Tidenes beste tips!

I dag har vi vært på seriøst den beste sushirestauranten som finnes. Vi ble tipset av Maria Kassandra, som er en god venninne som har bodd i København og å dra på en sushi restaurant som heter Sticks and sushi. Da vi kom dit skjønte vi med en gang at tipset fra Maria var amazing. Restauranten var superfin, hadde utsikt over hele byen, og det vi rakk å se av mat før vi bestilte var helt sinnsykt. 

Menyen var på typ 30 sider der man kunne bestille alt fra rå tunfisk salat, til biff tartar og østers. Så vi bestilte typ 25 forskjellige retter (jepp, leste kvitteringen at vi hadde bestilt ca så mange forskjellige, hahhaa). All maten var så sinnsyk god og spennende. Elsker å spise mat som er så spennende, for da blir jeg skikkelig inspirert til å bli flinkere til å lage mat selv. 

Til dessert bestilte jeg likegreit 6 forskjellige desserter. Hadde litt muchies kan du si! Haha! Per Fredrik er ikke så glad i desserter, så de var kun til meg for å si det sånn. Ble rimelig mett når jeg var ferdig. Haha! 

Nå skal vi ut og sjekke ut Strøget før vi drar en tur på tivoliet. Gleder meg skikkelig til å se tivoliet når det er mørkt, for da er det så fine lys! 

13 kommentarer

Siste innlegg