10 Tegn på at han er en player!

I dagens samfunn er det veldig vanskelig å finne en bra gutt. Det er veldig mange ulv i fåreklær der ute, og vi jenter faller for det gang på gang. Jeg har selv datet gutter som jeg har blitt kjempe forelsket i, og etter en stund forstått at de kun er playere som vil bruke meg. Etter å ha brent meg et par ganger for mye, har jeg lært noen ting man alltid burde se etter når man dater en gutt. Ting som avslører at han er en player. Nå skal man selvfølgelig ikke dra alle gutter under en kam, men hvis du kjenner deg igjen i flere av punktene under bør du se på det som et varselstegn! 

Han har mange jentevenninner
– Hvis en gutt har jentevenninner er det to grunner til det. Han har enten hatt sex med de, eller han ønsker å ha sex med de. Gutter er som regel aldri interessert i å kun være venner, så vær obs på det hvis gutten du dater har mange jentevenninner! 

 

 Han er sykelig opptatt av seg selv
– Hvis han ikke kan gå forbi et speil uten å flexe eller fikse på håret sitt, eller han tar 100 selfier hver dag, er han mest sannsynligvis mer opptatt av seg selv, enn deg. 

 

Han bruker lang tid på å svare på meldinger
– Dette er player tegn nr 1. Hvis en gutt bruker lang tid på å svare deg på meldinger, er det fordi han vil at du skal bli mer interessert i han. Bruker han lang tid på å svare på en melding, går du rundt og tenker “hvorfor svarer han meg ikke?”, “er han ikke interessert?”, “er han med en annen jente?”, osv. Og når han endelig svarer blir du overlykkelig, for da er han som regel superkoselig. Grunnen til at de vil at du skal gå rundt og tenke på de, er fordi at da blir du mye mer interessert i de, uten at de trenger å jobbe for det. Så jenter, hvis du sender en melding til gutten du er interessert i på facebook, og han logger på, men ikke svarer. Da er han en player. Nesten ingen er så opptatte til at de må bruke 5 timer på å svare på en enkel melding. 

 

Han ber deg komme til han etter kl 23
– Hvis en gutt ber deg komme hjem til han etter klokken 23, er han mest sannsynligvis ute etter kun en ting. Det er greit å komme hjem til han sent på kvelden en eller to ganger, men hvis dette blir til en typisk ting han gjør, så er han bare ute etter sex.

 

Han nekter å bli facebook official
– Dere har datet en stund, og ting er ganske seriøst mellom dere. Du har lyst til å ta ting til det neste nivået. Men hver gang du prøver å snakke om forhold så gjør han alt for å komme inn på et nytt samtaleemne. Hvis du skulle være så “heldig”  å bli sammen med han, så kommer han alltid med unnskyldninger for å unngå og bli sammen på facebook. “Jeg skjønner ikke vitsen med å skrive det på facebook”, “er ikke så fan av facebook egentlig”, osv. Grunnen til at han nekter å bli sammen med deg på facebook er fordi at han vil holde mulighetene sine åpne. Hvis jenter ser at han er sammen med noen på facebook, så holder de seg som regel unna. Ergo, vil han ikke bli facebook official, er det fordi han liker å flørte med andre jenter. 

 

Han lyver om småting
– 
Hvis en gutt lyver til deg om masse småting som “jeg er halvt finsk”, “jeg er allergisk mot pærer”, osv, så er det mest sannsynlig for å lære seg å kunne lyve til deg. Hvis han vet hvordan han skal lyve til deg om småting, er det lettere når de store tingene kommer.  Og ikke tro på han når han sier at han kun jugde om småting for å virke mer interessant, fordi han ville være like interessant som deg. Det er bare piss! En løgn er en løgn, og hvis en gutt bryter tilliten din, bør du virkelig overveie om du fortsatt vil være sammen med han. 

 

Han maser om sex fra dag 1.
– Hvis en gutt ikke er villig til å vente med å ha sex, til du er klar, så er han mest sannsynligvis en player, og egentlig ikke interessert i deg. 

 

Han har fortsatt Tinder
– Dere har holdt på i noen måneder, og ting begynner å bli mer seriøst. Men han har fortsatt Tinder. Hvorfor? Mest sannsynligvis er ikke du den eneste han dater. Hvis en gutt fortsatt har Tinder etter dere har holdt på i flere måneder, er det fordi han flørter med andre jenter. Han liker å holde mulighetene sine åpne, og så fort han finner noen som er “bedre” enn deg, dumper han deg. 

 

Han kommer aldri hjem til deg
–  Playere er late. De gidder som regel aldri å komme hjem til deg, for da må de faktisk gjøre noe selv. Som regel spør de alltid om du kan komme hjem til de. Og kommer alltid med unnskyldninger hvis du spør om de kan komme hjem til deg. 

 

Han blir hysterisk hvis du ser på telefonen hans
– 
Man skal selvfølgelig ikke snoke på hverandres telefoner, fordi det er veldig privat. Men hvis han ikke engang tørr å google en ting på telefonen sin forran deg, er det mest sannsynligvis fordi han er redd for å få melding av en jente mens du ser på.  

 

 

Så jenter! Hva gjør man hvis han er en player? Man sier snakkes! Og finner seg en ekte mann, som faktisk kommer til å behandle deg med respekt, og som fortjener deg!

250 kommentarer
  1. 7 av 10 passer til eksen min. Kunne ønske jeg innså tidligere at han var en totally douchebag før jeg forelska meg skikkelig i han. Er heldigvis over han nå, og skal ta disse varselstegnene mer alvorlig neste gang!

   1. åå… jeg er bare 13 år men vi har vært sammen nå i 16 uker… men han vil aldri møtes og når vi først møtes snakker han med en annen på snap… han har mange jente venner og jeg har selv sett han har kysset hun ene … vet ikke helt hva jeg bør gjøre. jeg vet vi bare er 13 år men liker han sykt godt og vil ikke miste han heller.. tok tlf i dag på skolen og så han snakket med en annen om å møtes, ble veldig såra da men prøvde å ikke tenke på det.. kan du gi meg tips?

    1. Du burde slå opp med han uansett hva! Han er ikke vært en så penn jente som deg:) ha troa på deg selv å slå opp! Selv om du liker han! Han er sikkert bare opptatt av oppmeksomhet! Så han snakker med andre jenter.

  2. Veldig bra skrevet! Selv om man ikke skal ta alle under en kam så stemmer disse veeldig bra med hvordan playere er☺️

   1. Shit! jeg er en gutt på 14 år og jeg forstår no at jeg er en player! TUSEN TAKK FOR HJELPEN<3<3<3<33<3<33<3<333<3<3'æ

  3. hahah! Så utrolig bra skrevet! Får ikke blitt mere sant spørr du meg☺️ fin blogg forresten!

  4. Det er jo mange som liker å ha jente venner i steden for gutte venner. Men hvis du legger merke til at han er mer med de enn med deg så et hint. Foreksempel jeg har alderi hatt en kjæreste for liker å ha guttevenner uten at de skal bli sånn kjempe dumme.

  5. Når jeg leser dette så popper det opp så mange gutter som er som dette. Så har gjort et bra valg med å holde litt avstand fra de ja! Alt som står er jo sant

  6. selv om en gutt ikke svarer med en gang på meldingen din når han er på facebook så er det ikke alltif pga han e player 😂 hørt om gamere?

  7. Sorry å måtte si det, men de fleste av disse punktene er rett og slett bare idiotiske… En gutt som har mange jente venner, kan være fordi han er mer feminin enn andre gutter og trives bedre i selskap med jenter enn med gutter, gutter ser på de fleste vennene sine som vennene sine, ikke ett objekt han har planer om å sette ett flagg på…. Og Gud forby om en gutt bruker lang tid på å svare på en melding, beklager jenter, vi har jobber også, vil ikke si vi mener å ikke svare dere … Når jeg personlig ser ett speil, så stopper eg opp for å sjekke om eg ser okei ut, er ikke alle som like å se ut som ett vrak i offentlighet.. Og de “faktaene” du kommer med her er faktisk så langt ifra realiteten som du kommer på hva det innebærer å være en player! Ikke alle gutter er rævhål så ikke skriv faktaer som nesten hver gutt i verden kan relatere til…. Mvh en oppgitt gutt som ikke skjønner seg på dere jenter.

   1. JAAAA, helt enig da jeg leste dette. Jeg har mange jentevenner, og det er nettopp fordi jeg synes det er lettere å snakke med dem og de bryr seg bare mer, jeg er sikkert litt feminin da, jeg vet ikke, men jeg tenker ikke på at jeg har lyst å få meg no fra dem ellerno. Er enig med alt det du skriver der, og det med mobil, jeg lar ikke noen se på mobilen min, og det er ikke forbi jeg er redd for å få melding fra en jente ellerno. De fleste faktaene er ting de fleste gutter, ihvertfall jeg relaterer til. Men jeg og sikkert mange av andre også, er ikke players på grunn av at noen av disse påstandene stemmer. Det med tinder bør alle skjønne da, skal ikke ha det når du er i et forhold, da har du fått det du har sett etter, et forhold. Og mase om sex er heller ikke no man skal mase om, de fleste skjønner det. Det med å ikke svare før om en stund, kanskje de er innom appen for å skjekke noe, må ikke alltid ha noe med meldinger å gjøre, og jobb og det der og, men hovedsaklig tenker jeg på at om du går på nettet for å skjekke hvordan man kan få en jente til å like deg, kommer dette her for hva man skal gjøre, så ikke tenk på å bruke lang tid på å svare på at han bare er en player osv. det kan like godt gjerne han vil bli sammen med deg, men ikke for å playe deg. Synes ikke dette er så bra innlegg, hvis alle jenter skulle fulgt dette, hadde man selvfølgelig sluppet players, men også gått glipp av faktiske bra gutter.

  8. Hei! Har et ganske seriøst forhold. Over halvparten av disse tingene beskriver meg, så hva du sier er egentlig helt feil, mener da jeg. At du kan si sånt om oss mannfolk, er skremmende. Joa, det er mye drittsekker der ute. Men ikke tvil på at det er like mange kvinnfolk!

   1. Det er jo mange “guttejenter” . Jeg har alltid venninner og det er ikke der at jeg er player, men når jeg er singel så er det greit å ha ei venninne som vet at det er sex ikke noe annet. Men jeg har aldri vært utro. Det var jo bra skrevet. Synd at det er slik at det ikke er mulig å ha venninner når jeg har vært med kjærester som ikke har tillit og ødelegge forholdet med sjalusi.

  9. Jeg byttet skole i fjor og første dagen kom det en gutt til meg og spurte om å være sammen, Jeg svarte selfølgelig ja! For jeg hadde aldri hadd en kjæreste før og jeg viste ikke hva jeg skulle svare!! Jeg var så stressa og han var en player!! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette men, Jeg følte for å skrive det ^-^

  10. Jenter bryr seg først og fremst ikke om noe av dette når man allerede er stup forelsket. Forteller andre personer deg hvor douche og player han er så blir man ignorert av jenta. Gjerne fordi hu mener at ” nei han har forandret seg, er ikke sånn lengre”. Jenter går etter 2 ting først og fremst. Utseende og sosial status om dagen.
   Ja du hører kanskje jenter si ” personlighet er viktigst” men dette sier alle for å fremstå som ordentlige personer og ikke vil bli stemplet som ei tøs.
   Noen uker senere så er man på gråten fordi man ikke brydde seg om alle tegnene personen har gitt. Har man utseende så bryr jenter seg ekstremt mye og ser på gutten som en eneste juvel som man vil ha for seg selv selvfølgelig. Men disse overkante kjekke guttene er også disse guttene som drar flest damer, som vet at de kan få andre/bedre, de har mest sannsynlig drøssevis av jentevenner, de er fryktelig opptatt av utseende sitt og ditt. Disse guttene er også de som 9/10 vil finne seg noen andre.
   Jeg kan finne utrolig fort ut om en gutt eller jente er ute etter sex med et par enkle spørsmål eller se hvordan de oppfører seg når de har fått et par innafor.
   Men mange av disse punktene som du har nevnt er også punkter som gjelder jenter. At jenter skal være uskyldige når det kommer til å playe og ha sex rundt kjøper jeg ikke lengre. Det har faktisk blitt ett økende andel av jenter som har seg rundt bare og flørter med absolutt alt og alle.
   Det er ikke lett å være en ordentlig gutt som ikke blir lagt merke til fordi man rett og slett ikke ser ut som Channing Tatum eller hva enn han heter. Til tross for at man har en ganske bra personlighet og vil gjøre alt for å putte ett smil på munnen hennes hver dag.
   Hilsen en gutt som er lei av å høre at jenta skulle ønske at typen hennes var som meg.

