Tidenes food-challenge!

I går hadde vi date night, og det var så koselig og morsomt! Dere som følger meg på snapchat har kanskje allerede sett hvorfor det var morsomt? Jeg gjorde nemlig en skikkelig food-challenge! Mer om det lengre ned i innlegget!

Vi koste oss i alle fall sinnsykt mye med god mat. Vi dro på Geir Skeie sin restaurant (brygga11) på brygga i Sandefjord. Der har de alltid så mye god fiskemat, og i går var intet unntak.

Jeg spiste tidenes beste skalldyrsuppe. Eller, nesten den beste jeg noensinne har smakt. Den beste jeg har smakt var i bryllupet til svigerinnen og svogeren min, hehe! Men denne var også veldig god!

Må seriøst lære meg å lage det, for det er jo så godt! Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk at jeg har lagd det før? Husker da jeg var 18 år og jobbet på gourmet restaurant så var jo det på menyen, så jeg har i alle fall vært med på deler av matlagingen rundt den. Hehe!

Per Fredrik hadde skikkelig lyst på skalldyr. Så da ble det tidenes fat med hummer, kreps, reker, østers og blåskjell. Ah, så digg det var!

Det som derimot ikke var sååå digg var østers… Jeg har smakt det en gang før, da jeg gikk på kokkeskolen. Filmet det og la det ut på YouTube. Den videoen ligger gud vet hvor nå. Haha! Men det var jo ikke så veldig ille sist. Så jeg tenkte; kjør på! Dere som har sett på snapchat (@stinablogg) så jo hvordan det gikk.

Altså, jeg brakk meg så sinnsykt mye! Man tar den jo som en “shot” så man bare sluker den hel. Denne var jo ganske så stor, så den satt nærmest fast i halsen min. Ikke noe å anbefale for å si det sånn, haha!

Nå skal jeg sette meg ned og se om jeg finner noen amazing oppskrifter på skalldyrsuppe. Dette må jeg bare lære meg, hehe!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg