God morgen fra Ericeira!

God morgen ♥

I går hadde vi vår første surfeleksjon. Jeg hadde og fortsatt har feber, så jeg fikk ikke vært med så lenge. Men det virker veldig gøy! Og sykt slitsomt! Vannet var sykt kaldt og det blåser en del her. Men bortsett fra det tror jeg dette blir en veldig koselig og morsom tur!

Da vi kom tilbake fra surfeleksjonen dro Victoria og jeg inn til byen en tur for å handle inn litt småting. Ericeira er en liten og veldig søt havneby. Det er veldig få turister her, så det er skikkelig portugisisk her. Senere i dag skal alle på campen ut og spise middag sammen i byen. Det tror jeg blir veldig koselig! 

Avventer surfingen et par dager pga. feberen. Så håper å komme sterkere tilbake når jeg blir frisk igjen. Skal være her i 2 uker, så har god tid på meg! Siden jeg ikke ble med på dagens surfeleksjon fikk jeg tatt litt bilder rundt på campen. Tenkte å fortelle dere litt om hvordan ting er her, siden så mange av dere har spurt om det! Her på campen er det ca 35 personer i alderen 18-35 ca. Alle her er veldig snille og åpne. Det er veldig lett å bli kjent med andre her på campen. Hvis man vil dra hit alene er det ikke noe problem! 


Her er bassenget på campen. Kommer nok til å sole meg her litt senere i dag! 


Her spiser vi frokost hver morgen (i 8- tiden) og middag 5 av 7 dager i uken (i 20 tiden). Syns det er veldig koselig at det er fellesfrokost og fellesmiddag, for da blir det mye samhold i gruppa! 


Her er Bungalowene som vi bor i. Man kan velge om man vil ha egen Bungalow eller om man vil bo sammen med de andre i hovedhuset. Jeg er veldig glad for at vi valgte å bo i Bungalow, for da får man litt mer privatliv. Men hvis man drar hit alene bør man bo i hovedhuset! 


Her står alt av dagens planer. Den blir oppdatert hver kveld, så man vet alltid hva som skjer dagen i forveien. Her kan man også melde seg på tur til Lisboa, tur til Vingård osv. 

¨

I hovedhuset er det to forskjellige stuer man kan slappe av i. En med tv og en vanlig stue. Man får litt hippie-følelse av å være her. Fordi alle bor sammen. Men det er faktisk veldig koselig! 

Campen jeg er på ligger i Ericeira i Portugal. Jeg er på level 1 som er for nybegynnere. Det er for de som aldri har surfet, eller kun har surfet et par ganger. Du kan lese mer om level 1 HER. Jeg reiser med Lapoint som har surfecamper rundt i hele verden. Vi er på camp Lizandro, som ligger i Ericeira i Portugal. Du kan lese enda mer om det HER. Der står alt av informasjon om campen; priser (som mange av dere har lurt på!), hva man gjør på campene, hvor man kan dra osv. 

8 kommentarer

Siste innlegg