  11. Hei hei. Er enig Hans her jeg. Er i forhold selv. Og jeg kan selv si at gutter har vel for pokker full rett til å ha jentevenner uten å være interessert i sex og ikke vennskap. Men jeg trur at mange jenter ser på gutter som noen videreutviklede barbarer som tenker ene og alene med pikken 🙂 Takk for meg 😉

  12. Mange av disse punktene passer perfekt til en gutt jeg har holdt på med i noen måneder.. Det er synd men er så into han selvom han gir mange tegn til å være en typisk player:(

  13. Kom akkurat over bloggen din, og vil absolutt titte innom flere ganger! Virker som en skikkelig gjennomført blogg, og du skriver godt (og er veldig pen!) 🙂

  14. Ja, så var det jo det med å ta rosabloggere seriøst.
   Alt det du nevner går begge veier, og det betyr ikke nødvendigvis noe som helst.
   Kan du ikke også skriver en “10 tegn på at du har problemer med å stole på folk”? eller “10 tegn på at du er alt for paranoid når det kommer til det motsatte kjønn”?

  15. Haha, aaw. Adorable.
   Dette beskriver jo “playere” i lilleputtligaen. Skal mye mindre til enn 10 sjekkpunkter for å se igjennom sånne som dem.

  16. Jeg har flere venninner, blant annet meg selv, som gjør/har gjort flere av punktene over. Det er ikke bare gutter som er playere, jenter kan playe gutter like mye. Er selv ikke litt interessert engang i noe forhold, så med det samme ting begynner å bli litt for seriøst, får jeg panikk og trekker meg sakte men sikkert unna. Jeg gjør ikke dette bevisst for å såre gutten(e), for i begynnelsen tror jeg som oftest at jeg er interessert i fyren. For jeg er slik at jeg blir mer tiltrukket av gutter jeg tror jeg ikke kan få. Så når jeg endelig får han er det kjempegøy i begynnelsen og jeg tror fra første gang jeg ser han til han blir “min” at jeg liker fyren kjempgodt, men etter en stund så blir jeg bare lei. Jeg er egentlig ikke interessert i han. Det er aldri fyren som egentlig er interesant, men selve “jakten” om du skjønner.
   En annen ting er at jeg er oppvokst med to brødre, 3/4 av bestevennene mine under barndommen var gutter, og bestevenninna mi hadde flere guttevenner enn jentevenner. Dette har gjort at jeg er veldig vant med å ha gutter som venner og klarer å skape samme venninnebånd, som kompisbånd, som igjen gjør at jeg har veldig mange guttevenner. Har 0 interesse av å rote med noen av de, er egentlig ganske sjeldent jeg får den slags interesse for en gutt med tanke på at jeg er ganske kresen, men bare pga det båndet vi har så er kompisene for meg, som venninner for andre jenter. Jeg regner med at dette kan være slik for gutter også. At de er vant med å ha venninner, og derfor har de det som eldre også.
   Er heller ikke nødvendigvis slik at bare fordi en gutt snakker med deg, så betyr det at han kun vil ligge med deg. Om man tror det, er man ganske innbilsk om du spør meg. Men så klart, det er mange gutter der ute som kunne tatt dem fleste, men ikke alle er slik. Vet om flere gutter som er like kresne som meg, om ikke mer, som ikke prøver seg på noen med mindre de finner seg en med deres mening om den “perfekt kropp” og en personlighet som sjarmerer akkurat dem. Så det punktet om gutter som har mange venninner da er en player, trenger ikke nødvendigvis å stemme.
   Jeg syns innlegget er veldig bra, men dette gjelder like så godt jenter også!!

  17. Som en tidligere player så kan jeg bekrefte dette, til og med legge til noen punkter. Men som det er blitt nevnt tidligere så kan mange ikke-playere også kjenne seg igjen i enkelt punkter.
   Og når det gjelder det nest siste punktet, så stemmer det på en måte at vi er late (ihvertfall jeg var), men grunnen (for min del) var det at skulle jeg til henne så krevde det noe av meg, jeg måtte investere med en handling. Og det er nettopp det å investere i jenten eller forholdet som vi er redde for. Er nemlig da følelser begynner å vokse ;o
   Hadde vært gøy om du skrev en om player-jenter også? 😉

  18. Utrolig bra skrevet, er mange gutter som er slik dessverre, og eksen min var som i disse eksemplene helt lik. Så pass på alle jenter 😊

  19. Enig med noen av punktene du tar opp 🙂 Men du sier selv at du ikke skal ta alle under en kam, så det er forsovet bare godt skrivet. Ja det finnes mange gutter som kjenner seg selv igjen av mange av disse punktene. Så lykke til med dating’en vidre Stina og alle andre jenter 🙂

  20. Haha. Er jo akkurat det samme for jenter da! Kanskje de ikke tenker på sex 24/7, men det gjør alle mannfolk og ikke bare såkalte playere.

  21. Hallo, fint innlegg! Lurte på hvor du kjøpte den kjolen du har på deg. Jeg har lyst å kjøpe den til dama og jeg vet hun kommer til å elske den! Hun skal få den når hun kommer hjem ifra Kina i påsken 🙂

  22. HAHA ååååe!!!!!!!! gutten jeg er forelsket i gjør ingen av disse tingene, han lot meg til og med bruke telefonen hans til å styre musikken! så dette innlegget gjorde meg bare glad. <3

  23. Akuratt som eksen min, han var kjempe koslig helt til vi gjorde det han ville (sex) også slutta han å svare meg å gadd aldri å snakke eller finne på noe, så slo jeg opp 🙁 nå har jeg heldigvis funnet en mye, mye bedre 🙂 Bra skrevet, Stina <3

  24. haha føler meg gaske truffet, er ikke player men liker å ha jentevenninner kosevenner
   sier alltid ifra første gangen jeg møter jenta, at jeg ikke er kjærestetypen og bare vil ha kos, de ler, så forelsker de seg, så kaller de meg player.. urettferdig synes jeg
   hilsen gutt
   tar jeg feil?

  25. Hei Stina:) jeg og veninna mi liker hvordan du sminker deg og lurer på hvor du kjøpe Bare minerals pudderet ditt?😊
   Veldig bra innnlegg btw😊

  26. Playere er stort sett folk som har blitt såret litt vell mye av nettopp jenter opp gjennom tidene. Derfor konkluderer man med at jenter er et herk, og man har ikke lyst på noe som helst forhold til dem bortsett fra det å være pulevenner, eller one night stands. What goes around comes around……og vet den funker veldig godt begge veier.
   Hilsen ex-player
   (Gjør et nytt forsøk på et forhold)
   “All that is needed for Evil to prevail,
   is for the Good man to do nothing”

  27. Tusen takk for veldig gode tips ! Da vet jeg hvordan jeg kan ferske playeren. De guttene jeg har møtt gjennom tidene har bare vært playere, så nå er det vel på tide å finne en ordentlig gutt snart ☺️

  28. dette er også ting vi snille gutter bør se etter på jenter, etter eksen var utro har ikke jeg klart å kysse en annen jente uten å tenkte på eksen! Noen tips til hva jeg kan gjøre for å glemme henne? Alle kompisene mine sier at jeg skal bare ta noen for å glemme alt, men tanken føles ikke riktig ut :/

  29. “Han kommer aldri hjem til deg
   – Playere er late. De gidder som regel aldri å komme hjem til deg, for da må de faktisk gjøre noe selv. Som regel spør de alltid om du kan komme hjem til de. Og kommer alltid med unnskyldninger hvis du spør om de kan komme hjem til deg.”
   Denne påstanden er 100% feil. Ekte playere vil aller helst ikke dra med jenter hjem. Det kan skape masse problemer. Jenter vet hvor de skal oppsøke deg, og plutselig ringer de på osv.osv… Playere er heller ikke spesielt late, tvert imot.

  30. Eneste problemet er jo at jentene alltid forelsker seg i playerne da, hva skjer med oss andre som er forelsket i jenta og ikke ønsker henne annet enn glede? vi blir jo borte! ikke rart det er “vansklig” å finne en ordentlig gutt når dere alltid tar ulven, den ensomme ulven dør ut

  31. Er såå enig! Og jenter: ikke ha sex med gutten før han velger selv å gå inn i et seriøst forhold med deg og dere har vært sammen en stund, vent så lenge som mulig ! Da får han respekt for deg, ingen gutter liker jenter som ligger rundt, da får dem noe av deg så lett som mulig og det er enklere for han å playe deg.

  32. Gutter har blitt mer og mer playere fordi jenter puler rundt for tiden. Da er det enklere for dem å få seg noe og bare stikke igjen, å pule rundt er en stor feil! For at en gutt skal respektere deg må du ha respekt for deg selv først.

  33. Så du meder at Gutter og Jenter ikke kan være venner uten å tenke på sex. jeg er helt uenig med deg i det. Jeg er Gutt og har en del venner av det andre kjønn og tenker ikke i det hele tatt på at jeg skal ligge med dem. Det tilhører Ektestapet.

  34. Hvorfor er jenter bare interessert i disse da. Og ikke i oss snille ordentlige gutter (som ikke harver over alle)?

  35. Jeg er faktisk enig med Stina på de fleste punkter…
   Men nr 3 på lista kan argumenteres:
   “Han bruker lang tid på å svare på meldinger” – sorry meg jenter men det er fordi dere stiller veldig kompliserte spørsmål… slik som “ser jeg tykk ut i denne kjolen?”, “burde jeg ha på meg denne toppen?”, “vil noen synes at jeg ser frekk ut i dette?” osv osv osv osv… at en mann bruker tid på dette er fordi han ikke vil drite seg ut, that is it…(stort sett)
   Ok, når det er sagt…hold deg LANGT unna playere – de er bare horer slik som dere som ligger med dem!

  36. Hei du, mange brae punkter her, men de gjelder også dere jenter.
   Føler meg litt truffet, men vil nå si at jeg ikke er lat; heller det motsatte når jeg står opp tidlig dagen derpå og lager frokost for oss begge. Er forøvrig lite glad i ONS, bare så det er sagt.
   Tar jenter med hjem for det at jeg er stolt av boligen min og vil gjerne vise den frem. Utsikten min er formidabel; sengen min er himelsk og om noen vil være med er det deres valg. Ingen som tvinger dem til noe som helst.
   Kunne ha skrevet en lang essay om alle korreksjoner, men har ikke noe behov for å gjøre det.
   Er og vil alltid være en Gentleman, om jenter tiltrekkes av det, er det opp til de. Jeg er flørtete og vil være det til jeg ikke kan være det lenger.
   Til Player, som skrev følgende:
   “Denne påstanden er 100% feil. Ekte playere vil aller helst ikke dra med jenter hjem. Det kan skape masse problemer. Jenter vet hvor de skal oppsøke deg, og plutselig ringer de på osv.osv… Playere er heller ikke spesielt late, tvert imot.”
   Om man er player driter man vel egentlig i det? Gjør ihvertfall jeg, har opplevd stalkers, ikke kjekt, men bare til å ta vekk den sjarmen de er så tiltrukket av og ting ordner seg som oftest 🙂
   For å konkludere er vi vel alle ute etter å finne den perfekte partneren for oss. Har ikke funnet henne ennå, derfor jeg leter videre 😉
   Mh,
   En som egentlig ikke vil si han er player, men skal ikke nekte for det om noen spør.

  37. Min kjæreste/samboer og pappa til minste jenta vår treffer noen av disse punktene men betyr ikke at han ikke er int i meg. Han har flere jente venninner en gutter samt har jeg flere gutt venner en jenter. Han små lyver en del men ikke ting som i riter meg. Dette har Vært hans måte å leve på pga livet han har levd. Må si at jeg ikke er så enig. Han hater at jeg ser på tlf hans dette er ikke for de han prater med andre jenter men for de det er en privat sak. Han forteller meg det meste aldri flørtet eller Vært utro mot meg. Snart Vært sammen i 4-5år

  38. Nr.10 er feil. han vil ikke vise deg mobilen din fordi han er redd for å få en melding, men for at du skal se “loggen” hans.

  39. I was once a dushbag, er faktisk enig med mange av tingene du sier. selvfølgelig ikke alt, jeg har selv mange jente venninner, men når alt kommer til saken så har mann ikke 10 venninner uten at du ønsker å være bortpå en av dem.
   Men heldigvis så er det noe som heter “forandre seg” og det er hva mange må gjøre. “Take care of the womens and they will take care of you ” og motsatt
   Hilsen en Kar

  40. Bra skrevet Stina!…Mye både playere og de som havner borti en player eller 10 kan kjenne igjen…Hvis man kan være ærlig med seg selv da 😉
   Noen innspill til kommentarfeltet:
   Playere ER late…
   De har ingen unnskyldning (kvinner får også hjertet knust,så dårlig grunn for å være player)
   Playere klager på dama blir sjalu,for så å sikle etter en eller flere av venninner hennes
   En av players beste argument tror de er : Ja, men damer er også sånn/eller det er damer sin feil. Så playere har ikke ansvar for sin oppførsel ? Særlig …
   Mannfolk har som regel ikke noe mer eller mindre tid enn damer,så dem svarer akkurat på hva dem vil. og derfor også så sent på f.eks sms som dem vil 😉 Playere er late som sagt, så orker bare bruke tiden på det som passer dem best 😉

  41. hei tror nok di fleste gutter vil ikke se seg selv som player på di 10 grunen hehe mange er som en tidligere pekte på en gamer da gider man ikke å svare ,mange har så masete kjæreste som skriver i et 24/7 om akkurat det samma, aså hvor iriteranes er det ikke med folk kjenerelt som skriver,, hei hva skjer? hva gjør du?,, og du svare er på jobb eller noe 5 minut etter samma spørmål hehe ,og di fleste jenter har mer gutte venner en det vi gutter har. di fleste jenter gjør det ikke lett for oss heller. tar bilder i bh .strech bukser osv å leger det ut på face eller nett og ops den guten la meg bare til som venn og prøver seg hehe ,selvfølgelig det er jo det dere viser fremm og ber om oppmershomhet fra andre en den som kanskje sitter ved siden av deg ikke liker det og ønsker seg den oppmerskomhet fra deg selv 😛

  42. Ka ska man si tel det her. Du meine æ e en player fordi æ har jentevenna? Den kjøpe æ ikkje. Æ trives utmerket sammen med mine gode venninner uten at æ nødvendigvis harve over dem eller ønske å harve over dem. Æ trives godt sammen med dem på akkurat samme måte som æ trives med mine guttevenna. I tillegg har de en ekstra dimensjon med sæ si æ kan prate med dem om ting æ ikkje kan prate like enkelt om med mine guttevenna. Og den kjæresten som nekte mæ å være sammen med mine venna, gutt eller jenta og innafor rimelighetens grense, kommer tel å bli singel rimelig kjapt. Syns det e synd om usikkerheten din ødelegg muligheten for å være sammen med et skikkelig mannfolk bare fordi han har gode venninner. Og tel facebook paranoian din. Har du tenkt på at nån faktisk e opptatt med å leve det virkelige livet og kanskje ikkje e så opptatt av å vise sæ fram for alle og enhver? Facebook e ikkje alfa og omega.
   Men du har jo forsåvidt nån poeng i de tingan du skriv, men du vinkle det litt feil. Som om det va et fasitsvar. Men du ska få et godt råd hos en som har levd litt lengre enn dæ. Det du ska fokusere på e om du føle fyren du date bryr sæ om dæ eller ikkje. Det finn du rimelig kjapt ut. De som bryr sæ meir om sæ sjøl enn om dæ styre du unna. Men si du e brent så mange ganga så bør du kanskje se litt på kordan type mannfolk du tiltrekkes. Kanskje bør du velge han sjenerte som står litt bortglemt i et hjørne framfor han som e lokalets midtpunkt. Kanskje du da finn en som gir dæ det du fortjene.
   Men ka veit æ. Æ e jo bare en skarve nordlænning 😉

  43. Jeg bor også i Oslo. Jeg synes det du har skrevet var kjempemorsomt. Jeg mener du hadde vært flink og brukt mange bilder som gjorde teksten lettere å lese.
   Jeg er en 28 år gammel. Jeg går for å være renslig, da jeg dusjer flere ganger i uken. Jeg er også vasektomert.
   Jeg ønsker et stevnemøte med deg. Jeg håper du tar kontakt på min elektroniske postkasse slik at vi kan gjøre en avtale. Jeg ønsker deg en god påske.

  44. Mange av disse her mener jeg allikevel handler mye om sjalusi ifra jenter sin side.
   “Han har mange jentevenninner” Og så? Sjalusi much? Så om en jente har mange guttevenner er hun player?
   “Han blir hysterisk hvis du ser på telefonen hans” Hvorfor i alle dager skal dere på telefonen hans? Dere har vel egen?

  45. Jeg har mange venninner. Jeg er ikke interessert I noen av de. Ikke om det skulle Vært kun fysisk en gang. Har jeg hatt jentevenner som jeg har Vært keen på å knulle? Ja. Men 9 av 10 venniner så har jeg ikke det. og jeg har maange venninner.

  46. Det merkes at du her evt. beskriver gutter og ikke menn, om en kan si det slik.
   Du kommer med latterlige konklusjoner som ikke kan basere seg på noe annet en hva du tror.
   “Så jenter, hvis du sender en melding til gutten du er interessert i på facebook, og han logger på, men ikke svarer. Da er han en player”
   – Kjapt konkludert som fakta. Helt bak mål da en person feks. kan være merket som online om en er på mobil, eller åpner nettleser med en FB fane oppe for igjen å gjøre andre ting. Uansett grunn: håpløst å konkludere slik da det kan være så mye annet som er grunnen.
   “Hvis en gutt har jentevenninner er det to grunner til det. Han har enten hatt sex med de, eller han ønsker å ha sex med de.”
   – Her behøver jeg ikke kommentere hvorfor dette er en absurd ting å si
   ” Hvis en gutt lyver til deg om masse småting som … så er det mest sannsynlig for å lære seg å kunne lyve til deg”
   – Det er ikke noe tillitsverdig ved å lyve om smått, men har nok lite med å gjøre å “lære seg å lyve”. Noen har problemer med å være seg selv, å prøver å gjøre seg selv mer intressant ved å lyve om trivielle ting. Les litt om det her: http://www.dagbladet.no/2012/05/06/tema/helse/samliv/klikk/dagbladet/21466966/
   Men, jeg er enig med tanken om at lyving ikke er bra for noe, da det svekker tillit.
   “… alltid med unnskyldninger for å unngå og bli sammen på facebook ..”
   – Denne tankegangen er det som gjør dagens folk triste. Det virker mer som om du trenger annerkjennelse fra sosial krets eller et behov for å publisere ditt personlige liv.
   Trenger ditt forhold å bli bekreftet av et sosialt medium for at det skal være ekte? Ikke minst må jeg påpeke hvor latterlig det er å si: “bli sammen på facebook”.
   Det er klart en kan diskutere om en person velger å ikke offentligjøre det i sosiale medier pga. å “holde mulighetene åpne”. Men det skal ikke skrives i stein at det du sier er grunnen. Selv har slik publisering av et forhold aldri vert viktig for meg og er helst noe jeg rett og slett driter i, da betydningen er lik 0. Her viser du din evt. kjæreste svært lite tillit som, tro meg, er veldig avstøtende.
   “Playere er late. De gidder som regel aldri å komme hjem til deg, for da må de faktisk gjøre noe selv”
   – …samtidig er mange mest selvsikker på hjemmebane, spesielt når forholdet er nytt og presset for å måtte ha noe å gjøre på for å unngå klein stillhet er på topp. Da er det greit å være en plass en vet hva en KAN finne på. Selvsagt mange faktorer, men en enkel samtale kan bekrefte/avkrefte det.
   “Men hvis han ikke engang tørr å google en ting på telefonen sin forran deg, er det mest sannsynligvis fordi han er redd for å få melding av en jente mens du ser på.”
   – Her er jeg nå faktisk enig om at et lite varselsflagg går opp. Menn flest bryr seg ofte lite om hva folk ser, med mindre det kan slå ut svært negativt for dem.

   At du gir slike “varselstegn” til folk er helt bak mål. Spekulering i dine egne opplevelser er greit det, men du ramser her opp masse vas som folk skal forholde seg til.
   Det oser av dårlige vaner, mangel på innsikt, tålmodighet og tillitsproblemer her.
   Det virker som folk har glemt at å kommunisere med andre part, spør den det gjelder om det er hva du tror det er, og ikke minst ha litt tillit kommer mye lengre enn å lese om all slags tips og kjerring-råd på nett for å plutselig “dumpe” en mann uten at han skjønner bæret av hva som foregår.
   Oftest er det faktisk dårlig selvtillit / redsel og misforsåelser som er fienden.
   En, som du sier, “ekte mann” finner jenter som mangler tillit, er sjalu, skal sørge for at alle sosiale statuser er up-to-date, og har meninger som du har beskrevet her avstøtende og vil sannsynligvis være grunnlaget for å ikke være intressert i deg lenger.

  47. Huh, må være en generasjon ting. Jeg svarer ingen på FB, jeg svarer sjelden på SMS, og om jeg gjør det skjer det langt ifra med en gang. Vil noen ha tak i meg må de ringe. Ikke alle er en playa fordi de ikke gidder å svare på tekstmeldinger. Det er faktisk folk der ute som 1: ikke liker det. 2: har skjønt at kommunikasjon via tekst langt ifra alltid er en god ting, da det er veldig vanskelig å uttrykke følelser, igjennom det og ting blir ofte missforstått.
   Og som espada nevner. Er gutten en gamer, så er han gjerne på Facebook på PCen, men det ligger bak ett spill, så tar det en 4-5 timer å få svar, ja da er det ofte fordi han faktisk gamer.
   Og en liten ting, så lenge du ikke bor hjemme, klart om han ikke gidder å komme over er det en greie der. men bor du enda hjemme, ikke vær overrasket om gutten ikke har lyst til å komme bort. Å møte pappan til den du dater er særdeles skremmende.

  48. Heisann! Første tur innom bloggen din. En bra sak! 🙂
   Er helt enig i alle punktene, utenom at punkt nr 1 trenger å bety player. Er selv en ordentlig gutt, som er så langt man kommer unna player, men har mange jentevenner, rett og slett av den enkle grunn at de er gode venner, og det stort sett er mye mer vett i hodet på jenter og mulig å snakke om ordentlige ting, enn når det gjelder gutter.
   Ekstremt mange er playere, og jeg avskyr den type oppførsel, og synes det er tragisk. Men slik er samfunnet i 2015, og jeg liker bedre å omgås folk som ikke har en slik holdning til livet, og man finner mye lettere de type personer blant jenter.
   Har alltid hatt svært mange gode jentevenner, som har vært venner i mange år, og det har vel igrunn ikke vært noe problem i de forholdene jeg har vært i, ettersom tillitten er der og jeg er åpen om mitt vennskap med de, og at for meg er de like viktige som andre gutter som har masse nærme kompiser.

  49. Dere burde nevne navn på disse eksene dere hevder er playere, det er nemlig ikke så mange av dem. Men de få der er går på rundgang så det holder. Derfor kan det være et tips å ikke lange ut om alle de fæle “playerne” en har vært sammen med. Enkelte litt mer ordentlige gutter kan oppfatte det på omtrent samme måten enkelte jenter ville oppfattet en gutt som fortalte om alle de teite prostituerte han har vært med tenker jeg. Og dessverre så lyser jenter som er blitt offer for playere opp som en varseltrekant i veien om man først har gjort seg erfaringer med en. Det er noe med blikket, samt at de er utålelige mistroiske til alt man foretar seg uten dem. Det å ta seg en helg med jakt eller fiske uten mobil er bare og glemme, og fort vekk så blir alle dine brev åpnet ved en “feil”, det snokes i mailer og mobiltelefoner, og alle kvinnemennesker i livet ditt, det være seg kollegaer, venninner, eller hun jenta som sa hei til deg fordi hun kjente deg igjen som kunde fra butikken hun jobber i, må gjøres rede for. Kan bli mer slitsomt enn man er klar for fort vekk. Det å finne overskudd og gode anledninger til å vise henne hvor glad du er i akkurat henne blir derfor til slutt håpløst. Det ender med at man går rundt og synes synd på henne, og vegrer seg for å avvikle forholdet på en ryddig måte.

  50. Mye bra her, du har et bra øye på hva mange gutter er/kan være. Men selv har jeg brent meg på kvinner og har faktisk gitt opp og orker ikke å bli såret mer. Ene punktet du nevnte på lyving, der gutter lyver om småting, der er kvinner like ille.
   Jeg har i mine sene 30 årene kommet frem til at venner kan jeg stole på, orker ikke å bli såret mer så en kan bruke penger, hobby og tid på seg selv.
   Trist til tider, men jevnt over en mer glad person 🙂

  51. Dette er jo bare vrøvl… ta så godt vare på gutten at det ville vert helt totalt nytteløst å se etter noe bedre…dere vil selvfølgelig oppleve å få godheten gjengjelt…hovedproblemet her er mistenksomme kvinnfolk

  52. Nå syntes jeg d gikk veldig fort i svingene her, først svarer en gutt ikke på meldinger å på grunn av d skal han være en player? Jeg må vel bli forhatt for å være yrkesarbeider i så tilfelle 😮

  53. Håper ikke det var noen gode forhold der ute som blir for overopphengt i denne lista, da det ikke er noen fasit. Alle gutter er forskjellige, til tross for hva mange knuste hjerter gjerne sier.
   Å finne seg en kjæreste er noe mange tar for lett på seg, for det er mye som skal klikkeog mange satser på et forhold før de har kjent hverandre først. Den impulsive, utolmodige ungdomskjærligheten er en del av det å kjenne seg selv og andre, og ikke alle er players, men heller usikre på seg selv eller hva de ønsker i livet sitt. Date en eldre mann, hvis du er ung og lei umodne gutter, men ikke en i pappa-alder, for det er bare creepy.
   Man legger gjerne merke til hvordan en person er “kompatibel” med deg over tid, gjennom vennskap. Gammeldags og klisjé, men det funker!
   Nå fant jeg min første kjæreste i russetia, og vi har vært sammen i 2 år snart. Drømmeforhold 🙂
   #hykler :p
   Hilsen gutt 21år.

  54. Hei!
   Veldig interessant innlegg, enig her med at å playe kan gå begge veier. Til dere jenter: Når dere har møtt en player, hva har dere gjort for å vinne han over?

  55. 2 av punktene passer til kjæresten min.. D det med Facebook, og at han bruker lang tid på å svare. Det med Facebook kan være litt min feil, siden vi egt ikke har pratet noe om det. Hvordan tar man egt opp med sin kjære at man vil stå som i et forhold med han på face?

  56. bra skrevet. Kjenner meg så igjen. Men det skal sies at man kan forandre seg også. Jeg hadde kontakt med en person som jeg kunne si at nesten alle varseltegnene gjaldt, men slik er det ikke nå lenger. Jeg var kjempeforelsket og hver gang jeg nesten hadde kommet meg videre tok han kontakt med meg igjen. Men nå i dag er jeg glad jeg fortsatt har kontakt med han. Er få av tingene jeg kan si stemmer pr. i dag. 🙂

  57. Girls forever say “Men are dogs”.
   But they fail to realize dogs are loyal as fuck if you treat them right

  58. Det høres ut som du har hatt forhold med noen ganske kjipe typer Stina. Hvis du er på jakt etter en bra type vil jeg gjerne høre litt om hvordan drømmemannen er. Ønsker deg alt vel, og kun et bra forhold 😉

  59. Hvorfor akkurat han?
   Jeg tror flest jenter kjenner seg igjen på punktene du har nevnt. Hvert eneste punkt forklarer den typiske jenten.

  60. Festlig påskelesning, synes flere av punktene du nevner representerer mange hore-gutter (for all del, litt hor kan være koselig, men det blir litt slitsomt etter du er ferdig med puberterten). Men det er ikke alt som er like kult å lese. Du stigmatiserer oss gutter på en måte som jeg ikke finner rettferdig.
   “Gutter er som regel aldri interessert i å kun være venner…” Trur du treng å skifte miljø, for det høres ut som miljø hvor utnytting og selvhelvdelse står sentralt.. Høres slitsomt ut. Klart kan æ fantasere om alle, men ka som skjer i holdet mitt treng ikkje å reflektere hvordan jeg opptrer, synes det e ganske respektløst å tillegge slike egenskaper til den generelle mannen, det er samme argumentasjon funsamentalistiske muslimer stiller seg bak for å forsvare heldekkende kvinneplagg.
   Jeg er mer enn gjennomsnittelig glad i damer, men en må kunne skille snørr og bart, og mine herligste plantoniske forhold er flest jenter. Men det kameratskapet er anderledes enn de forhold jeg har til gutter, det er andre spilleregler å forholde seg til.
   Jeg skjønner at dette innlegget var satt litt på spissen, men er litt lei av at det er så mange som skal mener de kan beskrive menn på en slik negativ stigmatiserende måte at jeg ville sende inn en liten protest. Jeg vil aldri prøve å fordumme damer i den grad du gjør oss menn.
   håper du har en fin påske
   mvh
   tor bjarne

  61. Bra jenter går ikke smell etter smell med en “player”.
   Bra jenter får bra bra gutter, fordi bra gutter ser etter bra jenter.
   Jeg har hatt noen forhold, og de guttene har vært bra gutter alle sammen.
   Det er andre årsaker til at det ble slutt, og jeg har ingenting vondt å si om de.
   Vær en god jente og se etter gode gutter som har utdannelse og solide jobber.
   Ofte er de noen år eldre og mer modne.
   Hilsen Bra Jente (22)

  62. Hehe… Morsom blogg. Vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette, meeen: alle de 10 punktene handler om hva som har skjedd når du allerede har blitt spilt trill rundt av en player.
   Jeg er vel kanskje en player. Eller: semi-player. Jeg, som alle andre, synes jakten er det spennende. Når vi har fått det vi jobbet for så faller interessen fort. Med mindre jenta er en 10er. Men da er det gjerne jenta som er playeren. Merkelig det der 🙂
   Playere er ekstremt forskjellige og hvilke mål vi/de måtte ha varierer enormt. Men vi har alle samme utfordringen: finne ut hvilke knapper vi må trykke på hos jenta for å få det vi vil ha av henne. Eller spillet, om du vil. Heldigvis har vi en gigantisk fordel: jenter elsker å snakke om seg selv.
   Så..hvis du vil unngå en player: sørg for at han må snakke om seg selv. La han fortelle, ikke deg. Han vil prøve å lese reaksjonene dine og i den prosessen vil han prøve å si alt mulig som gjør deg mer interessert. Han vil neppe være ærlig med deg, det er tross alt et spill. Men hvis du har en tilbakelent reaksjon på det meste vil du raskt se forskjellen på en player og en som faktisk tror at du er en gudinne. En player som ikke kan lese deg vil hoppe videre før du aner det. I motsatt fall har du kanskje noe å gå videre med. Da slipper du å tenke på alle punktene i denne artikkelen.
   Nå håper jeg færrest mulig jenter leser dette da det vil gjøre det vanskeligere for undertegnede… Hehe…
   @Emilie Tverå Seivaag: så lenge du ikke er knust av kjærlighetssorg så har ingen skade skjedd. Sånt skjer og vi har alle gjort noe vi ikke helt skjønte i etterkant 🙂
   @Alexander: kjærlighetssorg er individuelt. Er du knust så er du knust. Du må finne din egen vei gjennom. Men er bra at du er ærlig om det. Dessverre er jenter rare. De kan ha den perfekte fyren, som du sikkert er, og allikavel vil de greie å ødelegge forholdet. Du, som er av den snille sorten, gjør alt du kan for jenta i livet ditt…men plutselig har hun hoppet til en annen gressflekk. Er sikkert ikke trøst i dette, men før eller siden vil hun skjønne hvilken idiot hun var som var utro mot deg. Da håper jeg du er lykkelig med en annen og viser henne fingeren 🙂

  63. Jeg har mange jenteveninner, jeg hater at folk driver åpå mobilen min (går til og med unna når jeg snakker i telefonen eller skjuler telefonen når jeg driver med den), jeg bruker lang tid på å svare på facebook, jeg ser meg i speilet når jeg går forbi. Men jeg er da ikke noen player av den grunn? Jeg har mange veninner fordi jeg synes det er lettere å bli venn med dem, jeg hater at folk ser på mobilen min fordi den er min personlige eiendel, ikke en gang bestekompisen min gjennom mange år får se på den
   Jeg bruker lang tid på å svare på facebook fordi jeg faktisk ikke bruker det så mye. Jeg er innpå der 1-2 ganger om dagen. Dette var en gang. Jeg er heller ikke mye på nett. Jeg ser meg i speilet når jeg går forbi fordi jeg vil se om jeg ser grei ut fordi jeg møter jenta jeg liket vær eneste dag. Og jeg vil i hvert fall prøve å se litt grei ut når jeg møter hu. Og jeg kan si at når jeg først snakker med noen på facebook så svarer jeg fort, men da er det fordi jeg er å følger med på om jeg får en ny melding hele tiden. Og jeg er faktisk ikke noe glad i å legge ut forhold på facebook. Men jeg gjør det om hu vil. Og det er ikke fordi jeg vil “holde mulighetene åpne”, men fordi hvem jeg er sammen med er ikke noe absolutt alle trenger å vite om. De som jeg har kontakt med kan få lov til det. Og jeg kan gjerne holde hu inntil meg på gata og jeg blir ikke flau over å gi hu et kyss i offentligheten, men jeg liker bare ikke facebook. Og når hu blir lei seg så gjør det vondt langt inni meg. Og vi er ikke engang sammen enda! Så hvis du meiner at det som står der er den magiske formelen på “playere” så har jeg misforstått betydningen av det ordet…

  64. sikkert mye riktig i disse punktene, som forøvrig gjelder like mye andre veien……
   men til punkt nr to, jentevenner, vil jeg si at dette er både en umoden og uerfaren betraktning basert på myter. Ja, kanskje har han en gang hatt sex med henne en gang før, i tilfelle, so what…? han sluttet med det, nå vil han ha sex med deg, og bare deg. Men hun var kanskje likevel en person han føler en vennskapelig kjemi med.
   Men det finnes sannelig mange eksempler på jentevenner man ikke hverken har hatt eller har noen intensjon om, å ha sex med. På same måte som mange jenter har gutevenner, som de aldri har til hensikt å ha sex med.

  65. Finnes like mange jente-playere der ute, jenter som bare vil ha 6 og ons, jenter kan være ganske utspekulerte og kjipe, har opplevd det flere ganger, ikke kult.

  66. Forhold baserer seg først å fremst på tillit til hverandre. Uten tillit så ser det dårlig ut 🙂
   Har selv en helt fantastisk samboer som eg også er forlovet med idag, å kunne ikke ha tenkt meg noen andre. Har vært borti alt for mange jenter oppigjennom som bare tenker på hvordan dem ser ut å bruker mer tid forran speil enn på forhold. For mitt vedkommende så er det det indre som tell. Min samboer er ingen modell, men utstråler en godhet som mange jenter bare kan drømme om. Selv jeg kunne ikke tro hvordan hun var før man ble bedre kjent. Mange jenter tror og har den oppfattelsen at de må være mest lik pornobertene for å ha sjangs, men sannheta er langt fra oppfattelsen til unge jenter idag. Mesteparten av guttene ønsker seg ei jordnær jente, som står på sitt og tørr å ta i ett tak. Er du ei fisefin frøken som ikke liker noe eller vil ha alt servert på sølvfat, så får du gutter deretter 😉 Trur det er delt skyld ofte i forhold og hvordan de slutter. For jenter kan være like gode om ikke verre å være playere 🙂

  67. På slutten her skriver du at jenter bør dumpe disse “playerne” og heller finne seg en ordentlig gutt som behandler jenter pent. Problemet her er jo at disse sistnevnte aldri får en sjanse fordi dere til syvende og sist egentlig bare vil ha disse playerne, mens gutta med intensjoner om å være lojale og behandle dere som kjærester blir stort sett plassert i “friendzone”- båsen. Det er veldig mange gutter der ute som faktisk er snille og vil dere alt det beste, men som må forandre seg til en plater for i det hele tatt få en sjanse. Dere jenter må ta en titt på dere selv og finne ut hva dere egentlig vil ha. For mange av dere forventer å få i både pose og sekk!
   Takk for meg!
   PS Jeg har pult syvogtredve jenter og knust femten hjerter, og jeg er ennå ikke ferdig!:DD

  68. Don’t hate the players. Hate the game!
   Bytt ut “de” med “dem”. Ubestemt form – flertall. Nesten så noen burde starte en blogg for bloggere med grammatikkfeil!

  69. Altså, jeg synest noen av desse er helt rette, som f.eks. om han spør etter sex fra dag 1, om han ikke gidder å besøke deg eller at han ikke vil vise deg noe på telefonen sin. Men jeg synest mangen av desse også er litt, jeg vet ikke, ikke gode nok? Av og til så kan det jo faktisk hende at det er en grunn til måten han er på? Det spørs jo sikkert litt på hvordan gutter er der du bor og her jeg bor? Jeg vet ikke, men jeg synest det er viktig at vi ikke dummer oss ut og beskylder gutter for noe som ikke er sant! Å ha jentevenner er vanlig! Selvsagt blir en sjalu, men det er jo helt forskjellig hvordan gutter er.
   Synest det er greitt å vite hva en skal være litt obs på, men ikke gjør noe dumt før du har gode nok forklaringer. Det går jo ann å spørre ham ut om ting du går og tenker mye på også, og se hvordan han reagerer på emnet?

  70. dette innlegget hjalp egentlig veldig mye for han jeg liker passer inn i flere av punktene der, han er aldri på telefon rundt meg, han bruker lang tid på å svare, han har flere jente venninner, og han finner opp unnskyldninger på hvorfor han ikke kan møtes, som passer til lat og løgner punktene…
   Håper bare det er han ikke er det, men jeg vet ikke lenger, han har liksom alltid vært så søt og uskyldig, før jeg så dette, nå gir ting mer mening… Men tusen takk for at du laget dette innlegget!

  71. har opplevd akkurat det samme med to av eksene mine, synd at jenter må oppleve slik som dette, ingen av oss fortjener å bli behandlet sånn, men likevel gjør de det. Er helt enig med deg og de andre som har kommentert, supert innlegg!

  72. Du sier i bunn og grunn at gutter og jenter ikke “bare” kan være venner? Jeg har nesten bare guttevenner, og de har aldri prøvd seg på meg, vi er bare venner, det går faktisk an det 🙂 Du burde prøve å skaffe deg flere guttevenner, fordi;
   -Det er null stress å være med dem
   -Det er innafor å spise syke mengder med mat i deres nærvær
   -De gir gode råd
   -Har god humor, og tar seg lite nær av vitser om dem selv
   -Har du først fått deg en kompis, så har du han resten av livet!

  73. Mange av disse minner meg så innmari mye om eksen min.. Bare at han faktisk var lite diskré. På pceen hans hadde han gamle bilder av andre jenter osv og han skjulte det ikke engang. Når han så ble spurt, kom han med unnskyldninger om at det var fra før meg og at han hadde ikke fått rydda opp på pceen endda. Jævlig fake.. Skjønner ikke åssen jeg falt for det.
   Veldig bra innlegg og også veldig presist. Er bare viktig å huske at det også er gode gutter der ute, og de er keepers. 😉

  74. Det er en vesentlig forskjell på ting som kan ha en sammenheng med å være utro, og ting som er ènsbetydende med å være utro. Forfatteren av innlegget burde visst dette, ettersom det antakelig finnes en haug med jenter der ute som tar det hun skriver her seriøst.
   1. Jeg har mange jentevenner. Faktisk er jeg mer med jentevenner hver dag enn gutter. Jeg trives sinnsykt godt med det, men det er mer et resultat av tilfeldigheter enn et bevisst valg. Uansett; jeg er en jævlig fun kar som har lett for å få jenter til å le og det er faktisk det i seg selv jeg digger. Derfor er jeg glatt med på en kaffe med jentene på bakeriet, studygroup med kun jentene eller sitte i forelesning med jentene. Jeg har ikke hatt, eller vil ha, noe mer med de enn det.
   2. Opptatt av utseendet sitt. Ja for en bombe. Han skal jo treffe deg. Shit så nervøs jeg er når jeg skal treffe noen jeg liker: “fack ligger det hårstrået riktig, helvete hva gjør den fregnen der, hvorfor gør ikke øyenbrynene som jeg vil”. Ja det er ikke akkurat en hardfør daling fra langt oppi gokk jeg er, men gutter tenker sånn. Så vi sjekker og sjekker og sjekker, til vi er fornøyd og så sjekker vi litt til fordi når vi liker vårt eget utseende gir det oss selvtillit og da kan vi ro ned når vi er med dere.
   3. Han bruker lang tid på å svare på meldinger. Wtf! Dette er en bevisst triks ALLE som flørter driver med eller har drevet med. Selv om jeg har vært hodestups forelsket i jenta har jeg bevisst ventet i x antall minutter med å svare. Det er faens uutholdelig men grunnen er jo som alle vet at hun sksl få inntrykk av at du ikke er desperat, at du har andre å snakke med. Det får deg til å virke mer attraktiv enn om du sitter der og svarer etter et sekund hver gang. Dessuten ligger det en uuttalt sannhet her. Alle gutter nemlig overbevist om at han må prestere skyhøy på meldinger. Vi ser på det å snakke med dere jenter over meldinger som en egen lære, der hvert skritt er uhyre viktig. Hver melding må bli perfekt. Vi syntes det er slitsomt men jævlig gøy også. Vi kan sammenlikne meldinger med kompisen. Uansett; meldingen må bli perfekt, derfor bruker vi laaaang tid noen ganger på å finne ut hva vi skal svare. Selv har jeg noen ganger ventet timesvis på at de riktige ordene skulle dukke opp. Dette handler i stor grad om det jeg kaller “oppå hesten”-regelen. Man må spørre om det man lurer på og samtidig gjennomføre med såppass sjarm/anstendighet at man fortsatt har selvrespekten intakt.
   4. Å be deg komme etter 23. Håpløst punkt. Han vil jo ligge med deg fordi han tenker på deg. Fordi du er digg! Hvorfor ikke tidligere? Fordi da har han vært opptatt. Og fordi det er på kvelden, når vi ligger i senga at vi får brukt lang tid på å tenke. Og da tenker vi på dere. Du skulle jo faen meg bare vært happy for det!
   5. Punktet med Facebook er grei. Selv har jeg en regel om at det ikke kan gjøres fb-official før minst 3 måneder med god dating.
   6. Lyve om småting. Fader tror du at vi har vår egen lille personlige lyveskole der vi “lærer oss til å lyve for dere”. Det er tidlig på dagen men dette må være det dummeste jeg leser idag. NEI, det er ikke alltid fett å fortelle om potensproblemer, konflikt i familie eller at eksamen gikk til helvete. Ingen i et samfunn er 100% sannferdige, heller ikke typen din. Noen ting skal vi ha lov til å ha for oss selv så får han/hun heller fortelle om det når de selv føler for det. Stina, lyver du ikke om småting? Sier du aldri “er der om 5” men du vet du ikke rekker det før 15?
   7. Sex fra dag 1. Personlig mener jeg det er dårlig takt og tone men å legge det til player-kontoen er ikke nødvendigvis riktig. Gutter tenner kjapt. Det du kan spørre deg om er om du vil være med en person som ikke klarer å beherske seg.
   8. Tindergreia gir til dn viss grad mening. I mitt tilfelle vil jeg tro jeg har fler matches enn noen andre gutter i Norge og (Ref. Vg artikkel 01.04.2015) så fungerer tindermatches like anerkjennende som likes. Og anerkjennelse er kjedelig å kvitte seg med.
   9. Komme hjem til deg. Igjen, for meg selv handler det om å føle seg tilpass, noe som er lettere i sitt eget hjem enn andres. Mennesker liker ikke forandring, vi er vanedyr. Men uansett bør det ikke være store utfordringen så kan gå med på denne.
   10. Denne opplever jeg til stadighet med jenter. Sorry men på mobilen ligger det så mye privat at jeg ikke aner hvor jeg skal begynne. I tillegg oppleves det at dere sniker på mobilen vår som et tegn på at mistillit, og da blir vi forbanna. Regelen er bare hold dere unna den.

  75. takk hjelpfulle råd, har en hjemme som passet til mangen av pungtene, vis han har mangen naken bilder på tellefonen burde jeg reagere på det? Synes det e rart at han må ha bilder av andre jenter også. Selv om han sier de e gammle bilder

  76. Hvofor har det vært så vanskelig for kvinner å forstå hvem som er der for dem, og hvem som bryr seg mer om seg selv?
   Jeg kjenner flere menn som treffer på mange av punktene som du har nevnt, men som en mann selv, forstår jeg ikke hvordan det kan trigge noe hos en kvinne. Jeg blir kvalm av slike menn.
   Jeg kjenner også andre menn som er der hver gang, når som helst, så raskt som mulig, men som ikke får noe respons tilbake når det gjelder dem. Dette gjelder ikke bare menn som ikke ser bra ut (no-homo), eller er kjedelig, men også menn som har bra utseende og humor.
   Tviler på at denne åpenbaringen kommer til ha stor påvirking på kvinner her, men kanskje det er en start :).
   Ha en fortsatt hyggelig aften!
   – Anonym mann, 22 år.

  77. Husk også noen få ting. Fin en som fortjener deg? Sist jeg sjekket så fortjener man hverandre. Man får faktisk det man fortjener. Setter du den snille fyren i friendzone og går ut med den slemme så får du som fprtjent. Dette gjelder begge skjønn. Men også; behandler du partneren som dritt så får du det du fortjener tilbake.

  78. Ser på kommentarene her at mange har blitt “lurt” av playere. Ærlig talt, det er like mye jenta som er med på leken i de fleste tilfellene. Sprer du bena med en gang du møter han så er det eget valg, og du er like billig som han. Drar du til han kl 23 hver kveld når du vet at du har sex når du gjør det så er du like ivrig etter å spre bena igjen. Er han selvopptatt og du velger han så har du enten dårlig smak, tenker med klitten eller liker at han bryr seg mer om seg selv enn deg.
   Forsiktig med å skrive fra dere alt ansvar, dere er likestilt og fullt kapible til å gjøre egne valg!

  79. Alt dette er så sant, eksen min passer inn i alle punktene..
   Takk for et fantastisk innlegg. Dette blir nyttig!

  80. Fernandp,du har usmakelig kvinnesyn!
   -Jentene kan skylde seg selv sier du ? Enda så innrømmer jo også du at enkelte mannfolk lurer og lyger,med lurt indirekte i anførselstegn…
   -Du mener damer som har sex med en fyr for tidlig ikke kan forvente annet enn dårlig oppførsel? Hva skal en sånn fyr forvente da siden han er delaktig i samleie ? Roser,blomster og skryt ? Eller har du glemt elementært at man må være to for et samleie ? Enda legger du all feil på damene…
   -Du mener damer kan skylde seg selv hvis de faller vitende eller uvitende for en player-fyr ? Enda sier du ikke et eneste ord om at mannfolk kan skylde seg selv hvis ikke damer oppfører seg perfekt som garantert sånne som deg ønsker ?
   Ja,vi har likestilling. Likestilling har imidlertidig ingenting å gjøre med at mannfolk skal ha seg rett til å oppføre seg ufyselig…Hva mener du vi skal være forsiktig med egentlig ? Playere knuser jo hjertet nok til en dame,men du synes kanskje det ikke holder?
   Hyggelig fyr du altså gitt…Men jeg skal gi deg rett i en ting 😉 Heldigvis har man likestilling og kan styre unna sånne som deg da ! 🙂 Takk og lov !
   P.S Ja,damer er ikke perfekt. Men man er temmelig lei av å høre at det er så synd i mannfolk-playere og at dem MÅ liksom oppføre seg sånn pga damer. Det er en latterlig og dårlig unnskyldning!

  81. Også var det at mange jenter konsekvent faller for badboy/player typen vel vitende om det og tror at han vil forandre seg hos dere. Men det er vel en modningsak. De fleste jenter skjønner hva de skal gå for når de har passert 20-åra og fått seg et realistisk bilde av verden over eventyr/glam verdenen.

  82. Jeg er en gutt på 15 som er til å stole på, men jeg føler at ingen er spesielt interesserte. Hver gang jeg snakker med jenter er jeg hyggelig og får fem til å føle seg viktig eller verdsatt. Til og med rødmer når jeg virkelig liker noen, og jeg har helt greit utseendet..

  83. Sorry Stina, mye feil her.
   #1 Hvis du ser bra ut, har god holdning, en sexy stemme og er en sosial person vil du omgås mange jenter daglig. Du er kun interessert i å ligge med kanskje 1/10, men jenter tar også ofte kontakt. Det å ha jente venner som man omgås ofte vil bidra til at man lettere kan lese tegn og forstå hvordan jenter tenker.
   Hvis du har gjort det riktig er det ikke noe jenter du har hatt sex med men kun jenter du ønsker å ha sex med og jenter du har sex med. De du allerede har hatt sex vil som regel ha et forhold og når du sier nei ønsker de ikke å se deg igjen.
   #2 Hvis du tar deg selv seriøst bør det å se bra ut bety noe for deg. Hvis du ser at håret ikke ser helt slik ut det burde så fikser du det. Dette kan gjelde for hvem som helst og er ikke player spesifikt.
   #4 Sex skjer uansett tidspunkt på dagen. Har mer sex i lunsjen på jobb enn jeg har etter kl 23. Hver gang dere møtes er en gang dere burde ha sex.
   #6 En player lyver aldri. Han er vag når det gjelder nesten alt. Det hjelper ingen at han får deg til å føle deg underlegen seg selv.
   #7 Du maser aldri om sex. Du krever sex når du er 100% sikker på at dere er på samme side. Masing ødelegger alt du har jobbet for.
   #9 Jeg foretrekker å dra hjem til dere. Jeg slipper å rydde og vaske, jeg slipper å kjøpe inn ting til kvelden og aller best. Du slipper å vite hvor jeg bor.(ikke noen uventede besøkende mens jeg er på dater med andre)

  84. Synes mang av punktene kan være litt feil kanskje men at det kan få fram at det er irritasjons momenter er jeg mer enig i, at en gutt ikke svarer på en tekst melding kan jeg skjønne er veldig irriterende for du forventer at han skal svare deg til enhver tid sånn fungerer det bare, mange av diss punkte beskriver meg, jeg kan svare sent men da er ert snakk om maks en halvtime fordi jeg gamer og ikke player, når det kommer til jente venner så er jeg helt enig det bør gutter holde seg litt unna er hun den ene så holder du deg til henne og ikke alle andre men at man skal få ha en prat med de på skolen eller hvsi du møter de bør være fult lov uten at damen din skal begynne å mistenke deg, men veldig mange av disse punktene har sine tegn på player aktige gutter det er jeg enig i😊 jeg går daglig å ser meg i speilet flere ganger for dagen dette for å rette på håret sånn at det ikke står til alle kanter og se at jeg ser bra og husk ikke alle gutter har god selvtillit og ser seg da i speilet for å vurdere seg selv, men ellers synes jeg poengene dine er ganske gode og jeg liker måten du har skrevet drtte på, så du fortjener en klapp på skulderen!! 😊😊

  85. Alt e forsåvidt greit, men d med jentevenna må du dra lenger ut på landet med 😉 veninna kan lett være bare veninna uten at man bare vil pule dem eller har pult dem 😉

  86. At han har mange jentevenner er helt greit, problemet er om han heller vil bruke tid sammen med dem enn med deg. Eller helt vil unngå at du skal få møte dem.
   Eller mange bra tips der 😉 Dessverre er det ofte slik at mange jenter (meg inkludert, iallefall tidligere) heller faller for drittsekkene enn de snille guttene, og kjipt er det!

