Uken som gikk

annonse – kicks, nelly

AKKURAT NÅ: Sitter jeg med ansiktsmaske foran peisen, og masserer ansiktet mitt med DENNE greia samtidig som jeg skriver (masserer mellom hver tankepause, hehe). Elsker å bruke den ansiktet, for da løsner jeg opp spenninger i ansiktet, og den hjelper på blodsirkulasjonen som igjen gjør at jeg får finere hud. Whoop whoop!

UKENS POSITIVE: Nå er det bare noen få dager igjen til Per Fredrik og jeg reiser til Gran Canaria, så denne uken har jeg bare gått og gledet meg til det! Også har vi jo kommet inn i november aka nå kan vi snart feire jul. Så det har blitt en god blanding av Gran Canaria planlegging og julemusikk. Hahah!

 

UKENS CRAVING: Hjemmelaget pasta. Prøvde å lage hjemmelaget pasta for første gang i mitt liv i går, og det ble dødsgodt! Kom på i dag at jeg har pastamaskin som jeg fikk for lenge siden, så da fikk jeg prøvd ut den. OMG, hjemmelaget ravioli med hjemmelaget pastasaus er seriøst amazing. La ut masse snapper på mystory snapchat (stinablogg) i stad om dere vil se!

 

UKENS FAVORITTPLAGG: Genseren på bildet. Så cute, julete og varm. Love it! Du finner den forresten HER.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg har vært flink til å trene denne uken. Det er deilig! Prøver virkelig å komme tilbake i skikkelig gode treningsrutiner. Vet hvor bra det er for psyken min å trene, så det er noe jeg må bli flinkere til å prioritere.

 

UKENS SERIE: Atypical. Nå har det nettopp kommet ut en ny sesong, og jeg slukte den på bare noen dager. Elsker å ha serier i bakgrunn når jeg jobber, lager mat og rydder hjemme så serier blir fort sett opp her. Hehe! Atypical er forresten en skikkelig koselig og spennende serie om gutt på autisme spekteret og hvordan verden er for han.

 

UKENS FAVORITT-BILDE: Bildet under. Elsker å dra på stranda – sommer som vinter.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Den jævla psyken min, haha. Er så lei angst og depresjoner nå atte fy. Kan ikke jeg bare trykke på en knapp også blir det borte? Ah, det hadde vært deilig!

 

UKENS SANG: Hahaha, den sangen jeg har hørt på mest denne uken fant jeg i en facebook meme for lenge siden. Men den er morsom og får meg i godt humør, så why not. Haha! “National aerobic championship theme – Ty Parr”

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
– “10 personlig spørsmål og svar
– “5 positive ting med å ha mensen
– “Det siste 1,5 året har vært et helvete

 

UKENS NEDTUR: På tirsdag var jeg hos tannlegen og han tok en sjekk på kjeven min, som ble ødelagt i sommer da en gammel psychopat angrep meg på stranda. Kort oppsummert; jeg må smertefullt rive opp min egen kjeve 5-6 ganger hver eneste dag i flere uker. Deilig..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg