Shopping i Lisboa

Hei fra solfulle Ericeira! ♥

I dag har vi endelig hatt masse sol. Så vi har ligget ute i et par timer og solt oss skikkelig. Endelig begynner jeg å få skille. *Lykke*. Syns det er så utrolig fint å være ordentlig brun. Ah, det gleder jeg meg til å bli! Er så heldig med at jeg har masse gultoner i huden, så når jeg blir brun blir jeg skikkelig gyllen og fin.

Men over til overskriften. I går dro hele gjengen inn til Lisboa for å shoppe og utforske byen. Victoria og jeg hadde egentlig tenkt oss til Colombo senteret og shoppe der. Men vi kom så sent til Lisboa, så vi rakk ikke bort dit. Ikke visste vi hvordan vi skulle komme oss dit heller. Så vi får se om vi får dratt dit neste uke. Men vi fikk shoppe i handlegata i Lisboa, der var det en del butikker som Mango, H&M, Zara, osv som det gikk ann å shoppe i. Fant med en lysegul olabukse, et par topper og en hvit blonde peplumgenser og litt smykker. Så fikk shoppet litt! Hehe. 

Senere på kvelden stakk vi til en restaurant oppe i høyden. Det var helt syk utsikt der, man så virkelig hele byen! Det var så utrolig koselig å spise middag sammen med hele gjengen fra campen. Restauranten vi var på lå i en gate hvor det var masse gamle bygg. Så man fikk følelsen av Lisboa! Maten var også veldig god. Tror det er den største biffen jeg noensinne har spist. Fikk i alle fall i meg dagens dose med proteiner for å si det sånn! 

16 kommentarer

Siste innlegg