Nye kjoler fra Nelly

Hei dere! I dag fikk jeg kjolene fra Nelly som jeg bestilte for et par dager siden. Var litt usikker på hvordan de kom til å se ut i virkeligheten, men jeg ble veldig positivt overrasket. De satt som et skudd, og de var utrolig fine! Den hvite og rosa kjolen er perfekt til fest. Tror den kommer til å bli brukt mye på festligheter fremover! 

Kjolen er dessverre utsolgt i denne fargen, men de har den igjen i mint og hvit HER.

Blomsterkjolen hadde et nydelig 50 talls husmorpreg over seg, og det syns jeg faktisk var helt nydelig! I tillegg fremhever den virkelig midjen! Kjolen kan du kjøpe HER

 

Tidligere i dag var jeg innom A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Er 4 uker siden jeg fikset på de sist, så det hadde vokst ut ganske mye. Men ingen av de hadde knekt, så kvaliteten var like god! Det er så deilig å være fresh på neglene, det gjør noe med hele holdningen min kjenner jeg.

Når jeg ikke har på gelenegler så knekker mine egne før jeg rekker å se på de, og jeg er virkelig ikke noe flink til å lakke de heller. Da er det helt genialt å alltid være helt fresh på neglene! Sjekk gjerne ut A Good Feeling på facebook HER hvis du er interessert i like fine negler!

32 kommentarer

Siste innlegg