Etter 6 år er gleden endelig tilbake

Turen til København har virkelig inspirert meg i matveien. Vi har spist så utrolig mye spennende gourmet mat, og jeg kjenner at den gamle matgleden har kommet tilbake. Det er noe jeg aldri trodde at kom til å skje, etter at jeg fikk matlaging så til de grader oppe i halsen da jeg var kokkelærling.

Etter den perioden da jeg var 18 år, har jeg lenge hatet det å lage mat. Men den har gradvis kommet tilbake. Nå kjenner jeg at jeg får lyst til å faktisk bruke god tid på kjøkkenet til å lage skikkelig mat. Ofte bruker jeg bare 20 min på en middag, og da blir det som regel ganske bra. Men fremover har jeg lyst til å virkelig eksperimentere på kjøkkenet og bli skikkelig flink til å lage middager og desserter. 

På lørdag var Per Fredrik og jeg på en helt fantastisk restaurant, der vi fikk så god mat! All maten var så spennende, og forseggjort, og man kunne smake så mye forskjellig i hver rett. 

Noe som var litt ekstra gøy var at vi kunne se rett inn på kjøkkenet når vi spiste. Er ikke så mange steder som har den løsningen, men jeg digget det!

Nå skal jeg rydde ut av kofferten og shine opp her hjemme. Aner ikke hvordan jeg får det til, men det blir helt kaotisk hver gang jeg kommer hjem fra reise. Per Fredrik er alltid ferdig med å rydde ut av bagen sin på sånn 5 minutter. Jeg derimot.. Der tar det hundre år. Hahaha!

8 kommentarer

Siste innlegg