Trenger tips!

I dag har vi solt oss masse. Jeg ser endelig litt skille bak på rumpa, så det er nice! Satser på å bli skikkelig brun innen jeg kommer hjem igjen til Norge! Da vi var ferdige med å sole oss i dag stakk vi ned på stranden for å spise litt lunsj. Vi har fått helt dilla på røkelaks i wrap. Det er så godt! 

Det er meldt litt regn og overskyet vær i morgen, så må se ann om jeg stikker ut for å surfe eller hva jeg gjør. Har hørt med de ansatte her at det er et senter som ikke er så langt unna. Men vi skal inn til Lisboa allerede på torsdag, så kan hende jeg venter til da. Hvis dere har vært i Lisboa før, tar jeg gjerne imot tips om hvor man bør shoppe og hva man kan finne på i Lisboa.

Har sett at det er et senter som heter Colombo som har over 420 butikker. Blant annet Primark. Så dit skal jeg! Var innom Primark i London, og ble helt forelsket, så må innom der igjen! Har prøvd ut klærne og tingene jeg kjøpte derfra, og syns de har god kvalitet. Husker det var en del av dere som lurte på det siden prisene er så lave der. Men Primark kan virkelig anbefales!

Husk at dere kan følge bloggen min på facebook HER. Der legger jeg alltid ut
link til nye innlegg, bilder fra instagram og mye mer! 

16 kommentarer

Siste innlegg