Stor endring på snapchat!

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg lagde en offentlig snapchat bruker. De siste månedene har jeg prøvd å bli flinkere til å oppdatere. Men jeg har funnet ut at jeg må gjøre en ganske stor endring om jeg skal klare å fortsette med snapchat, og hvis jeg skal klare å gjøre snapchat bedre. 

Greia er at per dags dato har jeg to brukere. En som er offentlig (stinablogg) og en privat. Hver gang jeg skal oppdatere den offentlige må jeg logge ut av den private, og inn på den offentlige. Dette tar som regel bokstavelig talt 8-10 minutter hver eneste gang. Ganske frustrerende, spesielt når jeg ofte bare vil legge ut noe kjapt i midten av et øyeblikk. Derfor ender det opp med at jeg ofte ikke får lagt ut noe annet enn “nå har jeg blogga” snapchats. Og det er jo ganske kjipt for dere som følger meg der (sykt at det er 14’000 av dere som ser på mystoryene mine!). 

 

Derfor er jeg nødt til å gjøre en endring. Hver eneste dag får jeg sikkert 200 snapchats som ikke engang er ment til meg. “Ut på kjøretur” eller “dagens middag” er ting som bare blir spam for min del. Så derfor kommer jeg fremover til å gjøre sånn at ingen kan sende meg snapchats, bortsett fra noen får venner jeg selv kommer til å legge til. Men dere kan fortsett se mystory’en min. Og hvis jeg skal for eksempel ha en snapchat Q&A eller hvis det er noe jeg ønsker å få deres feedback på, kommer jeg til å åpne sånn at alle kan sende snapchats i en viss tidsperiode. Skjønte dere hva jeg mente nå?

Så derfor må jeg gå igjennom hele snapchatten min og slette alle som jeg tidligere har lagt til (dette kommer til å ta laaaang tid..). Sånn at jeg kan begynne å kun bruke den offentlige. Dette kommer til å bli mye bedre for alle, da jeg får lagt ut mye mer mystory og slipper å bruke veldig lang tid hver eneste gang jeg skal legge ut en mystory. 

Anyways, long story short. Om du ser at jeg har slettet deg, er dette grunnen. Du kan fortsatt se alle mystory jeg legger ut 🙂

24 kommentarer

Siste innlegg