Dette kjøpte jeg i København!

Da jeg var i København i helgen satt jeg ikke akkurat shopping i første rekke. Jeg ville helst oppleve Køben før jeg begynte å shoppe. Men litt shopping fikk jeg sneket inn! Det ble blant annet en tur innom Victorias Secret og New Yorker. Og jeg fikk tidenes søteste gave fra Per Fredrik! 


Tee – New Yorker / Bukse – Husker ikke hva butikken het

Et av stedene vi stakk innom var Illum som er et gigantisk motehus med merker som Mulberry, Celiné, Marc Jacobs, Prada, osv. Det var så mye fint å se på der at jeg ble helt satt ut. Jeg syns jo at mote er som kunst, når det er bra gjort. En veske fra H&M er jo ikke akkurat kunst, for den blir lagd på 10 minutter i Kina.

Mens en veske fra for eksempel Prada blir det lagt så mye godt håndverk bak, designet skiller seg ofte veldig ut, og det blir som et lite kunstverk som kun noen få har. Det var veldig gøy egentlig, fordi de fleste ser ikke på mote på den måten, men Per Fredrik som er veldig glad i kunst, skjønte faktisk hva jeg mente og var helt enig; en skikkelig forseggjort designerveske er faktisk et kunstverk. 

Da vi var på flyplassen og jeg kjøpte mat på Joe & The juice, ventet Per Fredrik utenfor, og da jeg kom tilbake hadde han plutselig kjøpt nytt mobildeksel til meg fra Mulberry. Hvor søt er ikke han? Det designet på dekselet er akkurat det designet som gjorde at han faktisk skjønte at mote er kunst. Så det gjorde det ekstra spesielt og koselig!

Da vi var i dyreparken måtte jeg innom for å kjøpe litt suvenirer og fant blant annet denne supersøte kaninen til Chloe. Hun elsker når hun får leker av oss, så jeg måtte bare kjøpe den med til henne! Hun har allerede blitt så glad i den, og koser med den hele tiden!

Fant endelig en skinnbukse som det går ann å bruke. Denne er i et stoff som er skikkelig behagelig, samtidig som den ser ut som en vanlig skinnbukse. Tommel opp for null klamhet. Hahaha! 

Ble også litt nye ansiktsprodukter, et par sko til å bare bruke når jeg skal kjapt ut på tur med Chloe og litt suvenirer! 

Så det ble litt innkjøp! Har et innlegg til fra København som jeg helt har glemt å dele med dere. Så det kommer på bloggen senere i kveld! 

21 kommentarer

Siste innlegg