Klarer du det?

Har dere hatt en bra helg? Jeg har tatt det veldig med ro i helgen, og jeg er veldig klar for en ny uke. Den siste tiden har jeg vært skikkelig negativ og deppa, men nå er det virkelig på tide å komme seg ut av den tåken. Jeg må virkelig slutte å la andres handlinger gjøre meg trist. Hva andre mennesker gjør, har man ingen makt over. Det eneste man kan gjøre er å bestemme hvordan man selv vil håndtere det. Så denne uken skal jeg prøve å virkelig tenke positivt, og ikke klage så mye.Livet er så altfor kort, og hvorfor skal jeg bruke opp den tiden jeg har på å være trist?

Jeg tror vi mennesker er altfor glad i å klage. Det er så mye lettere å være sur og lei seg, enn å ta seg selv i nakkeskinnet og faktisk slutte å sutre. Vi må sette mer pris på hva vi har. Det jeg prøver på en litt rotete måte å si, er at vi må slutte å klage så mye! Hvis det er noe i livet ditt du ikke liker, gjør noe med det, eller lær å like det. 

Denne uken gir jeg dere en utfordring. Prøv å gå en hel uke der dere ikke klager over noe, og kun tenker positivt. Se hvordan det forandrer livet deres. Lykke til ♥ 

Tar du utfordringen?

33 kommentarer

Siste innlegg