Truet med vold på åpen gate!

Jeg må bare begynne dette innlegget med å fortelle dere om noe som skjedde, da jeg hadde gått av tbanen og var på vei til side 2 vorset i går. Jeg hadde nettopp gått av tbanen, og var på vei opp mot grensen, der vorset var. Siden jeg skulle på fest hadde jeg allerede på meg kjole og høye hæler, og var i godt humør. Plutselig går det en jente forbi meg, som hadde på seg en knæsj rosa canada goose jakke, tynnslitt bleika hår, og ganske merkelige øyenbryn. Jeg ble veldig fascinert av jenta så jeg stirret antagelig et eller to sekunder mer enn hva som er sosialt akseptabelt. Idet hun går forbi meg skriker hun “hore” oppi ansiktet mitt.

Jeg ble helt satt ut og fortsatte å gå mot utgangen av tbanen. Plutselig hører jeg typen hennes rope navnet hennes og at hun ikke skulle løpe etter meg. Jeg snur meg rundt og ser at hun løper sint mot meg. Siden jeg hadde på meg 13 cm høye hæler hadde jeg ikke akkurat mulighet til å løpe vekk fra henne, men jeg begynte å gå fortere og fortere. Hun kom nærmere og nærmere, helt til hun stod rett forran meg og begynte å skrike “Hvorfor så du på typen min a, jævla hore?”. Jeg hadde ikke engang lagt merke til at hun gikk med typen sin, før han ropte til henne, så jeg ble mildt sagt ganske satt ut. Jeg prøvde å ro meg unna ved å si at jeg hadde sett på hun, fordi jakken hennes var så fin og rosa, mens jeg viste frem at jeg hadde på meg rosa kjole, for at det skulle virke mer troverdig.

Hun fortsatte å skrike masse stygt til meg, og var helt ekstremt truende. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å komme på festen med en blåveis og litt blod i ansiktet. Heldigvis klarte jeg å komme meg unna, ved å si at jeg virkelig ikke var ute etter bråk og at jeg ikke prøvde meg på typen hennes i det hele tatt. Jeg kom heldigvis unna hendelsen uten noen skader, men jeg ble ganske redd etterpå. Hun jenta må jo ha vært rusa på et eller annet, for å reagere sånn har jeg aldri sett et normalt menneske gjøre. Rett etter at jeg hadde unnslippet henne, var det et par eldre damer som hadde sett hendelsen som kom bort til meg, og spurte om det gikk bra, og som også mente at denne jenta ikke kunne være ved sine fulle fem. 

Så ja, det var en veldig ubehagelig opplevelse. Jeg håper virkelig hun jenta skammer seg over sin egen oppførsel. For sånt er virkelig ikke akseptabelt! Har dere opplevd noe sånt før? Og har dere noen råd til hva man skal gjøre i slike situasjoner? 

Da jeg kom frem til vorset var jeg ganske skjelven, og jeg ble veldig glad for at jeg fikk et glass champagne i hånda med en gang, og var rundt mennesker som var helskjønne! Både vorset og festen var veldig fabulous og det var fullstappet med alle mulige folk fra mote og blogg bransjen. Jeg tok ikke med meg kameraet mitt i går. Men på festen hadde de en photobooth, så jeg fikk knipset litt bilder der med Heidi og Chioma

Og et bilde som søteste Chioma sendte til meg, av meg og Heidi!

bilde tatt av Tommy Larsen 

64 kommentarer

Siste innlegg