Svarer på rykter! Gravid, Restylane, Bok, Slutte å blogge, Penger, Flytte ++

At du skal slutte å blogge neste år
– FEIL. Jeg har ingen planer om å slutte og blogge! Elsker å blogge, og føler jeg er mer motivert til å blogge enn på lenge!

Er det sant at du prøver å skjule at du har tatt Restylane i leppene?
– NEI. Har aldri skjult det. Men da jeg først tok det var jeg litt vel åpen om det, og det angrer jeg på, fordi jeg ønsker ikke å øke noe kroppspress. Så jeg snakker så og si aldri om injeksjoner lengre fordi jeg føler det blir veldig feil.

 

Du er jordnær og helt “vanlig” selv om du kanskje er litt unormalt pen!
– Tnååw, så god du er! Hehe. Jeg er veldig jordnær ja, og jeg ser på meg selv som et helt vanlig menneske selv om jeg når ut til titusenvis hver eneste dag. Tror det er lett for de som blir store bloggere over natta at de mister huet helt og blir veldig høye på seg selv, men selv har jeg kommet dit jeg er ved å jobbe hardt over mange år, og ting har kommet gradvis så jeg har aldri endret hvordan jeg er som menneske.

 

At du kjøpte Chloe for å få mer følgere på alle dine sosiale medier
– Omg, da er man bra sjuk i huet. Haha. Tenk å kjøpe seg hund av den grunnen.. Nei, jeg har vokst opp med å alltid ha hund og jeg hadde lyst til å kjøpe meg hund helt siden jeg flyttet hjemmefra. Tuller alltid med at Chloe er lille bloggassistenten min, men det er bare fordi at hun alltid sitter på stolen ved siden av meg når jeg jobber, også er hun med overalt når jeg skal ta bilder, så vi er liksom et team. Hehe!

 

At du har gitt ut en bok om traktor
– Hahahaah. Tenk så sykt lættis det hadde vært. “Stinablogg the tractor blogger”. Den kan jeg avkrefte!

 

At penger spiller en stor rolle i livet ditt
– Penger spiller den rollen i livet mitt at det er viktig for meg å ha en god økonomi. Jeg har jo både bil og hus, og det er ikke særlig billig med alle utgifter som er for alle voksne som er etablerte. Så sånn sett er det viktig med penger. Men jeg er ikke sånn at jeg lever for penger og gjør alt for å tjene penger. Dere skulle bare visst hvor mye jeg takker nei til av godt betalte oppdrag her på bloggen…!

At du og Per Fredrik prøver å bli gravide nå
– NOPE. Er virkelig ikke klar for unger ennå.

 

At du angrer på at du flyttet til Sandefjord
– Jeg kjente ikke et eneste menneske her i Sandefjord når vi flyttet hit, og jeg hadde aldri vært noe i byen så jeg var litt nervøs i starten. Og det var noen ganger jeg ble sånn “okeeey, vi må flytte til Drammen eller Oslo”, haha. Men nå elsker jeg Sandefjord, og jeg er så glad for at vi flyttet hit! Det hjalp veldig å få bil så det ikke er så langt å dra for og besøke venner og familie, også har jeg jo fått mange venner og familie her i Sandefjord også. Dette er uten tvil det stedet jeg føler meg mest hjemme av alle steder jeg har bodd, og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg å flytte tilbake til Oslo, og i alle fall ikke Hokksund.

 

 

 

 

 

 

13 kommentarer

Siste innlegg