Mitt 2016 – Høydepunktene

Wow, for et år dette har vært! Jeg har opplevd og lært så mye, og jeg har tatt dere med på turen. Nå tenkte jeg å gå igjennom høydeblikkene fra året som har gått. For å ikke gjøre innlegget så altfor langt, har jeg kun tatt med de største begivenhetene. Selv om det var veldig vanskelig å bare ta med noen få, da det er så mye som har skjedd dette året! 

 

Var på Vixen blog awards meg kjæresten min! Dette var det første offentlige arrangementet vi var på etter at vi ble offisielt sammen. Så det var veldig gøy å vise Per Fredrik bloggverdenen jeg jobber i! 

stina blogg kjæreste pellek forhold

I midten av januar ble vi bedt i bryllupet til en veldig god kompis av Per Fredrik, Staysman. Så da var det fullt bryllup, som hadde blitt planlagt på 3 døgn, og var med på senkveld surprise!

Per Fredrik og jeg ble intervjuet av Panelet om at vi hadde blitt sammen. Hele episoden kan du se HER, morsomt å se nå at den har blitt sett over 400’000 ganger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I februar og mars var vi fullt opptatt med å kjøpe hus. Vi var på haugevis av visninger, og det var så vanskelig å finne det rette huset. Så vi rakk ikke å gjøre så mye annet en visninger i løpet av disse månedene. 14 mars hadde vi endelig funnet drømmehuset og var på møte for å skrive under kjøpskontrakt. Det var så gøy det! 

Dagen før kjøpsmøtet var vi i Fredrikstad for å spille inn musikkvideoen til Per Fredrik. Hele videoen kan du se HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I slutten av mars tok Per Fredrik meg med på spontantur til Gøteborg, der vi sov på en gigantisk suite og spiste en fantastisk god 5 retters!

1. mai overtok vi huset vårt, og vi begynte en måned med fullt huskaos. Det var mye som måtte fikses, kjøpes inn og planlegges. Så vi var fullt opptatte!

 

Midt oppe i alt huskaoset fikk Per Fredrik spørsmål av metal bandet Amaranthe om å spille en konsert sammen med dem. Så det ble ekstra hektisk! Men kjæresten min er jo så flink, så det var jo null problem!

Helt i slutten av mai begynte vi endelig å sette inn møbler, og hjemmet vårt begynte å ta form. Selv om det så ganske kaotisk ut. Hehe! Jeg husker fortsatt veldig godt de første gangene vi besøkte huset vårt. Det var så nytt og spennende for oss! For meg som hadde bodd på bare 37 kvm, var det å flytte til et hus på 200 kvm helt enormt forskjell. Jeg kunne endelig få meg walk in closet og eget kontor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I juni begynte huset endelig å bli ferdig innredet, og jeg var så overlykkelig! Endelig et hus som var våres og som vi hadde innredet akkurat slik som ville!

Solen skinte og plutselig hadde jeg fått skikkelig grønne fingre. Så nå ble hele hagen pyntet opp med nye blomster! Kjenner jeg savner sommeren veldig når jeg ser på disse bildene!

I slutten av juni dro Per Fredrik og jeg på roadtrip til Stavanger, siden han hadde en konsert han skulle spille. Dette var første gang vi begge var i Stavanger, og vi elsket denne byen! Stavanger er så fint!

I midten av juli var vi på tur igjen. Da reiste vi til Roma og opplevde så mye spennende! Vi så Colosseum, Pantheon, Trevi fontenen og en haug fantastisk vakre kirker. Også ble det jo masse shopping på meg, og Pokemon go på gutten min!

I august reiste vi ut igjen! Denne gangen dro vi først til Østerrike fordi Per Fredrik skulle gjøre ferdig en del voiceover ting til en film han har hovedrolle i. Mens han jobbet, ble det mye shopping på meg. Sjokk? Hehe! Vienna i Østerrike er faktisk et av mine favorittsteder når det kommer til shopping. De hadde alt jeg likte og kofferten ble veldig full på vei hjem. Hehe! 

Etter et par dager i Østerrike gikk turen videre til Hamburg i Tyskland. Per Fredrik hadde blitt hyret inn av Dragon Force for å være med å synge på metalfestivalen Wacken. Er så stolt at kjæresten min som sang forran 70’000 mennesker! Det hadde jeg aldri turt selv! 

Backstage på festivalen fikk vi også møtt et av mine store idoler, Dee Snider. Det er sangere i metalbandet Twisted sister. Gjett om jeg var glad! 

I september bestemte vi oss for å kjøpe hund. Etter å ha lett en liten stund, fant vi lille Chloe. Vi ble så forelsket i henne med en gang vi så henne at vi bare måtte ha henne! Hun har jo blitt lille babyen våres, og det er så gøy å se henne vokse opp!

12 september hadde Per Fredrik og jeg 1 års dag, og nå har vi jo vært sammen i 1 år og litt over 3 måneder. Wow, som tiden har sust avgårde!

 

Utover høsten begynte jeg å bli sykere og sykere, og til slutt hadde jeg ofte dager hvor jeg ikke klarte annet enn å ligge i senga. Heldigvis fikk legene funnet ut av de meste som var galt, og jeg føler meg mye bedre nå! Men det var mange måneder der jeg ikke følte meg bra, og som har tatt tid å bygge seg opp igjen fra! Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste og baby, så jeg fikk masse støtte og hjelp fra de! 

I slutten av november hadde jeg jentekveld hjemme hos meg, med venninnegjengen fra Drammen. Det var så koselig det! 

Endelig var det tid for desember og jul! Vi kickstartet hele måneden med å lage julekort og pynte opp skikkelig med juletre og julepynt! 

Litt senere i måneden dro vi på julemarked i Oslo. Resten av desember har vært fylt med masse koselig juleselskaper og juleting! Og den 21 desember ble Per Fredrik 30 år, så da lagde jeg full vinsmakingskveld her hjemme til han!

Wow! For et år dette har vært! Dette året har virkelig bydd på mange fantastiske minner og opplevelser. 720 blogginnlegg har blitt publisert, og jeg har elsket å ta dere med på reisen i livet mitt. Nå kan jeg nesten ikke vente med å starte et nytt og fantastisk år! Måtte de nye året bli like fantastisk som dette! 

 

24 kommentarer

Siste innlegg