  87. Dette beskriver faen meg alle jeg har vært med.. Alle har vist seg å vært playere, men helgvis har det aldri vart lenge nok til at jeg har begynt å like dem, så det å dumpe dem etter å finne ut at de ligger me tre andre jenter også har vært ganske lett 🙂

  88. – Han bruker lang tid på å svare på meldinger –
   Kan jo faktisk være at han prioriterer andre ting fremfor å sitte på telefonen. Selv er jeg ingen player men er meget dårlig på å svare da jeg som regel lar tlf ligge om jeg holder på med noe.
   I noen sammenhenger rekker jeg kanskje også å lese det som er skrevet men holder kanskje på med noe annet. Da velger jeg ofte å svare litt senere i stede for å servere et lusent svar.
   Men du er absolutt inne på noe, tror det er veldig mange som kjenner seg igjen.

  89. 1: kan vere homofil
   2: dere jenter er mye verre enn oss på det punktet. Så det betyr vel at dere fleste er “playere” ?
   3: Veldig mangen gutter spiller, og har derfor ikke tid til å svare ASAP.
   6: wtf? Mangen gutter elsker å spøk og lyge om små ting bare for å irritere. Det du hevder der gir ingen mening.
   9: er vel ikke så mangen som er sann? er vel noen som er redd for hva evnt foreldre vil si / venniner. spørst hvor personen bor.
   10: Mobil er privat, og fleste jente blir for sjalue uten grunn, derfor prøve å unngå det om mulig.

  90. Er du seriøs? hvis en gutt ikke lar deg se på google så betyr det bare at han ikke vil at du skal se all pornoen hans!
   Jeg er en gutt btw.

  91. Eg gamer veldig ofte, da har eg ikke til å svare på en melding med engang, ofte kan det ta en time.
   Hva med å skrive litt om hvorfor dere hver gang går på player fellen? Litt selvrefleksjon fra en dame hadde vært veldig morsomt å lest.

  92. Hei.
   Jeg kom tilfeldigvis over dette innlegget på facebook og det var artig å lese og jeg skjønner dette kan skape diskusjoner. Dette er viktige ting i å ta i bettrakning og kan gi råd, men også skape frykt og paranoia for at man er med riktig eller feil person.Jeg har lært at det er flere ting og vurdere og passe på at man ikke overtenker og plasserer feil person i feil bås. For det er den rette man egentlig vil ha, om man ikke alltid innser det? Er en person for givende av seg, så er det visse grunner til det, enten man er en player eller en keeper. En player kan være en keeper og en keeper kan være en player, eller så er ting faktisk slik de ser ut. Av erfaring gjelder alt som er skrevet for begge kjønn. Kommunikasjon, åpenhet og forståelse er ganske viktig, for at man skal få det til å fungere. Lytt til hjertet og magefølelsen.
   At man ikke får det til å fungere betyr ikke at man er en player og mange som blir såret sier ting de ikke mener og unnskylder seg med vrangforestillninger som at vedkommende var en player. Mange klandrer enten seg selv eller den andre for bruddet. Ofte går det hardt ut og sitter hardt. Dette ser jeg mye av i kommentarfeltene og. Det er synd. Det og dette skjer altfor ofte. Mange som “brenner” seg blir forhåpentligvis erfaringer rikere og kan se på at det sånn at man ikke var ment for hverandre uten å beskylde en for og ha vært en player, om det ikke stemmer. Det er en utfordring når hjertet og hodet ikke synkroniserer og jobber sammen som et lag. Det er noe vi er nødt til å akseptere har skjedd og trenger og komme over, for ellers plages vi enda. Gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg. Det er en fin leveregel.
   Ett eksempel fra teksten din er meldinger: Om man ikke ser en melding og svarer med en gang, kan man av begge kjønn være opptatt enten med en aktivitet eller en hobby, kanskje ute og trener? Mobilen min er alltid på nett og da er den automatisk tilkoblet facebook. Jeg kan ikke svare når jeg jobber eller er ute og kjører. Det er også litt godt med alenetid og fritid, så man ikke sluker hverandre helt. Dette innlegget kan høres ut som man er oppmerksomhetssyk og sjalu av seg. For alle fortjener vel litt privatliv og tid for seg selv, så man kan savne hverandre og? Kanskje man ikke er helt der i forholdet med besøk? Noen liker å bruke litt tid og være trygg, før man går steget videre og for andre er det ikke like stort, men hyggelig og gjennomførbart. Det kan være så mangt.
   At man liker å være hjemme kan også bety at man er veldig hjemmejær, kanskje er lat, ikke har energi, ikke har penger til å reise der og da, har angst for å gå ut, ta kollektiv,, eller har brent seg for og ha gitt for mye av seg selv for andre før.
   Facebook official er det ikke alle som vil når man ikke er trygg på hverandre og kan være problemer i forholdet som fører til at man gjerne vil vente å se hvordan ting ligger an. Det er ikke like moro når man har offentliggjort et forhold på facebook og flere venner, familie og bekjente ser at ting går hodestups.
   En annen ting er løgn? Det å lyve om man er allergisk mot pærer høres mer ut som en spøk som ikke har noen vesentlig betydning, for å vite hvor langt man kan unnslippe alvorlige problemer senere, og høres mer ut som en uskyldig spøk for å få en person til å le. Nå lo jeg faktisk litt selv.
   Men 1. april? Var den ment som en aprilspøk? =) Det ser delvis slik ut og delvis seriøst ut. Creds for og få meg til å skrive på den første bloggen, noensinne. Det skal du ha. =)
   At man liker å være hjemme kan også bety at man er veldig hjemmejær og kanskje har angst for å gå ut, eller har brent seg for og ha gitt for mye av seg selv for andre før.
   Har vedkommende Tinder kan det også tyde på at at vedkommende har glemt det og ikke vært der på lang tid, siden man møttes og har vært opptatt med andre ting. Det har jeg sett skje ofte. Hva med å spørre vedkommende om personen fremdeles har det eller hvorfor han er der? Kanskje vedkommende liker å lese gamle meldinger tilbake i dtid før dere møttes via appen eller nettstedet? Eller kanskje det er pga. en bindende avtale som gjør at profilen ikke slettes?
   Hysterisk for at man ser på hverandres tlf? Tlf. er privat og det kan være noe annet viktig noe, enn at man har en affære.

  93. Virker som at det har blitt populært å kunne skylde på at man ble lurt av en player om det ikke fungerte, enn å kunne skylde på at man ikke var interessant nok som partner for ham.
   For all del, hold på som dere vil. Det er en grunn til at playere og menn holder på som de gjør.
   Kvinner har mistet sin makt, den eneste makten de har over menn, nemlig sex. Sex er på billigsalg, og de fleste irriterer seg over at de ikke får forhold ut av å gi sex til disse attraktive mennene.
   Hvorfor skal de gidde å kjøpe kua når melka er gratis?

  94. Joa,noe stemmer. Men det finnes så mange type playere ssom er helt motsatt også. Så ville endra overskriften til 10 utvalgte(obviuse) tegn på at han kan være een player

  95. 6 av 10 passer på meg, men jeg er absolutt ikke en player! Damer = masse drama og mindre fritid. Dere har jo blitt håpløse etter at blogging og facebook tok av.
   Biiitch, dont kill my vibe

  96. altså, kjæresten min har masse venner, både gutter og jenter. dette er jenter han har kjent siden barnehagen. det vil si at han har kjent dem i 22 år, og jeg vet veldig godt at han aldri har pult dem og han vil absolutt ikke pule dem nå heller. hvorfor skal ikke gutter kun ville ha venner? jeg har selv flere guttevenner (med dame), som er fantastisk trivelige å henge med. og det er vel forsåvidt ikke fordi han vil ha sex med meg, men fordi han genuint vil være min venn. og det er forsåvidt ikke bare snille gutter det er vanskelig å finne, mange jenter er, ja, minst like ille.

  97. Det er sikkert mange som kjenner seg igjen her, men dette synes jeg blir å dra alle under en kam. Du sier at gutter har jentevenner bare for sex, for meg høres det ut som at du ikke har guttevenner. Godt skrevet innlegg, men du kunne uttrykket bedre at det ikke er snakk om alle guttene i hele verden.

  98. ”Han lyver om småting” , den der skjønte jeg ikke
   men det med at han mase om sex og likevel ikke interessert, hvorfor gidde det hvis han er player , da kan han jo like greit gå til alle andre

  99. Hei. Gutt 21 her. Bra skrevet, godt at jenter begynner å se likheten mellom gutter som er for mye opptatt av seg selv!! Det at jenter blir tiltrukket av de gutta, er uforstårlig når detfinnes så mange gutter man kan føle seg bra med. (Er det ikke bedre å føle seg bra enn at gutten ser bra ut) ?

  100. Kan si meg enig om enkelte av disse påstandene, men må si det, at vis en mann ikke svarer på flekken så betyr ikke det at han er en player fordeom… jeg Gjør ikke det, jeg glemmer det, jobb er en relativt vanlig årsak til glemsel av slikt.

  101. Dette er så sant! Men noe jeg ikke kan skjønne med en spessiell gutt er at han snakker negativt om meg til venninnene mine og guttevennene sine på fest. Likevel prøver han seg på meg. Kan det være at han faktisk har et godt øye for meg, men ikke klarer å innse det, eller er der bare sånn de er?

  102. Dette stemmer. Som så mange av dere her har misforstått. Er ikke dette en generalisering av menn på generell basis. Men såkaldte “playere”.
   Å til dere som mener på at kvinner som ser på kjærestens telefon er sjalu monstre. Som regel er det en grunn til det. Tidligere utroskap, “uskyldig” flørting ect.
   Det er så mange idioter av kvinnfolk der ute. Ikke skjønner de hvor mye de ødelegger, når de knuller noen andres kjæreste.
   Vil faktisk gå så langt som å påstå at disse kvinnene er manipulerende psykopater.
   God påske!

  103. Hei! Takk for du fikk meg til å le litt og smile! Selvom jeg er gutt er det mye sant her men mye her også hvor jeg ville ha tenk ( he’s gay). Vel noen har flere jenter venner en gutte venner betyr vel ikke at man skal ha sex med de? Å hvem er det som ber noen hjem kl 23 om kvelden ja vel av og til er jo greit men som jente burde man vel sett poenge alt. Vis du drar da så er du like skyldig sjølv. Men helt enig gutter er slure. Men ikke gi opp håpet ikke alle er sånn selv om noen av de punktene er real. Det er opp til en vær av oss og være mest mulig ærlig og ikke leke men annen persons følelser.

  104. Kjenner jeg blir litt provosert. Jeg har mange jentevenner til og med et par Xer som jeg har god kontakt med. Jeg har aldri hatt fokus på sex.. Jeg har alltid satt jenta først. Jeg gjør alt for at hun skal føle seg vell.
   D går no litt på dere også da jenter. Se etter dem som kan vøre med på andre ting enn film og sengelek. Skrevet masse om dette på bloggen min edvardsenleif.blogg.no

  105. Jeg synes det var fint skrevet, selv om jeg ikke er enig i alt.
   Vil også bare si at det er ikke alltid man vil være player selv om man har sex med flere jenter på kort tid. I mitt tilfelle for eksempel, så vil jeg gjerne være med bare én jente. Men for meg er det noen ganger litt vanskelig, for jeg har en veldig stor penis. Når jenter vet at jeg har det, så er det en del av dem som har lyst til å ha sex med meg på grunn av at de vet at den er så stor. Jeg vet ikke om det er fordi det er spennende eller noe sånt. Et eksempel: Jeg var med ei jente over tid og vi hadde det veldig bra sammen. Så var det en gang at hun tok bilde av meg mens jeg var naken og hadde ereksjon, og sendte bildet på snap til noen venninner. Tror hun synes det var gøy å vise fram at jeg hadde så stor penis eller noe. Så var vi på fest et par uker senere, hvor noen av disse venninnene var. Da kom et par av dem bort til meg og spurte meg om penisen og sånn, og ville gjerne se den. Så jeg sa det var greit, vi gikk på et rom og jeg viste den frem. De ville også se den i full størrelse, så de tok på den og sånne ting. Til slutt ble den helt stor og hard, og de ville ha sex med meg. “Prøve en så stor penis” liksom. Og siden jeg er snill, så lot jeg dem gjøre det.
   Nå ble dette langt, men for å oppsummere: Jeg føler ikke at jeg er en player, jeg bare deler på godene med de som vil ha dem. Det synes jeg man burde gjøre når man har fått noe så spesielt.

  106. Er litt rart fordi jeg er en gamer så jeg svarer kanskje ikke på en mld før jeg sjekker den eller så glemer jeg å svare og jeg liker tinder og jeg har mange jenter venner så gjør dette meg til en player
   Fra. En bi 17 åring Roy c:

  107. Han jeg er sammen med er det stikk motsatte av dette ❤️ Ja han har mange jentevenner men de er også mine venner og jeg har mamge guttevenner (mindre drama) å han liker det 😉 men exkjæresten min derimot hadde ca 6-10 eller mer å han endte opp utro selv om vi var sammen på face også :/

  108. den første med jentevenner er helt rar eg skjønner ikke hvor du får det fra, eg har mange jentevenner og ville aldri hatt sex med de?

  109. Må nok si meg veldig enig i det du skriver, Stina! Alle disse punktene passer PERFEKT me stortsett alle guttene jeg har forelsket meg i! Heldigvis er jeg over de og har truffet verdens mest fantastiske gutt jsom jeg i dag er samboer og forlovet med 😀 . ingen jenter fortjener å bli playet..

  110. hei stina jeg er forelsket i en gutt men jeg tørr ikke å snakke med han for jeg er veldig skjenert å han har mange jente vneer som svermer rundt han som noen veps irriterende veps hjelp meg stina plis:)

  111. Haha! Leste den 8/10 ting passet til mæ
   1. Tar sjeldent deltids
   2. Maser ikke om sex 1 dag ☺
   men resten stemte så mye det e skummelt xD

  112. Han jeg liker nå stemte kun en ting av de punktene og joda det har mest pg han er en skikkelig arbeidhest så derfor er det i perioder han sjelden svarer på tlf men derimot når han har tid til å svare så blir vi sittende i timevis på tlf. Så kan trygt konkluderer med at han er ikke noe player. Men noen vil sikkert si at jeg er naiv som tror at han er skikkelig god mann, men jeg har igjen kjent han fra jeg var knapt 1 uke gammel.

  113. Fint å se at det blir sortert – på en måte. Men man kan ikke sette alle i en boks ut av disse punktene. Hvis alle jenter hadde trukket seg unna på grunn av en av punktene, hadde det ikke vært mange par i denne verden. Som gutt vet jeg at gutter flest har jentevenninner, ikke noe galt i det. Ikke ALLE gutter er bare ute etter sex. Det kommer an på hvem du kommer borti. Men synd å høre om opplevelsene til jentene her, men husk at det kan gå andre veien og. Ha en fin dag alle sammen!

  114. Har troen på at like mye mannfolk som kvinnfolk er ut etter sex. Som kvinnfolk kan jeg trygt si at jeg tenker raskt at han eller hun kunne jeg ha hatt sex med om utseendet var bra selvom det er ofte jeg lar det blir med tanken. Vil det da si at jeg er egentlig en player i kvinne kropp? Tror ikke det. Det er jo helt naturlig å ha sex så dessverre er det mange som ikke lar følelser bygges opp og slikt før de hopper til sengs. Jeg er av typen som sier ikke nei takk til en runde om kjemien og følelsene er riktig for person, men det er da meg.

  115. En av mine aller beste venner er en gutt og det er ingenting seksuelt mellom oss. Han har veldig mange jentevenner, men han har ALDRI prøvd seg på noen av dem, han er en av de søteste, snilleste og mest sympatiske menneskene jeg kjenner og virkelig ikke en “player”.

  116. Omg så sant eksen min var sånn men jeg viste selv at han var player pga han spurte meg om Helene tiden og ha sex jeg viste det med en gang

  117. Ønsker ikke å være frækk her, for det virke som om du har hatt ufattelig uflaks med gutta, men æ syns du tar veldig mange under samme kam her. Kjenne mæ igjen i mange av dissan, men æ e så trofast som du får det. Så, ja..
   Her har du ka æ har å si om lista de.
   Han har mange jentevenninner
   – IKKE SANT. Har absolutt ingenting å si. Latterlig påstand.
   Han er sykelig opptatt av seg selv.
   – Denna e faktisk ikke så usansynlig.
   Han bruker lang tid på å svare på meldinger.
   – IKKE SANT. Nån e bare træg på å svare. Deal with it.
   Han ber deg komme til han etter kl 23
   – Kanskje vær litt forsiktig dær.
   Han lyver om småting
   – IKKE SANT. Pia her må lære sæ forskjelln mellom nån som bare har ekstremt dårlige vana og en player. Folk som e trofast som bare juling kan lyve like mye. Teit generalisering.
   Han nekter å bli facebook official
   – IKKE SANT. Huff.. e dettan virkelig et problem for andre en roabloggera?
   Han maser om sex fra dag 1.
   – SANT. Dettan virke som det størsteog muligens einaste playertegnet i heile lista.
   Han har fortsatt Tinder
   – IKKE SANT. Appa som Tinder e ting man ofte glømme at man har, å ergo ikke slette den. Det sakt, har æ sett folk dær med bilda av sæ å partnern sin, litt disturbing.
   Han kommer aldri hjem til deg
   – Spørs litt på situasjon, men denna har æ sjøll blitt lurt med.
   Han blir hysterisk hvis du ser på telefonen hans.
   – IKKE SANT. Jente blir minst like oppgitt over dettan. Gutta kan snakke om alt mulig skitsnakk som man rett å slett ikke vill at partnern sin skal se.

  118. Det med mange jentevenner er jo helt tåpelig, eg har mange jentevenner, men eg vil ikke ha sex med dei. Venner er jo venner, noen har flere venner av det motsatte kjønnet, slik er det bare.

  119. Lag liste om hvordan man spotter en jente som er player også, det hadde gjort det så mye lettere når jeg skal ut og sjekke 🙂

  120. Jeg har lest bloggen din siden dag 1, jeg husker du hadde opp og nedturer.. du hadde dager hvor du lurte på om du burde slutte å blogge eller ikke. Det jeg og de andre faste bloggleserne dine sa: Keep going, no matter what, og se hvor du er nå! på topplisten av norges blogger. Herlig jobba stina, er så utrolig glad på dine vegne <3

  121. Er 12 år. Fyller 13 i år. Og en gutt jeg virkelig likte før, er en sinnsykt player. Vi går i syvende klasse, og han snakker allerede om å ha sex, få bilde i bare bh’en osv.. Han er syk! ):)

  122. Vi jenter klager over at snart ingen gutter her i denne verdenen har følelser. Nei, det er jeg litt enig i. Det stemmer at ikke alle gutter har følelser, men veldig mange gutter har faktisk følelser, de bare tørr ikke vise det. Og jeg har lest noen komentarer om at jenter også er playere. Ja det stemmer. Noen jenter er faktisk også playere, men vi alle vet at omtrent alle jenter har følelser. Tipper på at jenter er playere, fordi de ikke vil bli såra. Det høres jo litt rimelig ut? Hvis en gutt gråter over en jente, bryr han seg virkelig, men hva betyr det når en jente gråter over en gutt?.. // btw elsker bloggen din, og kjempe bra innlegg!❤️

  123. Er det her ting du har funnet på google?
   Fordi han bruker lang tid på å svare så vil det si at han er en player? Bruker selv lang tid på å svare men er pga jobb og mye stress. Mange ting som ikke stemmer der men ellers bra skrevet:)

  124. Fra meg: Typen min er fra Amerika og snakker kun engelsk. Flere ganger tar det tid før han svarer, men det er fordi meldingene mine blir ikke helt sent før han går inn på Kik igjen! 😡 og han har sagt at han vil vente c: Også har han sagt at han drømmer ofte om meg, men det var en gang en drøm han hadde var at vi viste hverandre ting, og det fikk han til å bli nyskjerrig. Han lurte på om jeg var forelsket i han for hvordan han ser ut og sånt. Jeg sa jo da at jeg er forelsket i han for sånn han er. For å være så snill mot meg. For å vise sin god het. Han sa unnskyld flere ganger fordi han tenkte at det var for tidlig å spørre om noe sånt. Jeg bare lo og sa at det går fint og at jeg er var til det. (Går fortsatt på skole da, og alle skal absolutt være helt perverse!!) og han fortsatt å be om unnskyldning. Han sier til og med at jeg er hand “Soul mate” (høres bedre ut på engelsk synes jeg… Synes det blir teit på norsk 😋) Betyr det at han er en orgentlig kjæreste? Vi begge respekterer hverandre for sånn vi er, og han vet at jeg har Epilepsi, og vil fortsatt ha meg…
   Hørt før: Når noen gutter forteller de jentene at de er søte, så mener de at de vil leke med jentene…
   Ja, jeg elsker å skrive. Beklager hvis det blir for mye…

  125. jeg er kansje litt lat 🙊 men jeg er ikke en player 😉 jeg liker den flotte baben min og vil nok aldri bytte henne ut for en annen 😘 i så fall må det være en virkelig stor skrape i forholdet vårt 💔💀

  126. Syns det er litt morsomt med dere som tar dere nær av dette å klager på at det er feil når hun har skrevet ekstra “SKAL IKKE TA ALLE UNDER EN KAM” asså, du kan ikke si det er feil noe av dette fordi det kan være en ting playere gjør, men også en herlig person som ikke er player gjør, det her er vell skrevet mer som en “det de fleste playere gjør” det vil ikke si at ikke andre gjør det også. Folk er jo forskjellige.
   Utrolig bra blogg, digger deg:)

  127. Hmmm. Engaserende innlegg. De få gangene jeg har kommet til mål er når jeg har latt jenta gjøre jobben med å “vinne meg over”. Så jeg sier bruk det som funker selv om står på player lista. Playere eller de som vet hva de gjør, gjør jo nettopp det de gjør fordi det funker! Hvem gidder å gjøre noe som ikke funker?!
   Jeg er en som har hatt liten sosial krets og flyttet en del slik at røttene aldri festa seg noe sted så jeg har innsett at jeg må komme på ett nivå hvor jeg må gjøre ting som funker, det naturen har satt i hodene våre og sagt at “slik funker du” eller “slik blir tiltrekkes mann og dame hverandre” som en prossess for hva damen må oppleve for å bli tiltrukket mann og kun det. I utgangspunktet veldig følelsesløst  men veldig mye følelser i det virkelige liv.
   Jeg er helt avhengig av det for å “reprodusere” og puling er det foreldrene gjorde for å få meg tror jeg.
   Det vil aldri være en “hun gikk jeg med på barneskolen med” eller “hun gikk jeg på gymnaset med” eller “hun vokste opp med”. Jeg må være aktiv!
   Forresten en ting som jeg håper jenter  vet om er jo nettopp at en gutt omgitt av jenter  automatisk er “kjekk” akkurat som vi gutter tiltrekkes av deres utseende og runde former i første øyeblikk. Det er så mye lettere å snakke med jenter når de har sett deg med en jente eller er omgitt av jenter. Plutselig så er du mer enn velkommen!

  128. Mange av disse stemmer om meg, men jeg er ingen player. Noen ganger har jeg rett og slett ikke tid til å svare på meldinger med en gang, noen ganger fikser jeg på sveisen når jeg går forbi speilet, og jeg liker heller ikke når kjæresten min stalker og sjekker alt av meldinger, logg og bildet på telefonen, fordi hun burde stole såpass på meg at hun ikke trenger det. Så ja, “snakkes”.

  129. Noe stemmer, noe stemmer ikke. Jeg for min del synes telefon, facebook osv er privat. Mulig det bare er jeg som synes det, men sånn er jeg. Å vi er ikke alle sånn. Vi kan faktisk forandre oss. Jeg forandra meg til det bedre enn det værre.

  130. Bare dumt å skrive at om han har jentevenner så er han player og vil bare ha sex med de eller har hatt det. Må ikke være player for å ha mange jentevenner.

  131. For det første skulle aldri tro jeg kom til å kommentere på en slik blogg 😀
   Joda mye rett i det du skriver er jeg redd og det som er mer skremmende er at det passer enda bedre på Damer.

  132. all derre passe bra te eksen min! sykt gla æ slo opp me han!
   når æ finn han me ei annan jente etter att han hadd vært me mæ!

  133. Mens noen punkter her kan stemme så er det også mye som ikke stemmer eller ofte blir tolket feil, jeg har selv rundt 70-80 prosent jentevenner om ikke mer, men som alle andre ting så er det en grunn til det, jeg har et stort overtall av jentevenner enn guttevenner fordi jeg opp gjennom hele barne og ungdomsskolen ble mobbet av gutter rundt meg, faller meg naturlig å bli lettere kjent med jenter etter som de var de eneste som støttet meg da jeg trengte det. det er en ting, men nesten alle disse punktene går mot dere jenter også, og du må gjerne fortelle meg hvorfor dere alltid faller for drittsekkene, dere vet like godt selv hvordan det kommer til å gå -.-

  134. Det er noen av punktene jeg er veldig uenig i… Ikke at jeg har kjempe peiling på hvordan playere er… Men uansett, det tristeste med dette innlegget er alle de jentene som kommenterte : å dette beskriver eksen min 100 % det er jo bare tragisk at mennesker skal oppføre seg slik som beskrevet her syntes nå jeg. Mitt beste kjærlighetsråd til de som måtte ønske det er å kjenne personen du vil bli sammen med ekstremt godt. Både de gode og de dårlige. Poenget mitt er at hvis du klarer å ha et bestevenn forhold og et kjæreste forhold. Da vil du oppleve at det er det som funker best. Lykke til alle sammen😊

  135. digger deg Stina! Du er en utrolig god blogger. Du er liksom så jordnær og ikke typisk rosablogger! Brent meg selv på noen gutter som er players men innså det heldigvis før det var for sent 🙂 fortsett å skrive bra, du gjør hverdagen min litt bedre hver gang jeg leser innleggene dine 🙂

  136. men 1 spm!
   Hva om han lyger om at han er syk på valentinsdagen når dere hadde planlagt at dere skulle dra på kino?
   Og om han snakket med andre jenter når du er med han så ser du at han liker henne og sier at hun er dritt fin?😭

  137. Soo.. Han nekter å bli facebook official – Der stoppet jeg og lese, cus alt må ikke være på facebook. Alt skal ikke være på facebook, selvom noen ikke vil ha sivilstatusen sin “i ett forhold” på facebook’en sin, så betyr det at de er playere? Tenkt over det?

  138. Har det noengang slått dere at grunnen til at dere blir “playet”, er at dere i forbindelse med et fast forhold ikke er noe å samle på? Er heller uinteressant å gå inn i et forhold når jentas favorittprogram er The Kardashians, og hun faller av en diskusjon etter tre setningsutvekslinger. Utvid horisonten, unngå å bli playet.

  139. 8/10 av disse ting er så ex min .. plus 11. han vil ikke inkludere deg i venne hans/ gjengen ^^
   så si ble lurt denne enne gangen men fant meg noen bra nå som har masse respect for meg og som bryr seg <3 og forsett skeive sont ! kjempe flott innlegg og veldig sant !

  140. En ting du har glemt….. Om gutter etter en fest e.l. sier att de ikke hugser hva som skjedde… Det er ikke et bra tegn, det skal ganske mye til for å ikke huske hva som har skjedd, følge forsking skal du ha en promille over 4 før d skjer og da skal du jammen drikke ei stund ass!

  141. Sorry ass men jeg trur du egentlig bare har møtt på feil folk ass. Vi kan fint være late eller komme med disse små unnskyldningene for å ikke komme. Men det betyr ikke at vi ikke bryr oss om kun oss selv, Sex 1.dag, Javel hvorfor ikke, Har man virkelig giddi å venta på at det skal skje istede for å bare sette seg ned å fappe litt, hva skader det? Kondomer, mørke og mye anna hjelper der i blant og vettu.

  142. Glad jeg ikke kjenner meg igjen i noen av de punktene 🙂 Jeg tror det er mange ordentlige gutter der ute som vil med en bare sex. Men de har som regel ikke en jente, fordi de ikke er “fine” nok føler jeg.
   Men skjønner hva du mener at det er ulv utkledd som får. Ganske synd egentlig for det finnes mange av oss gutter som er ordentlig.

  143. jo det med overbeskyttende ovenfor mobilen var grunnen til at jeg ikke ville date han som spurte meg sist 😂 haha.

  144. Punkt 1 stemmer. Har mye jente venner og hatt sex med sikkert 80% av de.
   Punkt 2 stemmer ikke. Jeg er en macho mann og ikke metroseksuell fjott.
   Punkt 3 stemmer. Jeg bruker lang tid på å svare meldinger, ikke fordi jeg er en player, men fordi jeg får mye meldinger, og jeg får de på 10 forskjellige plattformer, og har andre ting å gjøre enn å skrive meldinger.
   Punkt 4 stemmer ikke. Jeg har ingen faste tidspunkter jeg har lyst på sex og kan invitere deg når som helst i løpet av dagen.
   Punkt 5 stemmer delvis. Jeg vil ikke bli Facebook official fordi da blir det mindre damer, men også fordi jeg gidder ikke dele skittentøyet mitt med hele verden den dagen det blir slutt mellom oss igjen.
   Punkt 6 stemmer ikke. Jeg trenger ikke lyve. Enten så aksepterer du meg for hvordan jeg er eller så kan du finne noen andre.
   Punkt 7 stemmer ikke. Jeg maser aldri om sex, fordi jeg regner med at jeg får det etterhvert uansett. Jeg spør deg ikke om et kyss engang. Første dagen så gir jeg deg oppmerksomhet og øyekontakt. Er interessert i hva du sier og gir deg en rose når daten er over og jeg følger deg hjem uten å bli med deg inn. Jeg sier nei om du spør.
   Punkt 8 stemmer. Vanskelig å slette Tinder..
   Punkt 9 stemmer ikke i det hele tatt. Skjønner ikke hvor du har fått det fra..
   Punkt 10 stemmer hvis jeg henger med en jente jeg liker litt ekstra godt, men driter i om en knulle kompis leser mobilen min.
   Når det er sagt, så ser jeg ikke på meg selv som en player. Jeg er bare en mann som av en eller annen grunn alltid har dratt mye damer.
   Det starta allerede i barnehagen og har bare fortsatt og fortsatt.
   Jeg tror kanskje jeg er litt bortskjemt og ikke helt forstår hvor verdifull en dame kan Være.
   Jeg blir fort lei.
   Og… i’m tired of dealing with these hoes but my dick not.

  145. Pkt 3.
   Nødvendigvis ikke riktig. Jeg bruker ofte lang tid på å svare for jeg ikke er interessert eller ikke har tid til å møte henne i nærmeste fremtid. Jobb/skole/trening er faktisk mer interessant for tiden.
   hheii!

  146. 😮 😮 Daaamn girl….
   Det er noen tegn du ikke tok med på bloggen din.
   😀 😀 jeg er glad for det…
   Men også husk at players kan bli lei av å være player.. Og ser å være player er ikke noe mål for dem i fremtiden… Og til slutt de prøver å bli i seriøs relationship…. ( for eksempel MEG)

  147. Enda en grunn til å ha mange jentevenninner er at via dem kan han bli kjent med enda flere jenter. Dette høres kynisk ut, og jeg er skyldig i det samme selv fra gammelt av – MEN det betyr ikke at man ikke liker de man snakker med som venn og menneske. Det er bare lite sannsynlig at en gutt bruker mye tid på det motsatte kjønn om han er heterofil og ikke etter enten det som beskrives her, eller det å bli kjent med flere kvinner å potensielt ende opp med. Det er få menn som elsker å bruke masse tid på noen av det motsatte kjønn hvis detikke har en direkte eller indirekte seksuell interesse, desverre. Noe tid, det er en annen sak. Merk ordet masse.

  148. Jeg er forelsket i en 9 klassing vi er naboer han flirer når en av vennene mine snakker om meg han passer på meg over vegen er det et tegn på at han liker meg

  149. Du er ei fantastisk dame!! Jeg unner deg alt godt og du er skikkelig fin og morsom<3 smarte og geniale tips 🙂

  150. bra innlegg!
   jeg så den videoen da du leste HAT KOMMENTARER syyykt bra! jeg synses folk er helt stupid har de ikke noe bedre og gjøre.
   jeg leste noen komentarer som en som het simon og en annen, OMFG at de gidder det må jo sånn serr ha tatt dem en halv time og forbrede all den crapen de skrev. de har nok ikke noe bedre og gjøre.
   super bra innlegg, elsker bloggen din!

  151. Har vert sammen med en player og vi hadde sex men da var vi på fylla så neste gang så skal jeg følge disse rådene

  152. hei. jeg bare gikk med en venninne, hun så på dette innlegget, og jeg tok en titt fordi hun leste alle punktene, det gjorde meg irritert og derfor valgte jeg å ta en titt som sagt. ok for det første så har du faena meg feil, det piss dritten du sier er bullshit, hva faen vet du om alle gutter i Norge har du hokka alle. for det andre når gutter iker ke gidder å vise sin telefon så er det enten at han har private meldinger med en annen kompis for eksempel som meg som er 14 og snart 15, og en venninne ville se telefonen min jeg slettet samtaler mellom personer jeg har kranglet med, gruppe chatter, og vis jeg hadde noe på gang ville hun vite det + da hadde jeg ikke sagt at jeg lik er henne. i am out motha fucka

  153. jeg har vert med en player, traff han pa ff. det forste jeg la merke til var at han fortsatte og snakke med damer over nette.
   nar jeg spurte han, tok han sma logner,men na er det slutt,etter jeg leste dette.

  154. Slo akkurat opp med kjæresten min, fant ut alt om han. Jeg skjekket bloggen din for og finne ut om det du skrev passet til “han”. Og det var 100% av det du sa som passet😭

  155. Jeg var sammen med en gutt, og nesten hver gymtime så flørtet han med ei annen jente i klassen. Og når jeg hadde slått opp så var han sammen hun andre jenta som han flørta med så flørta han med meg. Og han har vært sammen med alle jentene i klassen og noen jenter i den andre klassen. Og når han hadde vært sammen med ho så dumpet han ho og spurte meg, sånn forsettet det veldig lenge. Da visste jeg at han var PLAYER!

  156. hei, likte inelgge ditt så sant!
   men vis du er ute med en gutt og alt går bra, men han sier han er opptatt resten av månden, til å finne på noe. men dere snakker vær dag etter det, men han bruker lang tid på å svare og svarer annderledes en før du dro på date med han.
   hva gjør jeg?

  157. Stina eg har et spørsmål kan du plz svare på det E har spurten jente og hun sa nei men så spurte en aen jente me å sa eg ja er jeg player da?

  158. Tror det skrives sånn. Xen min var player via en 15 åring på Skype jeg ble sykt såra og det meste passer til han han bruker en uke på en melding han kommer kun på halloween han hadde mange jente venner men da det kom ut at hav er player takket være kompisen hans som skrek det i gangen og det triste er at jeg elsker han så mye han var lei for det og det gjør vondt å hate han så skal tilgi på mandag sendte en melding om det at jeg ville prate i friminutte og håper han dukker opp han slo opp først men jeg trenger det og jeg skal blant annet spørre og han faktisk likte meg, selv om hjertet mitt kanskje blir knust og vi har ikke hatt SEX så det trenger jeg ikke angre på er jomfru en stund til. ❤❤❤❤❤❤💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
   Men digger bloggen din stå på og rock verden!!!!!!!

  159. Ja.. brukte mye tid på en sånn. Skjønte alt men ventet at han skal forandre seg . Best å finne en ekte elskede person .

  160. Eksem mln virket så grei å mye men var mye trist å mye på en gang det jeg ikke fikk en gang vitet hva å med hvorfor Men han hadde mange jente vinninnde han beskyldte meg for at jeg tvang han jeg Vang han ikke med noe som helst han var bare 18 år da var det nok sannsynligvis sånt han tenkte på hsn ville jo ikke gå ut å spise engang bare til Meg ! Å han ville ikke engang la meg komme hvis foreldra var hjemme måtte de ut av huset vi alene hos han da skjønte jeh hva han tenkte på å dt ble bare feil
   Og han skjefta på meh uten grunn. Hvis jeg skulle møte vinninde ellerno
   Så jeg måtte vel tru at ham var bare dust hele tiden
   Men ham ga meg sorg rett å slett trudde han var snill å så grei mot meg men til slutt kom sannheten ut uansett hvordan person ham var så var han bare falsk mot meg ennå preger dette meg
   Jeg er foresten en jente på 21 år det er ikke riktig av en gutt å gjøre sånt mot en uansett han var for ung for meg også derfor var han nok ikke moden på noen ting heller
   Men fortsatt har han fått meg så såret ting jeg tenker på Idag preger meg sykt mye !

  161. Herlig! Jeg er ikke en player. Likevel så oppfyller jeg det første punktet en skvett, om ikke så bastant som det påståes her.. For jeg har mange venninner. Jenter jeg har kjent hele livet. Og jenter jeg har blitt kjent med underveis. Selv om kroppen min har lyst på sex med kroppen til flere av dem, så behandler jeg dem likevel som mennesker og venner. Jeg slipper ikke noen forventningsbombe løs, eller er snill, forståelsesfull og hjelpsom ved å underkaste meg Nice Guy – syndromet. Respekt og medmenneskelighet er en bra ting. Ikke minst; menn som ikke har venninner, er minst like opptatt av sex som de med venninner. De er bare ikke like flinke til å holde tilbake driftene sine til fordel for bekjentskap og kontakter. En mann skal ikke slutte å ha venninner bare fordi han er mann. Så jeg likte kommentaren din innledningsvis:
   “Nå skal man selvfølgelig ikke dra alle gutter under en kam”

   Resten av punktene støtter jeg hele veien..

   PS! Det heter ikke “jentevenninner”. Fordi venninner alltid er jenter, i motsetning til “venn” som i dagens Norge kan være enten/eller. .

  162. “Han bruker lang tid på å svare på meldinger”

   Denne er jeg veldig uenig i. Noen har faktisk et liv utenfor telefonen, og noen er bare mer travle enn andre. Jeg sitter ikke med telefonen om jeg er sosial, da prioriterer jeg vennene mine. Samme som jeg prioriterer dama, når vi først møtes. Som selvstendig næringsdrivende, er det viktig at jeg følger opp mine oppgaver på jobb også. Av og til glemmer jeg å svare, så de som kjenner meg, er flinke på å sende en ny melding i så fall. I en travel hverdag, er det ikke alltid like enkelt å få tid til å svare. Også fordi man ønsker å bruke litt tid på meldingen, så da ender det opp at man utsetter den litt. Få det fram i innlegget også, og ikke trekk konklusjoner for raskt. Send heller en ny melding og hør om dagen har vært fin. Det er alltid hyggelig. Den rette jenta som forstår mitt liv, får selvfølgelig også den oppmerksomheten de fortjener.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg