5 Positive ting med å ha mensen

Følelser – Når man har både PMS og mensen løper følelsene ganske løpsk og man kan være lei seg i et øyeblikk og sint i det neste. La dette være en god mulighet til å rense opp med alle følelser du har dyttet vekk den siste tiden, og sett deg ned med den mest triste filmen noensinne, typ Titanic, og bare grin alt du kan. Det er lov å ha følelser.

Helse – Du får en indikasjon på om det er noe galt med helsen din. Om du er veldig overvektig / undervektig, eller stresser mye kan mensen utelates, og du bør ta det som er varsellampe på at du må forbedre helsen din.

 

Unnskyldning – Å ha mensen er kjipt, og man får helt sinnsyke cravings på godteri. Men gjør det til din fordel. Gi deg selv litt ekstra egenpleie de dagene som det står på som verst. Ta et langt bad, med litt sjokolade og en ansiktsmaske. Det er lov å unne seg litt ekstra når man har mensen.

Ikke gravid – Er man seksuelt aktiv er det veldig greit å få mensen en gang i måneden som en gratis graviditetstest, som forteller deg at du ikke er gravid. Det er noen ganger jeg har vært litt susete med pillene, og da har jeg blitt veldig glad når tante rød kommer på besøk. Hehe! PS; om du bare får en mellomblødning kan det være smart å ta en graviditetstest for å være helt på den sikre siden.

 

Lever lengre – I følge en rekke studier er det mye som viser til at vi kvinner lever litt lengre enn menn, fordi vi mister jern da vi har mensen.

8 kommentarer
  1. Er ikke noe positivt med mensen. 7 dager med intense smerter, blødninger og må sykemelde seg fra jobb er ikke noe gøy!

  2. Det er ingen positive grunner med mensen. 7 dager med intense smerter og må sykemelde seg fra jobb er ikke noe gøy!

    1. Hvorfor skal jeg være glad? Jeg skal aldri ha motbydelige barn så jeg har ikke bruk for mensen. Hvis jeg kunne ha gitt den bort så hadde jeg med glede gjort det!

  3. Fatter ikke at folk gidder ha mensen når det er mulig å la være. Har brukt p piller i mange år og lar bare være å ta de der “sukkerpillene”. Ingen pms, ingen mensen, ingen problem. 🙂 Bare et herlig liv uten at 1/4 av hver mnd går bort i DRIT.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg