Black Friday salg på julekjoler!

annonse – bubbleroom

Black friday! I dag er årets beste shoppingdag! Nå er det salg hos Bubbleroom, og jeg tenkte at jeg kunne vise dere noen flotte kjoler til både julebord, julaften og nyttårsaften!

Denne er helt sinnsykt fin og det er den kjolen jeg tenker å bruke på julaften. Den dype rødfargen, glitteret og utsnittet på den roper jul. Så lekker!

KJOLEHER

20% rabatt i dag! + gratis frakt

 

Denne er så lekker! Elsker at det ser ut som at man har mange små diamanter på seg! Denne vet jeg at er sinnsykt populær, så om dere skal få tak i denne før den blir utsolgt bør dere være raske. PS; denne er liten i størrelsen, så om du vipper mellom to størrelser; velg den største.

KJOLEHER
20% rabatt i dag! + gratis frakt

Klassisk og vakker julekjole! Denne er veldig lik en annen jeg har, som er utsolgt som dere har spurt helt sinnsykt mye etter. Så om du spurte etter den andre, bør du ta en nærmere titt på denne!

 

KJOLEHER
20% rabatt i dag! + gratis frakt

Kjole som er perfekt til både julebord, nyttårsaften og julaften. Elsker at det er fløyel, og det gir et ekstra luksuriøst utseendet.

KJOLE HER
20% rabatt i dag! + gratis frakt

Denne kjolen er litt som den over; den passer til alle anledninger nå i desember (og egentlig utenom det også). Elsker at den har knyting i livet så midjen blir ekstra synlig!

KJOLEHER
20% rabatt i dag! + gratis frakt

 

Håper du fant noe du likte!

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg