5 Beauty hacks!

annonse – kicks, nelly

Spar tid – For å spare tid om morgenen bør du alltid legge sminken frem i den rekkefølgen du skal bruke den. Det går altfor mye tid på å lete igjennom halve sminkebagen hver gang man skal finne et produkt.

Gnissing mellom lårene – Når det er varmt blir lårene fort klamme, og de begynner å gnisse sammen. Dette skjer fort når man er på julebord / byen og danser. Dette er ikke særlig behagelig. Men jeg har en løsning! Jeg har lenge brukt en deo som er for underlivet, som gjør at man alltid dufter friskt der nede, og man slipper å bli klam. Den sprayer jeg også mellom lårene, og det funker utrolig bra! Deodoranten jeg bruker finner du HER.

 

Flashback – Om du er glad i å bruke translucent setting pudder kan det være smart å ta en selfie med blitz før du går ut døra på vei til fest. Ofte kan translucent pudder gi masse flashback som man ikke ser før dagen derpå når man ser bilder der man bokstavelig talt lyser opp under øynene.

Flettekrøller – Vil du ha flettekrøller, men ikke har tid til å ha i flettene? Flett flettene slik du vanligvis ville gjort, og bruk en rettetang til å varme de opp. Når de har blitt kalde igjen, løsner du fletten og sprayer over med litt hårspray.

 

Kviser – Om du har kviser bør du prøve ut DENNE ansiktsmasken. Den fungerer helt sinnsykt bra! Hver gang jeg får skikkelig kviseutbrudd slenger jeg på meg denne i 15 minutter, også blir huden min mye bedre i løpet av en dag eller to.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg