Vixen awards!

I går var Per Fredrik og jeg (og halve influencer Norge) på Vixen influencer awards. Det er første år på mange år at jeg har giddet å dra. I år tenkte jeg bare å ta det hele som en stor fest med venner som jeg aldri rekker å møte til vanlig. Det er jo bare priser som de fleste glemmer hvem som vinner, så det er jo ikke akkurat noe å ta superseriøst. Men det er jo gøy å samles til fest uansett!

foto: hallgeir vågenes

foto: ntb scanpix

 

Når vi ankom festen var det svær pressevegg hvor vi ble intervjuet av Dagbladet, Se&Hør, NRK P3, God Kveld Norge og en hel haug jeg ikke husker, haha!

Det var så sinnsykt mye folk på Vixen i går, og jeg møtte igjen så mange venner! Blant annet Fetisha som var på do samtidig med meg. Hun hadde smuglet inn litt vin under skjørtet. Lo meg ihjel når hun bare Giiiiirl og dro opp skjørtet med vinposer. Hahaha!

Når jeg kom ut fra doen hadde Per Fredrik kommet i snakk med John Arne Riise og Louise Angelica, så ble godt kjent med de. Under showet satt vi sammen og skravlet masse. Så koselig å bli kjent!

Etter showet var det full fest, og i går slapp jeg meg helt løs og drakk med begge hender, og danset til langt på natt, Haha!

Fine jentene <3

I dag kjenner jeg godt at jeg hadde det veldig gøy i går, for formen er ikke den beste for å si det sånn, haha. Men det var verdt det. Drikker heldigvis ikke så ofte, så da er det gøy å gå all in når jeg først er igang!

Liten sidenote; jeg stod i baren når Kristin Gjelsvik gikk i strupen på Sophie Elise, så jeg fikk ikke med meg talen før i dag. Orker ikke å hoppe inn i den debatten der, men vil kjapt bare si at man kan gjerne snakke om viktige ting, men å gå til personangrep på noen med fullsatt sal er noe av det jævligste jeg har sett, og jeg kan bare tenke meg hvor vondt det har måttet vært for Sophie <3 Sender masse kjærlighet til Sophie, og håper virkelig at vi kan gå på sak og ikke person fremover, for dette ble faktisk for drøyt.

11 kommentarer
  1. Fy søren så sint jeg ble av talen til Kristin! Det er bra å bruke stemmen sin, men å gå til angrep på en enkeltperson sååå offentlig, der alle MÅ høre på! Kvalmt! Er jo søren ikke Sophies feil at hun fikk prisen sin heller! Føler Kristin fronter mobbing jeg nå! Jeg er enig med med henne i mye, men dette! Ikke greit! Hun sank lavt hos meg nå! Blir så sint!!!

  2. Stina du er den kuleste og beste bloggeren jeg vet om. Du er en blogger jeg ser veldig opp til. 🙂

  3. Er helt enig i at måten det ble gjort på igår var helt feil. Men hvis du ser bort fra det og bare skal ta stilling til saken.. hva er dine tanker da?
   Ha en fin kveld videre!

  4. Huskeregel når du skriver: “Den gang da, alltid når.”

   Ellers enig at den store tordentalen var kvalmende!

  5. Huskeregel når du skriver: “Den gang da, alltid når.”

   Ellers enig at den store tordentalen var kvalmende!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg