5 Beauty hacks!

Mer volum?
– Vil du ha mer volum i håret? Da bør du bøye deg fremover slik at håret er opp ned, også føne det slik. Da vender håret seg til å ligge slik, og når du reiser deg opp igjen med tørt hår har du mye mer volum i håret! 

 

Lite farge i øyenskyggen?
– Spray bittelitt vann på kosten før du påfører øyenskyggen. Da vil den påføre mer produkt, og fuktigheten gjør at pigmentene kommer bedre frem. 

Tom for eyeliner?
– Bruk maskaraen som produkt. Bruk en eyeliner kost og ta produkt fra maskara kosten, og påfør som vanlig våtliner. 

 

Tom for favoritt maskaraen din?
– Spar på kosten, og bruk den i en annen maskara! Veldig ofte er det kostene som er den store forskjellen på maskaraene. Så om du sparer på favorittkosten din, kan du heller kjøpe inn en billigere maskara og bruke den sammen med favorittkosten. 

 

Trøtte øyne?
– Bruk en hvit eyeliner på våtkanten nede (gjerne også oppe), for å få et mer våkent blikk. Bruk også en highlighter i øyekroken for ekstra effekt. 

 

13 kommentarer
  1. For all del jenter, ikke bruk hvit eyeliner, bruk en hud farget! Absolutt alle makeup artister fraråder dette med en grunn 🙂

  2. Jeg så nettopp at du er på 10. plass på blogg.no sin toppliste, og ble veldig glad! Dette fortjener du virkelig, med all den harde jobben du legger i dette! Bloggen din har virkelig fått bedre kvalitet det siste året, med mer varierte innlegg osv, stå på videre, du er fantastisk!!!
   Forresten, takk for gode tips!

  3. Hei, kan du begynne med litt mer hverdagsinnlegg? Føler jeg kommer inn på kk.no hver gang jeg er på bloggen din, så hadde blitt superglad av å lese litt mer om deg og hvordan du har det! 🙂

  4. hadde du bra snitt og karakterer generelt på skolen?
   hva hadde du drevet med om du ikke hadde drevet med blogging?

  5. Hvorfor er det så sjeldent hverdagsinnlegg osv på bloggen din?:) Enig med den over her, føles veldig som man klikker seg inn på KK eller Nettavisen med bare tips og 10 ting for å få ditt og datt..

  6. Du må gjerne lage flere innlegg om deg selv og hva du gjør i hverdagen!
   Det er mye mer personlig og interessant å lese om 🙂 savner de innleggene..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg