Ukens mathandel!

I morgen er det 1 august. Rart å tenke på at sommeren kommer mot en slutt. Heldigvis er det veldig bra vær enda, og forhåpentligvis forsetter det gode været en stund til.

Men sommerferien begynner å ta slutt for de fleste, og nå er det på tide å komme tilbake til gode vaner igjen. For meg betyr dette mange ting, men en av tingene er å komme igang med et skikkelig sunt kosthold igjen. Kjenner sommerkosen har vart akkurat lenge nå for min del. Haha! 

Tidligere i dag dro Per Fredrik og jeg på butikken for å fylle opp kjøleskapene med masse sunn mat. Jeg elsker proteiner fra kjøtt, kylling og egg så det ble det en god del av. Både pålegg til å ha på knekkebrød, og også til å grille og lage masse annen god mat med.

Frukt og grønnsaker ble det også en god del av. Jeg elsker å lage masse forskjellige salater, og da er det er must å ha det! Også er det jo så deilig å spise epler og meloner som snacks mens jeg sitter og jobber! 

Disse knekkebrødpakkene er virkelig geniale å ha liggende i bilen. Siden jeg kjører mye frem og tilbake til Oslo blir jeg ofte sulten i bilen, og må stoppe på bensinstasjoner for å kjøpe mat.

Problemet er bare det at det ofte ikke er noe sunn mat på bensinstasjonene. Så disse knekkebrødene er geniale når jeg blir sulten. Også er de bra for lommeboka også. Koster typ 10 kr per pakke. Så der sparer man mye penger om man ofte må innom bensinstasjoner! 

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til å spise sunt fremover. Får jo ikke akkurat særlig mye energi av mat som er ikke er særlig sunn. Kommer jeg opp med noen gode oppskrifter skal jeg selvfølgelig dele de! 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg