Det er 10 år siden sist..

I dag skal jeg møte en gjeng mennesker jeg ikke har sett på veldig mange år. De fleste har jeg ikke sett siden jeg gikk ut av ungdomsskolen faktisk. Det er jo 7 år siden allerede. De jeg skal møte i dag er de jeg gikk i klasse med på barneskolen. Som er 10 år siden jeg gikk ut av. Okey, følte meg nettopp litt gammel ja. Mhm. Så i dag blir det reunion fest med en god del av de jeg gikk hele barneskolen med. Det blir skikkelig rart å se igjen alle.

Tipper jeg ikke er den eneste som har forandret meg. Jeg var jo et helt annet menneske da jeg både gikk på barne- og ungdomsskolen. Så det blir spennende å se hvordan de andre er, og hvordan det går med de nå.

Det er jo sjelden jeg er med noen fra stedet jeg var oppvokst på, altså Hokksund. Det er jo 2,5 år siden jeg flyttet derfra, og enda lengre siden jeg sluttet å ha kontakt med de fleste derfra. Sist personen jeg så som jeg gikk på barneskolen med, var barndomsvenninnen min Pia. Vi var jo med hverandre 24/7 fra vi var 2 år til vi var 15 år. Men til slutt vokste vi fra hverandre, i tillegg til at vi gikk på forskjellige skoler. Så det ble vanskelig å holde vennskapet så tett. Det er jo 3 år siden jeg var med henne sist. Så det er en god stund siden! Så det blir veldig koselig å se henne igjen! 

Uansett, tror dette blir en veldig koselig kveld og jeg gleder meg veldig! Her er forresten antrekket jeg skal ha på meg i kveld. Jumpsuit og enkle svarte hæler. Veldig min stil! 

Skal oppdatere dere i løpet av kvelden på snapchat, så følg gjerne med der!

💙 Heter “stinablogg” der forresten! 💙

10 kommentarer

Siste innlegg