

TOPP – GINA TRICOT, HER

 

Hvordan har du det nå for tiden?
– Jeg har det veldig bra! Jeg var jo veldig utbrent fra februar-april/mai, og jeg prøver å jobbe meg opp igjen fra det. Det er jo ikke sånn at man blir frisk over natten. Selv om visse mennesker tror det. Men jeg prøver å ta en dag av gangen, også er det viktig at jeg klarer å si nei til ting jeg faktisk ikke orker / har tid til. Nå går det i alle fall mye bedre med meg, og jeg nyter at det er sommer og sol. 

Har du egne kostholdplaner og slike ting? 
– Jeg følger ikke noen strenge kostholdplaner eller noe som helst sånt. Vet mange er sånn at de skal holde den og den planen eller dietten, men det funker ikke for meg. Nå som det er sommer er jeg litt mer fri med hva jeg spiser, men jeg prøver å generelt spise sunn mat og holde junkfood og godteri inntaket lavt.

 

Skal du reise noe i sommer?
– For selve sommerferien har jeg ikke noen særlig reiseplaner. Det er jo så deilig vær så vi nyter sommeren hjemme. Men i september skal vi antagelig ut på en liten reise. Så det blir koselig! Jeg prøver å spare sydenturene til vinteren da jeg faktisk trenger å komme meg avgårde til varmere strøk. 

BODYHER

 

Hva ser du frem til i år?
– Frem til nyttår er det en del forskjellige ting jeg ser frem til. Nå vil jeg bare nyte sommeren frem til den er over, også gleder jeg meg til å feire både halloween og jul og gjøre mye ut av det. I fjor pyntet jeg jo opp huset “litt” til jul, og i år blir det ikke noe mindre. Kanskje jeg skal ha 5 juletrær i år, istedenfor bare 3? Haha!

Jeg ser også frem til september / oktober når Bloggerne begynner å rulle på tv. Gleder meg helt vilt til å se hvordan det blir! Hele blogg-gjengen skal opp til Bergen på høstlansering nå i august, så kanskje jeg får se en liten sneakpeak der? Ellers enn det ser jeg frem til å bare jobbe med bloggen og YouTube og skape masse innhold til dere. Jeg har mange spennende planer, så det er bare å følge med! 

Bruker du noe slags vippeserum?
– Ja. Jeg bruker jo ganske voldsomme vipperemser med lim hver eneste dag, og det sliter jo ganske så mye på mine naturlige vipper. Derfor er det superviktig at jeg bruker vippeserum, og de har blitt mye lengre etter at jeg begynte med serumet. Når jeg brukte vippetang på mine naturlige vipper før, stakk vippene rett under vippetangen, men nå går de et stykke over vippetangen, så de har jo virkelig blitt lengre! Vippeserumet jeg bruker er på 60% salg NÅ, og du finner det HER.

KJOLEHER 

 

🌸☀️🌸

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

 

24 kommentarer

Siste innlegg