Stram rumpe på 10 minutter!

I det siste har jeg fått spørsmål av dere, hvordan man kan trene rumpa hjemme. Personlig pleier jeg å trene hele kroppen på gymmet, ved å løfte vekter. Men det er flere geniale øvelser man kan gjøre hjemme, uten noe utstyr. Disse øvelsene kommer garantert til å stramme opp rumpa de! Gjør alle øvelsene 20 repetisjoner x 3 runder, så har du en fin hjemmeøkt, du kan gjøre forran tv’en!

– Eselspark – 

Stå på knær hender (på alle fire). Strekk ett ben av gangen opp bak kroppen, slik at helen og fotsålen kommer så langt vekk fra gulvet som mulig. Fokuser på å strekke baken. 

– Strake benløft – 

Ligg på rygg med strake ben. Løft bena opp mot taket og senk rolig ned igjen. La bena gå opp igjen når de er ca 10 cm over gulvet. Bøy knærne hvis strake ben blir for tungt. Hvis du vil gjøre det ekstra tungt holder du bena i 10-20 sekunder i bunnposisjonen.

– Knebøy – 

Stå med en skulderbreddes avstand på bena. Se rett frem og litt ned. Tenk at du skal sette deg på en stol som er litt bak deg. Press knærne utover og tenk at tærne dine og knærne skal gå i samme spor. Gå rolig og kontrollert på vei ned. Gå så dypt du klarer med riktig teknikk. Og gå opp igjen.

Lykke til med treningen! 

71 kommentarer

Siste innlegg