Premieredato Farmen Kjendis!

Helt siden det ble offentliggjort at jeg skulle vært med på Farmen Kjendis, har jeg fått spørsmål om når det skal begynne på tv. Datoen har vært hemmelig frem til nå, så jeg har bare kunne si “på nyåret en gang”, til dere hver gang dere har spurt (og det har vært mange ganger, hehe!). Nå kan jeg endelig fortelle det!

Farmen kjendis starter på TV2 tirsdag 18 februar klokken 21:45. 

Herregud som jeg gru-gleder meg til det begynner. Tipper det er mange der ute som gleder seg til å kunne slenge med leppa om at jeg ser stygg ut uten sminke og ditt og datt fra gården. Men det får bare være. Jeg nekter å la haters ødelegge denne tv-opplevelsen for meg.

// fra samling i høst 

 

Det blir i alle fall veldig gøy og spennende å se hvordan det blir på tv. Man vet jo aldri hva de andre har sagt på kamera når du ikke har vært der, og det er mye som ikke kommer med på kamera. Så ja, det er bare å kjøpe inn popcorn og gjøre dere klare!

Også blir det gøy med pressedag rett før premieredatoen. Møtte Hannah Martine kjapt i går, og hun er seriøst så god! Gleder meg til å se både henne og resten av deltagerne igjen!

 

6 kommentarer

Siste innlegg