Uken som gikk: Vixen, Treningsplan, Nedtur og Craving!

annonse – nelly, my muse

AKKURAT NÅ:
Sitter jeg i DETTE kosesettet i stua og blogger derfra. Chloe ligger på teppe ved siden av meg og slapper av. Er sulten og klar for å lage middag. I dag står laks i folie på menyen. Det er så digg det!

 

UKENS POSITIVE:
– At jeg endelig har satt en plan for treningen min, der jeg har en klar plan på hvordan jeg skal komme meg i den formen jeg vil igjen. Føler jeg har surret rundt altfor lenge nå, og det var deilig å bare endelig kunne fokusere skikkelig!

UKENS CRAVING:
– Vår og sommer, og komme igang med hagen. Haha, jeg vet craving egentlig er ment for mat. Men denne uken har jeg bare vært i full hagemodus, og jeg craver etter å komme skikkelig igang!

 

UKENS FAVORITTPLAGG:
Genseren på bildet under. Denne er så fin, og den er seriøst så behagelig. Klør ikke bittelitt engang. Love it! Du finner den HER.

UKENS HØYDEPUNKT:
– Det er uten tvil Vixen awards. Det var så utrolig gøy å dra ut med Per Fredrik og bare møte masse kjente og kjære, og bare feste hele natten!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
Premieredato Farmen Kjendis
“Svarer på Rykter; Gravid, Restylane, Bok, Slutte å blogge, Penger, Flytte++”

“Vixen awards”

 

UKENS NEDTUR:
– At jeg ble så sykt fyllesyk. Hahah. Eller, hadde mest vondt i kroppen bare (fra dehydrering av alkoholen) og var trøtt. Men det var kjipt! Heldigvis drikker jeg sjeldent, og jeg “trenger” nesten aldri å drikke heller fordi jeg er såpass utadvendt uten. Men iblant er det gøy med litt alkohol og bare slippe seg skikkelig løs!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg